Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България е най-тъжното място на света

Featured Replies

преди 24 минути, N1K17Y написа:

spacer.png

Не сме знаели, че сме богати и заради това сме живяли мизерно цял живот. Ко нйещо е жиуота...

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А осъзнавате ли, глупоста на тази тема? И особено на заглавието? Сами си вкарваме такива определения - най-тъжно място, най-лошо място. Явно обичаме, да се правим на жерви и да се саможаляваме. Нито с

• Уфф, от доста време следя темата, макар и да не бях писал до снощи в нея. Та ти не щеш и не щеш да вденеш какво ти се пише от сума ти хора тук и това си е. Мразили са те и сигурно и още те мразят чак

• Страната на излишните хора Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора! В България обаче има! Те са: -         Българите! – В собствената си държава те са п

Публикувани изображения

преди 4 часа, M.Николов написа:
преди 10 часа, miro20 написа:

инспирирани от тези мерки които настъпаха интересите им

Това пък е пълна глупост.Влизането в банковия съюз по никакъв начин не накърнява интересите на Божков.

А не бе... когато всеки трансфер е стриктно проверяван, когато всяко плащане минава включително под външен контрол, когато отпускани кредити, и всякакви машинации че не им знам всичките банкови операции , минават през европейски контрол, викаш, не засяга ама никак Черепа и неговите 1.5 млрд /поне на толкова се оценяваше преди време богатството му/   ???

Айде бе ?

Та нали заради липса на такъв контрол се случи КТБ , а виновни не се намериха

Е как да карат  ? Спазват си законите. Някои дето не им изнасят данъците дори сменят гражданство, игаят с офшорки и т.н.

А , ясно ... ти така и не схващаш че има голяма разлика между богаташи и мутроолигарси играещи по ръба на закона. :getout:

Нужно ли е да ти напомням, че Божков не е осъден за нищо все още?

Много бизнесмени навсякъде по света играят на ръба на закона.

преди 10 часа, M.Николов написа:

Как точно управниците от БСП фалираха частни банки?

Можеш ли да ни обясниш?

Нима не ти е известно как са създадени червените кредитни милионери?   С пари на наши сънародници-вложители в тези банки. При фалита парите остават в този, на когото са предоставени като кредити.  Сега тези хора са задкулисието стоящо зад Нинова и Радев!   Отново искат властта.  Аз съм гласоподател на Воля, обаче виждам какво е в тъжна България - герберите още нито една банка не са фалирали и нито едни избори още не са организирали и провели.   Феновете на БСП  доста  се самонавивате  като обсебени за много неща -да се надяваме да бъдете  без значение. Тоест да не сте болшинство -за да не се повтарят събития като при Виденов и Орешарски.   Изборите ще покажат.

преди 46 минути, attj написа:

Нинова и Радев

Във 19 от 20 твои поста присъстват тези две думи. Развил си фобия. Трябва да помислиш за някакво лечение

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Във 19 от 20 твои поста присъстват тези две думи. Развил си фобия. Трябва да помислиш за някакво лечение

Не зная защо преувеличаваш.  Като обсебени от техните глупости са феновете на БСП.  Тъжно ми е заради такива лъжци като тях. Лечението е БСП да е далече от властта - който ще да е на власт, само те да не са. Социалистическият утопизъм е вреден за всички.

преди 10 минути, attj написа:

Не зная защо преувеличаваш.  Като обсебени от техните глупости са феновете на БСП.  Тъжно ми е заради такива лъжци като тях. Лечението е БСП да е далече от властта - който ще да е на власт, само те да не са. Социалистическият утопизъм е вреден за всички.

Ами защото в твоите постове почти липсва плюене по Боко, патриотите, ДПС, Слави, ДБ и тн., или пък възхваляване на идолът ти Марешки. Всеки пост ти е против БСП. Притеснявам се за здравето ти и за това препоръчах лечение на тази фобия.

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Всеки пост ти е против БСП.

Само те са ме разочаровали до такава степен. Другите още не са успели.  А двамата ми дядовци са вярвали, че изграждат комунизма в България след 1944 година.  Тъжна работа.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ти хубаво препоръчваш лечение, но като няма здравеопазване в България - няма кой да го излекува от фобиите му.

:giggle1:

преди 8 часа, M.Николов написа:

Нужно ли е да ти напомням, че Божков не е осъден за нищо все още?

Много бизнесмени навсякъде по света играят на ръба на закона.

