Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да накажем наглия Мтел !

Featured Replies

Не защитавам никого. Ползвал съм услугите и на трите оператора в момента имам няколко "карти" в група към Мтел. Останах на Мтел защото най-близките ми хора пък и около 90% от контактите ми са на Мтел а съм и техен абонат от десетина години. Причиниха ми известно неудобство със смяната на платформата но продължих да си ползвам телефона както съм си го ползвал винаги с мярка, и месечните ми сметки са горе долу еднакви. Имам приятели които решиха че щом Мтел имат проблеми и не им пращат сметки, могат да си говорят на воля и ще им се размине. Знам за две-три сметки от порядъка на 300-400лв и сега оператора е виновен че не и е изключил.

• Отговори 188
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Към Хайдукпикасо: Нека не се превръща този форум в пълна боза с подобни теми....... наистина, неудобство е за всички абонати на Мобилтел, но не искам и тук да става хейтърска зона, където купени форумци само спамят с излишни мнения......има форум - небезизвестен,където това е факт....

Редактирано от karoleff (преглед на промените)

Договорът е срочен за една година или за две.От датата на подписването до същата на другата година.Никъде ли не пише,че е едногодишен.По принцип е така,трябва да направиш писмено прдизвестие един месец преди да ти изтече.Вие хора не четете ли върху какво се подписвате?Това е опасно.

Да колега "По Принцип" е така , но дефакто никаде го няма написано (нито в договора ми нито в общите условия) точно поради тази причина пиша. Дали е техен пропуск или не товая не ме интересува , важното е , че черно на бяло никаде не пише за колко време ми е договора т.е. не е необходимо предизвестие. Моля Ви не се правете като служителите от мтел и те по същия начин по принцип ... еди какво си но нико не може да поплати с факти тези принципи! Питането ми е в съда дали ще е достатъчно силен аргумент договора БЕЗ дата за да се МАХНА от невероятните мтелци!

...купени форумци само спамят с излишни мнения...... Който иска - форума на mobilebularia.com е мястото.

Кои са тия "купени" форумци, на какво основание твърдиш, че са такива и къде е написано/казано, че подобни мнения и теми са в разрез с настоящия форум?! На мен по- скоро "форумеца" karoleff ми прилича на "купен новорегистриран за целта форумец"!!!

Редактирано от ivankrivodol (преглед на промените)

Към Хайдукпикасо: Нека не се превръща този форум в пълна боза с подобни теми....... наистина, неудобство е за всички абонати на Мобилтел, но не искам и тук да става хейтърска зона, където купени форумци само спамят с излишни мнения...... Който иска - форума на mobilebularia.com е мястото.

Нима отричате правото на всеки за свободно изказване на мисли? И не мислите ли че визирането на други форуми е най-малкото неуместно.

П.П. Нещо да имате да споделите относно информацията в долния цитат?

Кои са тия "купен" форумци, на какво основание твърдиш, че са такива и къде е написано/казано, че подобни мнения и теми са в разрез с настоящия форум?! На мен по- скоро "форумеца" karoleff ми прилича на "купен новорегистриран за целта форумец"!!!

Много точно попадение

И аз съм абонат на М-тел от доста време. Определено, имал съм проблеми с тях. Но при упоритост от моя страна /близо 6 месеца/ успях да прекратя blackberry абонамента си предсрочно и ми опростиха 150лв. Сега все още продължавам да съм техен абонат и проблем с тях нямам. Сигурен съм, че системата им води статистика и е запозната, кои клиенти си следят фактурите, и кои "не". И че злоупотребяват /волно или неволно/ - факт си е! На жена ми фактурите напоследък са с крайна стойност, доста над нормалното. След неколкократни нервни свързвания с оператор и 30 минутно слушане на скапания им музикален сигнал, почти нищо не се случи. Свързахме се директно с отговорник за отдела "Обслужване на клиенти" и от там вече потръгнаха нещата. Парите уж ще бъдат приспаднати и вината им е потвърдена. А проблема се оказа, че от 12 номера към групата "Семейство и приятели", четири от тях не фигурираха във фактурите, като такива. А в същото време си ги виждам, като активни в графата "Семейство и приятели". Как става така, незнам и най-вече, защо пък не се случи така, че системата да включи случайни номера в "Семейство и приятели" и да сме на плюс, както се казва???

