Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Всъщност ще е много лесно, ако вкараме форумните персонажи. Таман ще се вържат с изброените по-горе атрибути... Публикувано изображение

Но тогава никакви деца. И без възпитание, защото няма как.

А бе остави... Публикувано изображение

• Отговори 3k
  • Прегледи 126,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Днес е излязла антологията, в която са публикувани и мои стихотворения. От утре започват да я продават в Ботевград

• Казах лека нощ, но когато на човек му е криво и болно – не се получава да е лека, нито да е нощ. Та се върнах да си изкрещя тук за болката, докато минава влака. Да не ме чуе никой. Никога не съм кри

• в един момент просто спира да ти прави впечатление хъхъхъхъхъ Катерицата намери тухла "Тъкмо някого да бухна"- злобно измърмори тя, бързо в джоба я прибра.

.......

Иначе новата ми колица миналата седмица е слезнала от конвейра - тоест произведена е и вече кюти в междинен скрад в Унгария. Ако всичко е наред, другата седмица може и да я обяздя с кефффффф. Публикувано изображение

......

A ako се чудиш какво да правиш стария - може да ми го подариш.

Това ще точно :

Това е мъдро решение. Публикувано изображение

Мда.

обещавам да слушкам и да папкам много :blink:

• Автор

Мисля си, че днес - голямо мислене ще пада. Добре, че си нося книга :)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Мисля си, че днес - голямо мислене ще пада. Добре, че си нося книга :blink:

Послушно момече мдаммм

Аз пък както ви казах онзи ден, ходих в библиотеката, върнах си книгите, но не взех нищо.

Оказа се, че "Ловецът на хвърчила" я няма в момента.

Какво беше учудването ми преди малко, когато ми се обадиха и ми казаха, че книгата е върната и, ако желая все още да я прочета, мога да отида и да я взема . :no-no::questions:;)

Направо съм втрещена ...

• Автор

Мисля си, че тия дни яко ме е шамаросала музата Публикувано изображение

Мисля си още, че току що открих един стар вълк в чисто нова агнешка кожа. Боже, опази Публикувано изображениеПубликувано изображение

...

Мисля си още, че току що открих един стар вълк в чисто нова агнешка кожа. Боже, опази Публикувано изображениеПубликувано изображение

Де туй, чоджум ? ;)

А аз се чудя как да си планувам днешния и утрешния ден :

-стрижене

-къпане

-правене на миндер в мансардата

-довечера производствено мероприятие с отделението в ресторант, а след това на бар

-утре ставане и ходене на София.

Всъщност нещата са прости, ама кога ще поспя е върпоса, и дали на простеста няма да съм като вампир ?

• Автор

Всъщност нещата са прости, ама кога ще поспя е върпоса, и дали на простеста няма да съм като вампир ?

Да ти донеса кафенце :clap:
  • Автор

защо ме боли кратуната, като нямало нищо в нея? :clap:

Щото бръмбърите се наместват за зимен сън, затова :wors:

защо ме боли кратуната, като нямало нищо в нея? :clap:

и менме болиоще от сутринта, а :

1.)снощи си легнах рано

2.)не съм близнал и капка алкохол

3.)главата ми е доказано празна ( имам и сертификат)

Щото бръмбърите се наместват за зимен сън, затова :wors:

в моята и бръмбари няма.....

аз пих две чашки червено вино не легнах късно станах рано (отрано ме почна) после продължих с четене парацетамолът не помага засега.. а бръмбарите се боричкат с хлебарките и мухите дано поне единия вид да заспи :clap:

• Автор

в моята и бръмбари няма.....

А тъй, затова върви да я острижеш. Нали знаеш, че на празен сламник, покрив му не трябва :clap:

Онова, дребното, втори час кърти, е, не съм свикнала така :speak:

А тъй, затова върви да я острижеш. Нали знаеш, че на празен сламник, покрив му не трябва :clap:

и аз ли тъй да направя? :blink: или да оставя подслон за гадините :wors:

ето-за това и си те обичкам - знаеш точните думи за точната тиква :wors:

• Автор

и аз ли тъй да направя? :wors: или да оставя подслон за гадините :clap:

Абе, как тъй ще оставиш бръмбърите без покрив зимата бе :blink:

Баси как си бръмчите на воля с бръмбарите във форума! А аз......http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifсега се прибрах...:biggrin:

• Автор

А аз......http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gifсега се прибрах...:P

А ние сме още на работа http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

точто днес, силно казано от моя страна, но...не съм си у дома :biggrin:

А ние сме още на работа

Ако на работа мога да си джиткам из форума няма да се оплаквам!

• Автор

Ако на работа мога да си джиткам из форума няма да се оплаквам!

Естествено, нали аз го правя вместо тебе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Естествено, нали аз го правя вместо тебе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Добре, поеми щафетата докато си направя едно кафе и един тост...(баси като съм на работа винаги обядвам след 14):speak:

хе хе хе и аз си джиткам така от проверка, на проверка :speak: пак ще ми пада онзи зъб

А мен ме остригаха. А докато ме стрижеше, разбрах, че фризьорката ми има проблем с ерекцията.Не, не че тя има, ами всичките мъже над 45 гходини, с които спяла в момента имали проблем с ерекцията и и било писнало от меки п..ки. Дет се вика всеки-с проблемите си. Мхм.

А мен ме остригаха.

А докато ме стрижеше, разбрах, че фризьорката ми има проблем с ерекцията.Не, не че тя има, ами всичките мъже над 45 гходини, с които спяла в момента имали проблем с ерекцията и и било писнало от меки п..ки.

Дет се вика всеки-с проблемите си.

Мхм.

Странни теми на разговор...Ще питам моя мъж като се прибере от подстригвачка за кво иде реч...
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.