да бе, знаем. Странно защо обаче всички политици се дърпат от контакти и намеци за приятелство с него :) 

От много отдавна. Забрави ли че например Надето през далечната 2003 махна Орешарски от кандидаткметсване заради това че се е срещал с Черепа ??

Защо ли му е такъв имиджа а ?

ще ти е интересна и тази статия 10г по късно  : http://www.svobodata.com/page.php?pid=11210&rid=154&archive=

А сега например, МаяМата Галевица въобще не и пука и най нагло още си развява фустата , въпреки  изтеклите снимки  дето е била и тя при Черепа.

Не и пука и заради  фейка Костинброд който сътвориха с Барека , след който фейк  трябваше да се самозарови някъде много надалеч .... ама уви.... нааааааглост

Ти самия си заравяш главата с наивното "ама той Черепа не е осъждан". Да, така е. И Пеевски не е . И Маджо не е.... Ама Хр. Иванов изрева като изял люта чушка.....:giggle1:

Почвам да си мисля че предишната политика колкото и също дива и хаотична да беше, все пак имаше много повече морал отколкото сегашните безпардонни безочливи "опозиционери".

преди 8 часа, miro20 написа:

да бе, знаем. Странно защо обаче всички политици се дърпат от контакти и намеци за приятелство с него :) 

От много отдавна. Забрави ли че например Надето през далечната 2003 махна Орешарски от кандидаткметсване заради това че се е срещал с Черепа ??

Защо ли му е такъв имиджа а ?

ще ти е интересна и тази статия 10г по късно  : http://www.svobodata.com/page.php?pid=11210&rid=154&archive=

А сега например, МаяМата Галевица въобще не и пука и най нагло още си развява фустата , въпреки  изтеклите снимки  дето е била и тя при Черепа.

Не и пука и заради  фейка Костинброд който сътвориха с Барека , след който фейк  трябваше да се самозарови някъде много надалеч .... ама уви.... нааааааглост

Ти самия си заравяш главата с наивното "ама той Черепа не е осъждан". Да, така е. И Пеевски не е . И Маджо не е.... Ама Хр. Иванов изрева като изял люта чушка.....:giggle1:

Почвам да си мисля че предишната политика колкото и също дива и хаотична да беше, все пак имаше много повече морал отколкото сегашните безпардонни безочливи "опозиционери".

Хубаво изреди някакви си "опозиционери", но защо не каза, че и Боко го има на снимки с Маджо? Вадиш кирливи ризи, ама само на който ти изнася. СПЕКУЛАНТ!!! 

преди 7 часа, ivottoshev написа:

Хубаво изреди някакви си "опозиционери", но защо не каза, че и Боко го има на снимки с Маджо? Вадиш кирливи ризи, ама само на който ти изнася. СПЕКУЛАНТ!!! 

Щото няма нищо срамно да си на официален коктейл .

Снимките на МаяМата не са от такъв. Нито на Ореха посещенията. А Хр.Иванов сам се закопа в стил "гузен негонен бяга"

:hush:

Това чел ли си за него ? https://tribune.bg/bg/mrezhata/kakvo-raboti-hristo-ivanov/

Виж и какво казва за него Татяна Дончева :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 часа, miro20 написа:

Щото няма нищо срамно да си на официален коктейл .

Снимките на МаяМата не са от такъв. Нито на Ореха посещенията. А Хр.Иванов сам се закопа в стил "гузен негонен бяга"

Няма нищо срамно разбира се, ако си на официален коктейл с учени, или с актьори, или с учители, или с лекари....

Да си на официален коктейл с мутри обаче, е много по срамно от това някой далечен твой познат да ти каже, че е говорил с тях по телефона. Нали? 

Кои са "ореха" и "маямата" не знам и не ме интересува. Това, че помежду си в тролските кръгове раздавате прякори на всеки, не означава че нормалните хора трябва да са запознати с творчеството ви и трябва да знаят за кой точно става въпрос. 

преди 4 часа, miro20 написа:

Това чел ли си за него ? https://tribune.bg/bg/mrezhata/kakvo-raboti-hristo-ivanov/

Издържал се от заплата, която идва от част от членския внос на привърженици на партията на която е лидер? Е,и?  Няма какво да измислите против човека, и почнахте да си измуквате от пръстите съвсем нормални неща, които нито са незаконни, нито са неморални и  се опитвате да ги представяте за нарушение на десетте божии заповеди накуп. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

преди 4 часа, miro20 написа:

Виж и какво казва за него Татяна Дончева :) 

Ето пак се опитваш да вадиш кирливи ризи само на който ти изнася. СПЕКУЛАНТ!!! Само за него ли ми разрешаваш да видя какво казва Татяня Дончева, или мога да погледна и какво казва същата за Бойко, Цветанов, Горанов, Менда, Томислав Дончев...

