Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Изморих се цял ден от обикаляне в търсене на работа,почвам да се нервя ;) Чудя се как може да засичам един и същи човек по улиците,може и да ми е новата любов :P Всъщност съм много изморена и изкукуригала добре ,че избягвам да ви го показвам :speak:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Странни теми на разговор...Ще питам моя мъж като се прибере от подстригвачка за кво иде реч...

Той при моята фризьорка ли ходи ? ;)

Изморих се цял ден от обикаляне в търсене на работа,почвам да се нервя :mad: Чудя се как може да засичам един и същи човек по улиците,може и да ми е новата любов :lol6:

Всъщност съм много изморена и изкукуригала добре ,че избягвам да ви го показвам :speak:

Всъщност-не си се и оправяла :P

Той при моята фризьорка ли ходи ? :P

Всъщност-не си се и оправяла :speak:

всъщност станах по-зле

Той при моята фризьорка ли ходи ? :P

Колко ти взема за магарешката кратуна?:speak:

Бе що се стрижеш сега, не трябваше ли на пролет ? Вече сериозно се замислям за следобедното кафенце, какво ще кажете да дръпнем по едно, пък каквото ще да става

Бе що се стрижеш сега, не трябваше ли на пролет ?

Вече сериозно се замислям за следобедното кафенце, какво ще кажете да дръпнем по едно, пък каквото ще да става

Па наближава Божик ( има-няма след месец ще доде)-за туй требва да се острижем, да се обритем, да се избаняме сос жежка вода ..Следващи път ще е за Великден :)

p.s. и аз се замислям за кафенце, но ще издържа стоически до 4 часа

Днешният четвъртък беше много полезен, даммм :)

Така е . http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

И благодаря за красивите рими на Теб и Дарки ! :wors:

А Белито не я е срам, на сто си е подремнала докато ние порихме трастиката с голи ръце, така да се каже. :)

А Белито не я е срам, на сто си е подремнала докато ние порихме трастиката с голи ръце, така да се каже. :)

Аха, и аз не усетих как съм заспала....

Пих кафе и омесих каймица за кюфтаци...

...

А Белито не я е срам, на сто си е подремнала докато ние порихме трастиката с голи ръце, така да се каже. ;)

и аз си поспах мъничко :)

а сега е време да се опрвям и да ходя на купон ;) утре , някои софиянци( а и някои софиянки) може да получат обаждане за кафе по обедно време :eek:

утре , някои софиянци( а и някои софиянки) може да получат обаждане за кафе по обедно време

Завист ми легна на сърце...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Немате ли път към Варна?

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

П.С Утре е празник за нас, затова :P

Най-големия майтап на вечерта - Венелин Петков получава грамота за репортажи свързани със равнопоставеността между половете в Българската армия! Грамотата я връчиха жени-бойци!:)

За какво служи една грамота?

Най-големия майтап на вечерта - Венелин Петков получава грамота за репортажи свързани със равнопоставеността между половете в Българската армия! Грамотата я връчиха жени-бойци!:P

За какво служи една грамота?

Сериозно ли :) хахахах... равнопоставеност на половете в БА, това е оксиморон http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

П.С Грамотата е награда... за някакви постижения по принцип... вид поощрение .. ( но отдавна не е това което трябва да бъде ) .. Къде го прочете това? :P да видя и аз..

Редактирано от Subay (преглед на промените)

.. Къде го прочете това? :) да видя и аз..

БТВ новините, емисията от 19 часа..

гледа ли Петте минарета?

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

БТВ новините, емисията от 19 часа..

гледа ли Петте минарета?

Ясно, ще видя в сайта им тогава...

П.С Не съм.. и за тях ли е в същото предаване?

П.С Не съм.. и за тях ли е в същото предаване?

Не, не....Оф, днес не ми е ден!

Исках да те питам за филма "Бал" а пък обърках заглавието с

Не, не....Оф, днес не ми е ден!

Исках да те питам за филма "Бал" а пък обърках заглавието с

Не съм чувал за този филм....

мисля си, че втората чаша вино някак си е по-вкусна от първата.... :)

мисля си, че втората чаша вино някак си е по-вкусна от първата.... :)

Да, така е...Купила съм си 3л :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.