Извинявай за офтопика, но къде видя форум на Мтел? Те НЯМАТ форум. Дано останалата част от поста да е по-коректна фактологично.

Имат форум !

А относно мобилната им мрежа, на мене като ми изтече договора мисля да подпиша договор с някой друг мобилен оператор(не че другите си струват де) и да зарежа M-Tel^а

Редактирано от George- (преглед на промените)

Гледа,м , че тук се сипе нападки срещу Мтел : 1. Не съм бил техен абонат никога ! 2. Служебният ми телефон е на Мтел ! И от опита който имам с тях и новата им система и аз не мога да си следа лимита на телефона който ми е отпусна;л шефа и ми се налага да ходя до офиса им за да разбера колко е ! От опит съм се убедил , че честа смяна на номера и оператора прави лошо впечателние ( от 5г съм на Глобул ). Мога да кажа с чиста съвест и аз съм си задавал въпрос за 1 евро и хубавите телефони и съвсем случайно попаднах на отговора - не че не могат , могат ! Но няма да го направят тъй като не могат да си взимат парите след това от сметките които навъртите автоматично и ако не дай си боже някой клиент си вземе скъп телелфон с скъп план и навърти голяма сметка след това взимането на тези пари е много по трудно тук , отколкото в Германия , Франция , Англия и т.н Просто нашето законодателство в това отношение е коренно различно от това в Западна Европа и няма как да стане , поне засега ! Така , че Мтел искат да дават скъпи телефони за 1лв , но след това няма как да си вземат парите без съд и т.н. ако решите да не плащате сметките си ;)

Кои са тия "купени" форумци, на какво основание твърдиш, че са такива и къде е написано/казано, че подобни мнения и теми са в разрез с настоящия форум?! На мен по- скоро "форумеца" karoleff ми прилича на "купен новорегистриран за целта форумец"!!!

прилича ли ти karoleff на купен и новорегистриран?!?! :angel19:

Нима отричате правото на всеки за свободно изказване на мисли? И не мислите ли че визирането на други форуми е най-малкото неуместно.

П.П. Нещо да имате да споделите относно информацията в долния цитат?

Много точно попадение

Пиша по този начин, защото видях същото мнение в споменатия от мен форум - глупаво е - copy и paste.....

И от опита който имам с тях и новата им система и аз не мога да си следа лимита на телефона който ми е отпусна;л шефа и ми се налага да ходя до офиса им за да разбера колко е !

Нормално е абонатите да са изнервени от това, не мислиш ли? Така че да се говори за нападки е малко пресилено, проблем определено има.

Имат форум !

А относно мобилната им мрежа, на мене като ми изтече договора мисля да подпиша договор с някой друг мобилен оператор(не че другите си струват де) и да зарежа M-Tel^а

Докато не дадеш линк, за мен и за всеки нормален човек нямат форум. Имат куп неща, но точно пък публичен форум - не.

Докато не дадеш линк, за мен и за всеки нормален човек нямат форум. Имат куп неща, но точно пък публичен форум - не.

И аз поисках от този потребител линк към форума.

На лично съобщение получих този линк : http://www.loop.bg/index.php?page=forum

С този линк мога да се съглася само частично: - той е само за една продуктова линия, т.е няма как да се задават въпроси за други услуги. Аз не ползвам Лууп и на всеки мой въпрос (примерно за фактура) ще бъда пратен на звезда88, ако пиша нещо там. Така че за мен като клиент все едно няма форум. - никъде на Mtel.bg не е показан линка, т.е. хората няма как да го знаят и да го ползват Горе-долу това е като да кажеш, че имат форум, защото са купили Спектър и нашия форум и станал техен. А това не е точно така - в нашия форум си пишат спектърски служители, които нямат достъп, права, обучение и т.н. за GSM услуги. Съответно изрично сме казали, че на такива въпроси и теми няма да отговаряме и хората не ги и задават. Така че да ми представяж Джорджи форума на лууп за форум на Мтел е некоректно.