• Автор

12366049_10153171833592051_4818249593794

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Да си на официален коктейл с мутри обаче, е много по срамно от това някой далечен твой познат да ти каже, че е говорил с тях по телефона. Нали? 

Ами това си е официален рожден ден на застрахователната фирма бре. :) 

Нито е нелегално сборище на наркокартел, нито друго .

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Издържал се от заплата, която идва от част от членския внос на привърженици на партията на която е лидер? Е,и?  Няма какво да измислите против човека, и почнахте да си измуквате от пръстите съвсем нормални неща, които нито са незаконни, нито са неморални и  се опитвате да ги представяте за нарушение на десетте божии заповеди накуп. Щеше да е смешно, ако не беше жалко.

Да цитирам само това което очевидно не си прочел :

Изрично в устава на партията е записано, че "Да, България" ще се ръководи от принципа за "Почтено служене на обществения интерес”. Тогава възниква логичният въпрос: почтено и морално ли е Христо Иванов да се изхранва от партийната каса? Още повече, че според справка в Сметната палата миналата година Иванов се е сдобил и с ново жилище, закупено на цена четири пъти по-ниска от пазарната. Имотът в столичния квартал Бъкстон е с площ 70 квадрата и за него са платени малко над 21 хиляди лева. Или по 150 евро на квадратен метър застроена площ.

Жилището е закупено от съпругата на Иванов – Йорданка. В периода на осъществената сделка квадратен метър в този район на столицата се е продавал на цени между 500 и 650 евро, показва проверка в сайтове за имоти.

Биографията на Иванов показва, че в продължение на цяло десетилетие той се прехранва като стипендиант, а по-късно и като бенефициент на чуждестранни фондации. Бившият правосъден министър дори е с отнети адвокатски права, защото е сред малцината представители на тази професия, които не са платили задължителната си адвокатска такса.

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

12366049_10153171833592051_4818249593794

Да, такива са феновете на пРезидента  и Черепа които организираха и подстрекаваха протестите за сваляне на държавата.

на 9.12.2020 г. в 8:20, attj написа:

Нима не ти е известно как са създадени червените кредитни милионери?   С пари на наши сънародници-вложители в тези банки.

Пак те питам как управляващите могат да фалират ЧАСТНИ банки?

на 9.12.2020 г. в 8:20, attj написа:

При фалита парите остават в този, на когото са предоставени като кредити.

Аз пък си мислех, че работата на едни хорица "синдици" им казват е именно да събират раздадените кредити от фалирали банки.

Ама ти явно нова мода си измислил.

преди 7 часа, miro20 написа:

На застрахователна фирма СИК.  Те не са мутри, нали? Те са чисти като сълза ангелчета, които вършат добрини. Пак питам: кое е по срамно? ТИ да си пиеш питието с Маджо, или някакъв твой далечен познат да му звъни ? 

Изрично в устава на партията е записано, че "Да, България" ще се ръководи от принципа за "Почтено служене на обществения интерес”. Тогава възниква логичният въпрос: почтено и морално ли е Христо Иванов да се изхранва от партийната каса?

И как точно "Почтено служене на обществения интерес" се конфронтира с фактът че получава заплата за дейността си? Той от какво да се изхранва? От получаване на подкупи като Боко ли?

Биографията на Иванов показва, че в продължение на цяло десетилетие той се прехранва като стипендиант, а по-късно и като бенефициент на чуждестранни фондации. 

Ама ти нали уж го плюеше? Сега защо почна да го хвалиш? Или може би това, че като студент е спечелил стипендия е нещо лошо? Казах ти аз, че в опитите да го очерните най-накрая ще станете за смях, ма ти не ми повярва. Сега вече вярваш ли ми?

преди 8 часа, miro20 написа:

Нито е нелегално сборище на наркокартел, нито друго .

