Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Майка пита дъщеря си: - Защо плачеш, да не би Пешо да ти изневерява? - То да беше само Пешо... За това си мисля... Както и за още 2731 неща, баси.

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

.........

Както и за още 2731 неща, баси.

Как успя да ги преброиш си мисля, аз само за 165 и пак пропускам някое. :)

Аз имам...хммм....впечатления....

Не правя реклама на уреда, но бих ти препоръчал никога да не се запозванаваш отблизо с него.Силата на струята е слабосилна, пръска леко настрани.В сравнение с истински бояджийски пистолет с компресор просто не издържа на сравнение.ако иска да боядисаш стена с латекс обаче-върши работа.Лошото е, че времето за което облепваш стените, докато чистиш уреда, е горе-долу същото, ако си вземеш едно мече и минеш всичко с него.

Комшията ми си купи.Пробвах го.

Хехехех .. знаех си, че има нещо гнило в това. Благодаря ти! :computer2:

Сега обече искам да те питам: мога ли да си направя такова нещо по някакъв начин и колко ще ми струва ?

На двеста съм сигурна, че знаеш . :lol6:

Едно такова, никакво ми е тая сутрин...

Айде сега пък, я кажи как е положинието по онзи въпрос: секретния ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

обаче, от де намери толко грозно прасе би :)

• Автор

Айде сега пък, я кажи как е положинието по онзи въпрос: секретния ? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

обаче, от де намери толко грозно прасе би :)

Аааа, моля, моля - прасето ми е много готино даже :lol6:

По въпроса действам в момента :computer2::angel19:

пак е понеделник :)

и при мен така стана :mad:

освен това кожата на дребния динозавър ми става направо безценна :) Чак не смея да отида до аптеката да ми кажат колко ще струват мазилата

а при мен си е събота :mad:

освен това кожата на дребния динозавър ми става направо безценна :) Чак не смея да отида до аптеката да ми кажат колко ще струват мазилата

помощ ?

• Автор

Не стига, че шефката ми се домъкна, не стига и това, че трябва да се работи, ами и прозореца отвори. Не е в ред тая жена, честна дума :biggrin:

И аз смятам, че прасето е хубаво.Мда.

Вили- знам, даже съм си и направил, ама няма да кажа :)

Хубаво, хубаво ... колко да е хубаво едно сурово прасе :(

Като ти покажа утре колко имам за боядисване дали ще се смилиш :biggrin:

Иначе така успяха да ме ядосат днес, чеее ... направо ще се пръсна от яд :biggrin:

За разкошния подпис на Вили* ...

а при мен си е събота :biggrin:

помощ ?

мъжете сте ама тооолкова нежни и деликатни............. пфффффффффффф

списъка е доста дълъг

дермоват

б-каротин

някакъв имуностимулант плюс еудермол№5

ще заглаждаме кожата :biggrin:

до тук:

динозавъра беше прегледан

платихме за пробния изпит в събота и го натирих да си ходи

подписах се на още едно постановление и си имам една тлъстичка папка за четене

спонсорираха ме известна сума пари, че стрелката беше ударила нулата

купиха ми един килим за Коледа

продавача каза, че няма да падне 1000Евро, което мен напълно ме устройва

нагласих си няколко огледчета за след пет часа. Ей така, спортно....

Трябва да се уговоря за утрешното ми пътуване до Разград.

Споменах ли, че сутринта докато ми съхнеше косата направих една баница?

Бахти понеделника :)

Къф е тоя килим бре, отстъпка да му искаш хиляда евра, баси и килима той да не е от Микеланджело. :ph34r: Аз пък ще пътувам да Пловдив, ей така щото хич си нямам работа ще водя везната на контролен преглед при метролозите. Иначе дърводелците ме вбесиха, не зная как се въздържах да не отида и да ги удуша вече. При окончателна уговорка, че днес сутринта ги взимаме, закарваме на къщата и си довършват работата която са азпочнали през месец юли. Когато отива Павел да ги вземе се оказва, че имали днес друга работа, прецтаяте ли си Аз какви ли не галимации направих за да подредя деня и всичко да е по план и без проблем.

