Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Довечера заминавам за Търново и се чудя дали Доктора няма да прескочи утре към Самоводене, та да пием по ракия в селския хоремаг... :rolleyes:

ако го беше направил това миналата събота и аз можех да пия една лимоната.............

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Имам два айляшки часа до лягането!:yanim:Ще си джиткам из интернет пространството! Чичо Гугъл може да ме заведе и до Андите!:whist:

Плановете си ги правим за това, за да има някой да ни ги развали в сюблимния момент!

Плановете си ги правим за това, за да има някой да ни ги развали в сюблимния момент!

кой ги развали?

Чудя се какво да сготвя набързо за вечеря.

Мисля си, че те е примързяло да си правиш вечеря и си излезнал да хапнеш вън.

Мисля си още че днес ненормално много ме мързи. Толкова ме мързи, ама толкова ме мързи, че отказах да излизам, защото ме мързеше да се обличам.

Е, има ли живи? :rolleyes:

Е, има ли живи? :rolleyes:

Живи, но уморени, но изкъпани!

Живи, но уморени, но изкъпани!

аз даже и чашата с вино съм си наляла :rolleyes:

аз даже и чашата с вино съм си наляла :rolleyes:

Мисля да опна чаршафите и да сърфирам през Булсата докато ми се доспи....:rolleyes:

Мисля да опна чаршафите и да сърфирам през Булсата докато ми се доспи....:rolleyes:

аз си поспах следобед. Обиколката около гробището ме измори.

Мдам,прочети подписа ми

Хубаво е да пообиколиш Родината, ама за малко.

Определено в къщи си е най-добре :)

Довечера заминавам за Търново и се чудя дали Доктора няма да прескочи утре към Самоводене, та да пием по ракия в селския хоремаг... :rolleyes:

Бях , ама за малко , и то днес.

Иначе пообиколих Търново, Търговище, Попово, Острово.Навсякъде де що има роднини-там бях :whist:

Амиииииииииииии вече си мисля за Унито, вторник ще ни счупят от задачи и за капак в четвъртък ще ни довършат с тест :rolleyes:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

А, мисля си и за милото :) И той си мисли за мен ... ... .... :whist:

Обикна ли я?

Аз си я обичам на принципа : И да я обичаме и да я мразим-тук сме се родили.Тъй че по-добре да си я обичаме :whist:

Ха наздраве - сипал съм си една чашка с някакви 100 гайдари, и се чудя какво да я правя :rolleyes:

Аз си я обичам на принципа : И да я обичаме и да я мразим-тук сме се родили.Тъй че по-добре да си я обичаме :)

Ха наздраве - сипал съм си една чашка с някакви 100 гайдари, и се чудя какво да я правя :)

Аз пък преслушах 100 каба гайдари, но реших, че 100 са ми много и сега се наслаждам на една единствена ..., впила устни в гайдата :) :ph34r:

ммм - това добро бе :)

Мисля си за Макиавели :)

Него няма какво да го мислиш : живял е, мислил, писал -оставил нещо след себе си :) А след нас какво ще остане ? Дали някой след 500 години ще зане имената ни и ще си мисли за нас тогава така, както ти си мислиш за него сега ? :)

ммм - това добро бе :)

Него няма какво да го мислиш : живял е, мислил, писал -оставил нещо след себе си :ph34r: А след нас какво ще остане ? Дали някой след 500 години ще зане имената ни и ще си мисли за нас тогава така, както ти си мислиш за него сега ? :)

Хм, ето го начина:

It is not titles that honor men, but men that honor titles.

--Niccolo Machiavelli

Колко мъка има по тоя свят, Боже :biggrin:

Мисля си как някой си мисли за Макиавели, някой си мисли за роботи и края на света, трети се е хванал на предрешен спор за изтребване на комари със секс, а най-умните си пият пиенето или просто правят любов - това си мисля.

Иначе пообиколих Търново, Търговище, Попово, Острово.Навсякъде де що има роднини-там бях :biggrin:

И не се сети да врътнеш една шайба... Аз цял ден се чудех с кого да пия кафе :mad:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.