Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

• Автор

Цяло находище...Да му се не види :( Ми те няма да свършат тогава, толкова бързо. Ще идете утре. :ass:

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

Цяло находище...Да му се не види :( Ми те няма да свършат тогава, толкова бързо. Ще идете утре. :ass:

да. Отложихме за го утре. Ама са от онези готините сиви. Графитените. Сещаш ли се?

В момента разсъждавам над този пост :

Публикувано изображение

и се кефя на избора на един израз :(кой е той-няма да казвам пък

другото за което си мисля е :

15 ноември в историята

1315 г. - В борбата си за независимост войските на новосъздадената Швейцарска конфедерация побеждават австрийската армия в битката при Моргартен.

1533 г. - В името на краля на Испания войските на Франсиско Писаро нанасят окончателно поражение на държавата на Инките и превземат столицата ̀и Куско.

1889 г. - Бразилия е обявена за република.

1902 г. - Съставено е двадесет и четвъртото правителство на България, начело със Стоян Данев.

1908 г. - Свободната държава Конго е преобразувана в Белгийско Конго

1920 г. - В Женева се провежда първото събрание на Обществото на народите.

1941 г. - Втората световна война: Началникът на СС Хайнрих Химлер нарежда арестуването и депортирането в концентрационни лагери на всички хомосексуалисти в Германия, с изключение на определени вишестоящи нацистки офицери.

1943 г. - Втората световна война: Германския началник на СС Хайнрих Химлер нарежда всички цигани да бъдат поставени "на едно ниво с евреите и изпратени в концентрационни лагери".

1949 г. - Обесени са убийците на Махатма Ганди.

1971 г. - Фирмата Intel пуска на пазара първият в света микропроцесор, Intel 4004, способен да обработва 60 000 инструкции в секунда.

1983 г. - Създава се Севернокипърска турска република, която приема Декларация за независимост.

1988 г. - Палестинският Народен съвет обявява създаването на държавата Палестина.

1988 - В СССР се осъществява единствения полет на космическата совалка Буран.

1990 г. - 7 Велико народно събрание променя името на държавата от Народна Република България на Република България.

2009 - Избрана е първата жена -кмет на София , г-жа Йорданка Фандъкова (източник)

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Де сте, бре?

аз няма нужда да гледам календари, че да разбера, че е понеделник.

При нас беше на шест:

1) Шефът го нямаше

2)По повод утрешния Байрям повечето деца са запразнили от днес, та и утре и още дни....:clap:

Де сте, бре?

При нас беше на шест:

1) Шефът го нямаше

2)По повод утрешния Байрям повечето деца са запразнили от днес, та и утре и още дни....:clap:

сега се зачудих дали майката на Мегито /господ здраве да и дава/ ще прави баклава и дали Мегито ще отиде до селото да я вземе.............. :clap:

сега се зачудих дали майката на Мегито /господ здраве да и дава/ ще прави баклава и дали Мегито ще отиде до селото да я вземе.............. :clap:

Може и да няма, щото е Курбан Байрям!

Много странен понеделник е, мисля си аз... Грам работа няма, само стоя и се почесвам тук и там...

Може и да няма, щото е Курбан Байрям!

тъй ли http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Много странен понеделник е, мисля си аз... Грам работа няма, само стоя и се почесвам тук и там...

веднага ти намирам работа - само кажи :clap:

веднага ти намирам работа - само кажи :clap:

Каква? Да ти търся котето ли? :clap:

Радвай се :P

Мен пък ме "зарадваха" със следните новини :

-довечера ще съм на коктейл

-на 19-ти ще съм в София за протест пред Народното събрание.

Тоест - ще мога да пия кафенце с теб или с други ( ако искате да ме видите де) :clap: Щото до тогава може и да не искате да ме виждате :clap:

Благодаря, за този отговор ! :)

моля-пак заповядай :)http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Това не е повод да се цупиш...Вчера гледах в Карфура, че зареждаха огромни количества от тези сладости....:clap:

Радвай се :)

Мен пък ме "зарадваха" със следните новини :

-довечера ще съм на коктейл

-на 19-ти ще съм в София за протест пред Народното събрание.

Тоест - ще мога да пия кафенце с теб или с други ( ако искате да ме видите де) :clap: Щото до тогава може и да не искате да ме виждате :clap:

моля-пак заповядай :Phttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Хан тъй! Тъкмо заедно ще похвърляме малко домати по парламента... :)

Каква? Да ти търся котето ли? :clap:

аз го знам къде е. Само трябва да отида да го ловна. :)

Това не е повод да се цупиш...Вчера гледах в Карфура, че зареждаха огромни количества от тези сладости....:clap:

тцъ

баклавата на майката на Мегито е ...........мммммммммм .... мляс, мляс, мляс........

Хан тъй! Тъкмо заедно ще похвърляме малко домати по парламента... :clap:

Ще заповядам да пием кафе, добре :)

Чудя се - дали пък да не оставим Whitehart да мята домати вместо мен, а аз и ти да не се усамотим в "Радисън САС" да пием кафенце :clap:

• Автор

Чудя се - дали пък да не оставим Whitehart да мята домати вместо мен, а аз и ти да не се усамотим в "Радисън САС" да пием кафенце :clap:

Ще ни излезе име :clap:

те не че не е... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ще ни излезе име :clap:

Оф, как искам и аз да позяпам софийските ергени....:clap:

Оф, как искам и аз да позяпам софийските ергени....:clap:

то па едни ергени...................

Ще ни излезе име :baby:

те не че не е... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

На "кафепийци" ли ? :baby:

ако се притесняваш -ще вземем тогава и Whitehart - той ще бди над спазването на благоприличието

ако се притесняваш -ще вземем тогава и Whitehart - той ще бди над спазването на благоприличието

започвам да ви мразя :baby:

• Автор

Мхммм :baby:

Оф, как искам и аз да позяпам софийските ергени....:hush:

пък ти...

Нас искаш да зяпаш, мисля аз :baby:

започвам да ви мразя :mad:

о,о,о...добро котенце, добричко...

започвам да ви мразя :baby:

И аз щях, но вече е късно - взех решение. :baby:

Мисля да избягам, защото пнеделника започва да ме налазва с проблемите си.

то па едни ергени...................

Ай ся, шъ съ обиждаме... :baby:

Бдя, ама срещу съответната черпня... :baby:

Бдя, ама срещу съответната черпня... :baby:

тука рима ли откривам ? :baby:

започвам да ви мразя :hush:

абе-то и ние си се мразим, ама .... :baby:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.