Продадох кухня масив на един силистренски турчин :);) ама сега трябва да сядам да я чертая... :ph34r:

Къф е тоя килим бре, отстъпка да му искаш хиляда евра, баси и килима той да не е от Микеланджело. :ph34r:

Аз пък ще пътувам да Пловдив, ей така щото хич си нямам работа ще водя везната на контролен преглед при метролозите.

Иначе дърводелците ме вбесиха, не зная как се въздържах да не отида и да ги удуша вече.

При окончателна уговорка, че днес сутринта ги взимаме, закарваме на къщата и си довършват работата която са азпочнали през месец юли. Когато отива Павел да ги вземе се оказва, че имали днес друга работа, прецтаяте ли си

Аз какви ли не галимации направих за да подредя деня и всичко да е по план и без проблем.

дърводелец ли е.............. хич не ми го хвали :)

килима е 35лв. От местния оказион. 100% вълна, тъкан, чисто нов. Да не ти казвам, че като влязохме да го покажа на приятелката ми се беше появил още един. Чипровски, за 60лв. Но размерите не ми се връзват.

а 1000Е са за една гарсониера на центъра - там е друга бира

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Такаммм....контролото по математика мина ! Естесвено реших само една задача вярно :ph34r:

Днес сядам по основи на управлението да уча, утре е контролното ... 100 страници до утре, жална ми майка ;) Ама поне курсовата ми работа беше оценена отлично ... :baby: Сиреч тройката ми е в кърпа вързана, ама никак не ме задоволява нещо по-малко от 5! Тъй че стягам си Д-то и изкарвам 6 и съм спокойна ! :clap:

На вас ви пожелавам лек и спорен ден! До по-къснооо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Кой каза, че няма по-хубаво от това да си студент? :)

Кой каза, че няма по-хубаво от това да си студент? :ph34r:

ти го казваше, а ние си траехме хъхъхъхъхъхъхъ

аре, зубкай там :)

Такаммм....контролото по математика мина ! Естесвено реших само една задача вярно :ph34r:

Днес сядам по основи на управлението да уча, утре е контролното ... 100 страници до утре, жална ми майка :baby: Ама поне курсовата ми работа беше оценена отлично ... :clap: Сиреч тройката ми е в кърпа вързана, ама никак не ме задоволява нещо по-малко от 5! Тъй че стягам си Д-то и изкарвам 6 и съм спокойна ! :clap:

На вас ви пожелавам лек и спорен ден! До по-къснооо http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Кой каза, че няма по-хубаво от това да си студент? :)

Браво детенце, ти си нашата гордост.

За всичко си има време, ти си знаеш , учие сега.

Успех на контролните http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

За разкошния подпис на Вили* ...

Благодаря Рози, имах един по-хубав, но не съм дорасла за него. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

дърводелец ли е.............. хич не ми го хвали ;)

килима е 35лв. От местния оказион. 100% вълна, тъкан, чисто нов. Да не ти казвам, че като влязохме да го покажа на приятелката ми се беше появил още един. Чипровски, за 60лв. Но размерите не ми се връзват.

а 1000Е са за една гарсониера на центъра - там е друга бира

Малиии ... как обичам такива истински нещица :baby:

Малиии ... как обичам такива истински нещица :ph34r:

обикалям го тоз килим /вишнев/от сумати и време и страдам на глас на всеки, който има нерви да ме слуша. Та, приятелката ми днес каза /аз я заведох там без абсолютно никаква задна мисъл - да и покажа едни столове, които може да и свършат перфектна работа. По 10лв на бройка/, че и е писнало да ме слуша и ми го купува за коледа. :)

обикалям го тоз килим /вишнев/от сумати и време и страдам на глас на всеки, който има нерви да ме слуша. Та, приятелката ми днес каза /аз я заведох там без абсолютно никаква задна мисъл - да и покажа едни столове, които може да и свършат перфектна работа. По 10лв на бройка/, че и е писнало да ме слуша и ми го купува за коледа. :ph34r:

Я дай за столовете повече информация, или тя ги купи вече?

Я дай за столовете повече информация, или тя ги купи вече?

Не я знам. Оставих я да разглежда. Щеше да води един неин познат, който облича разни джуджавки в естествена кожа да каже дали може да смени тапицерията. Стари масивни столове, седалките са с пружини.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.