Да цитирам само това което очевидно не си прочел :

Изрично в устава на партията е записано, че "Да, България" ще се ръководи от принципа за "Почтено служене на обществения интерес”. Тогава възниква логичният въпрос: почтено и морално ли е Христо Иванов да се изхранва от партийната каса? Още повече, че според справка в Сметната палата миналата година Иванов се е сдобил и с ново жилище, закупено на цена четири пъти по-ниска от пазарната. Имотът в столичния квартал Бъкстон е с площ 70 квадрата и за него са платени малко над 21 хиляди лева. Или по 150 евро на квадратен метър застроена площ.

Жилището е закупено от съпругата на Иванов – Йорданка. В периода на осъществената сделка квадратен метър в този район на столицата се е продавал на цени между 500 и 650 евро, показва проверка в сайтове за имоти.

Биографията на Иванов показва, че в продължение на цяло десетилетие той се прехранва като стипендиант, а по-късно и като бенефициент на чуждестранни фондации. Бившият правосъден министър дори е с отнети адвокатски права, защото е сред малцината представители на тази професия, които не са платили задължителната си адвокатска такса.

Да, такива са феновете на пРезидента  и Черепа които организираха и подстрекаваха протестите за сваляне на държавата.

Абре Мирчо,

ти като си от 10 години денонощно в политическите теми във форума на този сайт, и не работиш нищо друго, как се прехранваш???

И кой поддържа  тролския ви център, защото това, което излиза от Миро-20, е невъзможно да се прави от 1 човек!!!

Аз съм пенсионер, с прилична за България заслужена пенсия, и се наслаждавам на живота.

Развеселявам с простотиите, които цитираш, но понякога, като прекалиш, те попържам!

преди 2 часа, M.Николов написа:

Пак те питам как управляващите могат да фалират ЧАСТНИ банки?

Аз пък си мислех, че работата на едни хорица "синдици" им казват е именно да събират раздадените кредити от фалирали банки.

Ама ти явно нова мода си измислил.

Колко са събрали синдиците  е писано много - виж например това  https://faktor.bg/bg/articles/petak-13/tayniyat-doklad-dobrev-     

Малко сам си противоречиш с този материал, уж според теб управляващите от БСП фалирали ЧАСТНИТЕ банки, а пък вътрешния министър Добрев(БСП) изготвил доклад по поръчка на тогавашния министър-председател Виденов(БСП) именно за фалитите на банки!

Между-другото аз защо не съм загубил никакви пари от вложените в банката по онова време?

Я ни припомни кои банки фалираха?

На мен навремето ми изплащаха със закъснение някакви обезценени пари от Балканбанк, Агробизнесбанк, Кредитна банка и последно от КТБ. Май са 18 фалиралите банки - всички при и по време на управление на БСП. Има много информация в интернет. За тези управници после нищо за злоупотреби не се доказа.  Излиза, че те са били наивни и глупаво са проспали събитията тогава.   Всички твърдяха колко е честен Жан  Виденов - обаче това не помага по никакъв начин на потърпевшите.

преди 12 часа, ivottoshev написа:

Ама ти нали уж го плюеше? Сега защо почна да го хвалиш? Или може би това, че като студент е спечелил стипендия е нещо лошо? Казах ти аз, че в опитите да го очерните най-накрая ще станете за смях, ма ти не ми повярва. Сега вече вярваш ли ми?

Къде видя хвалба в това което цитираш ? че се изхранвал като  стипендиант и в чуждестранни фондации ???? хехе :)

преди 12 часа, ivottoshev написа:

На застрахователна фирма СИК.  Те не са мутри, нали? Те са чисти като сълза ангелчета, които вършат добрини. Пак питам: кое е по срамно? ТИ да си пиеш питието с Маджо, или някакъв твой далечен познат да му звъни ? 

А  Мултигруп ?

Кое е срамно пак ти казвам , и ти затова се оплиташ в простотиите си - Защо Хр.Иванов реагира като попарен и като "гузен негонен бяга" ???

Не питай мен, за кой ли път ти го повтарям , питай НЕГО дали е срамно или не :giggle1:

преди 11 часа, dedidi написа:

Аз съм пенсионер, с прилична за България заслужена пенсия, и се наслаждавам на живота.

Развеселявам с простотиите, които цитираш, но понякога, като прекалиш, те попържам!

Да съм те питал нещо ?? Жив и здрав да си , гледай си пенсията и добавките, и не си пилей нервите, защото попържаш не мен, а себе си и собствените илюзии  от които всички цоциалисти комунисти дето пишете тук, не те се събудили..

Малко е философско , но дано един ден разбереш. :hush:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.