Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Циганин или ром ? Новини свързани с интеграцията и още нещо

Featured Replies

преди 7 минути, ncl написа:

С Волен можеше да стане нещо навремето. Сега вече е късно. Ще трябва да потърсите някой друг.

Да, така е. Който тръгне с ГЕРБ или ДПС, после не вижда хаир.

• Отговори 2k
  • Прегледи 217,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 10 минути, ncl написа:

С Волен можеше да стане нещо навремето. Сега вече е късно. Ще трябва да потърсите някой друг.

Що? Волен нещо се е променил ли?

преди 7 минути, ncl написа:

Волен не се е променил. Ситуацията вече не е същата.

На ситуацията пък, какво и е различното?

Различното е, че едно време съм гласувал за него. А сега няма да го направя. Така са и хиляди други. Волен е бита карта. Забравете за него.

преди 20 минути, ncl написа:

Волен е бита карта. Забравете за него.

Волен от известно време е политически труп. Затова и се спотайва - дано да се забравят деянията му.

преди 20 минути, ncl написа:

Различното е, че едно време съм гласувал за него.

Не се притеснявай- няма нищо срамно. Аз пък съм гласувал за Жорж Ганчев.  :)  Но сега си мисля, че Волен е по- подходящ.

преди 6 минути, ExaFlop написа:

Волен от известно време е политически труп. Затова и се спотайва - дано да се забравят деянията му.

С малко пиар, ще стане чисто нов.  :)  Деянията даже ще са от полза... се пак, говорим за едно БХК, няма да превземаме Света.  :)

преди 29 минути, Без умствен капацитет написа:

то само ще се разпусне ако се спре финансирането му

E... точно това, няма да спре. тя и Ал Кайда ще се саморазпусне, ако и се спре финансирането, ама тия дето са го почнали, не са го почнали за да го спират. Наясно са, че не могат да предложат най- добрата оферта и разрушават всичко, за да остане ЕДИНСТВЕНАТА оферта. Щото някой друг, може да предложи по- добра... Стар, изпитан, мафоитски чалъм.

преди 1 час, ExaFlop написа:

Така е. Затова не смее да се покаже сега "под масата" :)

Виж, ако е нещо за путинските опорни точки .. ще е пръв... Акциите на "Атака"  съвпадат по хронология само с техните мероприятия.

Според http://www.vestnikataka.bg/

водещи теми са.... роботизирането отдалечава от вярата... Руска медия казала... Карпов поканен по инициатива на Волен...

бла бла бла... ?

Някой за циганите нещо прочете ли ??

Патреотеее ???

преди 30 минути, M.Николов написа:

Ей го, гнусното тролче и в тази тема ще се изака, няма да пропусне възможността и тук да намеси Путин и Русия!:down:

даа, грешката е наша- заговорихме за Волен, а не трябваше. Много невнимателно от наша страна. :)  Нали знаеш- ако те ритне шведски турист в муцуната, ти си виновен! не е трябвало да му се откриваш така и по тоя начин, да го предизвикваш.

преди 7 минути, M.Николов написа:

Ааа, той и лошото време може да свърже с Путин, неуморник!

Не му давай повод. Бъди разумен.  :D

преди 26 минути, язе написа:

Не му давай повод. Бъди разумен.  :D

даааа, руснаците са виновни за жегите

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сура_(комплекс)

преди 9 часа, M.Николов написа:

Ей го, гнусното тролче и в тази тема ще се изака, няма да пропусне възможността и тук да намеси Путин и Русия!:down:

И какво съм намесил ?  Коментирах перхидроления клоун и вестникАтака, където темата Асеновград  отсъства.

За "патреотите"  и Вожда, проблема не съществува.

Останалата ви гаменщина и простотия не мисля да коментирам :) Прекрасно си личи кои са "гнусни тролчета"

пп

Думата "ром" е погрешна.  "Циганин" е световно употребявана международна дума, има даже "цигански романси" /а не ромски романси/

Това че думата е символ на крадливо необразовано племе, си е техен проблем. Всъщност, думата "ром" също вече придоби същото значение.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Ром от цигански значи човек , така циганите са си избрали това име, само че не го заслужават. БХК е организация финансирана от вън и те казват , че не защитават циганите ,а човеците/човешките права/. Тези получовеци май си въобразяват ,че имат само права ,без задължения!. Каква пародия! За да се въведе ред в тази държава всички организации финансирани от вън трябва  да бъдат забранени ,но както в Унгария след като забраниха училищата финансирани от вън /имайки предвид Сорос / попаднаха под ударите на ЕС!Ще им налагат глоби. Това е , едва ли  тук ще има такава смелост да се опрат на ЕС..

Редактирано от bigiadri (преглед на промените)

Браво на Десислава Радева. Точно. И аз съм на това мнение. Това е акт на тероризъм!

https://news.bg/politics/obvinyaem-za-poboya-v-asenovgrad-razvyaval-zname-na-islyamska-darzhava.html

Цитат

От много време, вече от няколко години твърдим, че циганските махали в Южна България се радикализират, че оттам са преминавали бойци на Ислямска държава и са ги ползвали като логистични бази, че оттам са пътували за Турция, Сирия и обратно към Австрия. Не го твърдя аз като политическо лице, твърди го Австрийското разузнаване на него вярвам, каза Джамбазки.

Това е много по-големият проблем, според него. Освен социалния разпад и безнаказаността в тези цигански махали имате и радикализацията по линия на "Ислямска държава". Аз съм убеден, че в скоро време ИД, която е изблъскана от Ракка и беше изтласкана от Мосул, ще обърне своя поглед към Балканите. Те го заявиха неотдавна, казаха: "Не сме забравили Балканите".

Довечера ще чуем .за българи как бият българи в защита на цигани.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

Не разбрах какво общо има Десислава Радева?

Не се ли казваше президентшата така?

http://onovini.com/2017/06/първата-дама-асеновград-е-тероризъм-н/

Така вече да, защото предишния линк води към друга публикация.

Бананчик, а това прочете ли го?

(Тази новина е шега, но поне 98%
от прочелите я биха искали да е истина.
Мрежа „Twiter“ не съществува.)

преди 5 часа, bigiadri написа:

За да се въведе ред в тази държава всички организации финансирани от вън трябва  да бъдат забранени

точно така!чичко Путин изведе шефа на нашия украински писател фантаст извън закона,докато тука той има над 40 цигански фондаций под шапката америка за българия ,чрез които източва от България над 3 милиарда долара годишно!

преди 39 минути, glen написа:

еми да!циганите се обиждат като им кажеш роми!

е, аз съм  точно от племето на ромите, а другите племена ще се обиждат...ъ-ъ-ъ...тъй де, турчеят се, а всъщност са кюрди
а и не само те, има и други племена

Редактирано от Гост (преглед на промените)

току-що, M.Николов написа:

Така вече да, защото предишния линк води към друга публикация.

Бананчик, а това прочете ли го?

(Тази новина е шега, но поне 98%
от прочелите я биха искали да е истина.
Мрежа „Twiter“ не съществува.)

А, не. Ама че работа. Безобидна и симпатична манипулация, ама зловещо...

преди 22 минути, дръндю написа:

точно от племето на ромите

Римска кръв !

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.