Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Мисля си как някой си мисли за Макиавели, някой си мисли за роботи и края на света, трети се е хванал на предрешен спор за изтребване на комари със секс, а най-умните си пият пиенето или просто правят любов - това си мисля.

Всеки с интересите си :biggrin:

И не се сети да врътнеш една шайба... Аз цял ден се чудех с кого да пия кафе :mad:

Е, не съм бил сам де.

Знаеш, че когато съм със семейството си - нищо друго не ме интересува :mad:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

И не се сети да врътнеш една шайба... :mad:

Едва ли...

Предвид родните пътни условия и културата на повечето български шофери..., които карат като сенегалци, Док е врътнал не една или две "шайба" :biggrin:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

И не се сети да врътнеш една шайба... Аз цял ден се чудех с кого да пия кафе :mad:

В Търново ли си бил, бря? :biggrin:

Мисля си как някой си мисли за Макиавели, някой си мисли за роботи и края на света, трети се е хванал на предрешен спор за изтребване на комари със секс, а най-умните си пият пиенето или просто правят любов - това си мисля.

Trichocephalus ме е изпреварил.

Погледни го от тази страна, че на тоя дето пие може да му липсва Макиавели, тоя дето чука може да го хапе ГМО комар по г*за и да си мисли какво би било ако под него беше робот и като свърши може да му цъкне копчето... ама понеже не е му се ще да идва края на света...

Едва ли...

Предвид родните пътни условия и културата на повечето български шофери..., които карат като сенегалци, Док е врътнал не една или две "шайба" :mad:

О, не :)

Мога да ти кажа, че за два дни пропътувах около 60О и кусур километра, нито веднъж не ми се случи инцидент, нито пък съм напсувал няйкго, нито пък КАТ съм видял.... :) Е, за качеството на асфалта може да се поговори, особенно между селата - маршрутът бе Плевен-Ловеч-В.Търново-Самоводене-Поликраище-Янтра-Сушица-Камен-Водица-Попово-Ломци-Благоево-Разград-Стражец-Киченица-Побит Камък-Острово.След това обратно до Попово, от там до Търговище.От там през Разбойна-Омуртаг-Антоново-Търново.Оттам след преспиване-Самоводене, и обратно към Плевен, ама през Полски Таралеж :)

Движението бе прилично, дори и по главните шосета.Нямаше идиоти, които да ти отнемат предимството, или пък да те изпреварват дет не трябва.

Много добро уикендче си беше :biggrin:

А сега мисля доволен от себе си, и чувстващ се в хармония с хлебарките-да си легна, че утре е отново събота :mad:

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Как може точно в събота да искат от нас да не пушим ...

на мен пък ми е все тая кога да не пуша хъхъххъъххъ

на мен пък ми е все тая кога да не пуша хъхъххъъххъ

Не е така, въпросът е принципен ...

Още повече тютюна е постен, тревата също :cool:

Какво решихте? ще , или не ?

аз още не съм решила

Не е така, въпросът е принципен ...

Още повече тютюна е постен, тревата също :P

Какво решихте? ще , или не ?

аз още не съм решила

намазах си препечените филийки с краве масло така че явно не :cool:

или да го огранича само до месото.......

От 4 месеца не бях работил в понеделник, но днес за съжаление се налага :cool:

намазах си препечените филийки с краве масло така че явно не :cool:

или да го огранича само до месото.......

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Знаеш ли, аз го приемам като вътрешна необходимост.

Просто усещам кагото имам нужда от това и го правя.

Получава се, когато го приемеш без да се замисляш ...

Не зная, не зная ... не мога да давам съвети за толкова лични неща. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

От 4 месеца не бях работил в понеделник, но днес за съжаление се налага :huh:

Е, на някой ни се налага всеки понеделник за съжаление, погледни го от тази страна :P

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Знаеш ли, аз го приемам като вътрешна необходимост.

Просто усещам кагото имам нужда от това и го правя.

Получава се, когато го приемеш без да се замисляш ...

Не зная, не зная ... не мога да давам съвети за толкова лични неща. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

така е. Аз съм ужасно капризна на храна. Ям само когато ми се яде и точно каквото ми се яде. Самата мисъл това може ли или не може ще ме изнерви. :cool:

моята събота днес се оказа понеделник. :computer2: Дойдох уж само да проверя в отделението дали всичко е наред, а ето-вече е 11 часа, а аз съм все още тук http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ми стой си у вас, къде си тръгнал па ти... :computer2:

• Автор

Ще видиш ти една проверка ... точно щях да те издирвам http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ето съм....Не пускай кучето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Сега стигнах в офиса.

Ето съм....Не пускай кучето http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Сега стигнах в офиса.

То пъ едно куче, ще те олигави само с целуняци ..

Бе най-обичам сутрин като се събудя Ти да отвориш вратата (или прозореца :computer2: ) и да кажеш добро утро с чаша кафе ;)

сега тръгвам да отивам при малчуганите

Ми стой си у вас, къде си тръгнал па ти... :(

Стой, стой....То шило в торба седи ли ?

Ама сега вече съм си в къщи и смятам да си направя сиестичка пък :ass:

Ми стой си у вас, къде си тръгнал па ти... :(

че той си у тях хехехехех

аз няма нужда да гледам календари, че да разбера, че е понеделник. Още от вратата ме емнаха. До сега съм обикаляла и от пет нататък пак ще обикалям. А какви ще ми се сервират в промежутъка не се знае........

То май всички са ни емнали от сутринта :(

а в пет часа щях да ходя да ловя сиво коте :ass:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Какво коте ще ловиш пък ти ? Какво пак съм пропуснала ? :ass:

един приятел вчера каза, че иска сиво коте. А аз знам едно находище на сиви котета :(

И щяхме да ходим на лов

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.