Искам да изкажа своето отвръщение от М-тел.. надписват сметките на потребителите си както им дойде на кеф.. преди да ми дойде съобщение че имам излязла фактура за месец Декември си проверих сметката и имах 28 лева и някакви стотинки,след 2 дни си проверявам сметката.. и гледам внушителната цена от 81 лева.. направо съм бесен .. а как мога да навъртя 81 лева при положение че лимита ми е 50 лева..? По - големи мошенници от тия м-тел няма..! Бесен съм !

Искам да изкажа своето отвръщение от М-тел.. надписват сметките на потребителите си както им дойде на кеф.. преди да ми дойде съобщение че имам излязла фактура за месец Декември си проверих сметката и имах 28 лева и някакви стотинки,след 2 дни си проверявам сметката.. и гледам внушителната цена от 81 лева.. направо съм бесен .. а как мога да навъртя 81 лева при положение че лимита ми е 50 лева..? По - големи мошенници от тия м-тел няма..! Бесен съм !

А ти предполагаше, че като достигнеш 50 лв и ще те изклюючат от мрежата ли ?

Те какво ти обясниха ?

Лимита не беше ли 70лв.Един номер ли имаш?Сумата е без такса и без ддс и без лизингови вноски ако имаш.

А ти предполагаше, че като достигнеш 50 лв и ще те изклюючат от мрежата ли ?

Те какво ти обясниха ?

Ама аз не съм достигал лимита,бях стигнал 30 лева и след 2 дни ми излиза че имам излязла фактура за същия месец от 81 лева..

Лимита не беше ли 70лв.Един номер ли имаш?Сумата е без такса и без ддс и без лизингови вноски ако имаш.

Моя лимит е 50 лева,гледах днес в договора ми .. и таксата ми е 6 лева и ддс ми идва 20 процента към 4 5 лева .. общо 10 .. става 40 лева сметката .. а аз имам 80.. не е реално това..!

Ама аз не съм достигал лимита,бях стигнал 30 лева и след 2 дни ми излиза че имам излязла фактура за същия месец от 81 лева..

Моя лимит е 50 лева,гледах днес в договора ми .. и таксата ми е 6 лева и ддс ми идва 20 процента към 4 5 лева .. общо 10 .. става 40 лева сметката .. а аз имам 80.. не е реално това..!

Добре де, защо не се обадиш първо на тях, а искаш ние, които нямаме никаква представа колко си говорил, да те успокояваме ?

Чуй първо тяхното обяснение и после помисли, какво ще правиш.

Ами искай подробна разпечатка и виж къде са се дянали тия пари. edit: Ken ме изпревари

Редактирано от atamatsu (преглед на промените)

Добре де, защо не се обадиш първо на тях, а искаш ние, които нямаме никаква представа колко си говорил, да те успокояваме ?

Чуй първо тяхното обяснение и после помисли, какво ще правиш.

Ами аз неска ходех,ама то тва тука в моя град е клон на м-тел,утре ще ходя в Добрич в централата на м-тел и мисля да ги попитам от къде имам 80 лева сметка и да искам разпечатка и да видя с кого са ми тея 80 лева говорено.. ако не получа разпечатка,ще имат да взимат.. няма да я платя..!

Ами искай подробна разпечатка и виж къде са се дянали тия пари.

edit: Ken ме изпревари

Ще искам утре разпечатка като отида.. да видя от къде са тея 80 лева ..

Провери ли от коя-до коя дата ти е сметката, защото моята върви с един месец назад.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.