Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да накажем наглия Мтел !

Featured Replies

Ами аз неска ходех,ама то тва тука в моя град е клон на м-тел,утре ще ходя в Добрич в централата на м-тел и мисля да ги попитам от къде имам 80 лева сметка и да искам разпечатка и да видя с кого са ми тея 80 лева говорено.. ако не получа разпечатка,ще имат да взимат.. няма да я платя..!

Ще искам утре разпечатка като отида.. да видя от къде са тея 80 лева ..

Ако в клона на MTel имат компютър, би трябвало и оттам да ти кажат с кого си говорил, кога и колко.

Може да се обадиш и на *88, да обясниш спокойно проблема си, и ще ти кажат, каква е причината за увеличената сметка.

• Отговори 188
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Провери ли от коя-до коя дата ти е сметката, защото моята върви с един месец назад.

Ми то пише за месец декември,тоест последната фактура.. към средата на Февруари ще ми излезе сметката за януари .. аз освен тая сметка други нямам да плащам..

Ако в клона на MTel имат компютър, би трябвало и оттам да ти кажат с кого си говорил, кога и колко.

Може да се обадиш и на *88, да обясниш спокойно проблема си, и ще ти кажат, каква е причината за увеличената сметка.

Eми тея имаха компютър ама казаха че в централата трябва да отида.. и ако ме карат да плащам изобщо няма да е спокоен тона на обяснение...

А защо не се регистрираш в mtel и не си проверяваш цялата сметка и като разпечатка, като Е-фактура, всичко по интернет.

Eми тея имаха компютър ама казаха че в централата трябва да отида.. и ако ме карат да плащам изобщо няма да е спокоен тона на обяснение...

Моят съвет е :

Иди в клона и поискай да направят справка.

Ако откажат се обади оттам на *88 и СПОКОЙНО им обясни проблема.

А защо не се регистрираш в mtel и не си проверяваш цялата сметка и като разпечатка, като Е-фактура, всичко по интернет.

Гледах ама ми трябва да видя кой с кой номер точно съм ги навартял..

Моят съвет е :

Иди в клона и поискай да направят справка.

Ако откажат се обади оттам на *88 и СПОКОЙНО им обясни проблема.

Само единствено което ще искам е разпичатка да видя точно с кой номер съм ги навяртял..

Гледах ама ми трябва да видя кой с кой номер точно съм ги навартял..

Само единствено което ще искам е разпичатка да видя точно с кой номер съм ги навяртял..

В детайлите за фактурата е описано с кои номера и колко си говорил.

Относно лимитите - официалната позиция на Мтел (справка - пресата) е, че те са само за защита на компанията, а не на клиента и който желае лимит, може да ползва предплатена карта. NO COMMENT... :cool:

Относно лимитите - официалната позиция на Мтел (справка - пресата) е, че те са само за защита на компанията, а не на клиента и който желае лимит, може да ползва предплатена карта.

NO COMMENT... :rolleyes:

Помисли малко !

Ти доволен ли ще бъдеш, ако отивайки в магазина ти кажат, че има лимит за пазаруване 50лв ?

Няма ли да се оплакваш, че те нямат право да те ограничават за каква сума да пазаруваш, и че не си толкова тъп и можеш сам да си правиш сметка ?

Искаш ли да имаш лимит за тока, за водата ?

За интернета няма да питам.

Аз не съм имал проблеми с Мтел, както са казали хората, каквото отношение имаш такова ще получиш, имам карта на договор от 10години и за тези години не съм има проблеми, познавам над 200 човека в същото положение който са си много доволни от Мтел.

Относно лимитите - официалната позиция на Мтел (справка - пресата) е, че те са само за защита на компанията, а не на клиента и който желае лимит, може да ползва предплатена карта.

Защита от какво?
  • Автор

Плащат с торба стотинки завишена сметка на М-тел

Публикувано изображение

Недоволен клиент ще изпъва нервите на служителите в телекома.

Събрах 101,46 лева на монети от 1,2,5,10,20 и малко по 50 стотинки, преброих ги за около час и половина размесих ги добре и в петък ще ги насоча към любезните служители на М-ТЕЛ, ако има и други желаещи предлагам още монети - около 130 лева.

Това обяви в социалната мрежа "Фейсбук" възмутеният потребител Hristo Petrov. Причината за предстоящото "гъбаркане" е поредната надписана сметка от страна на мобилния оператор. Заради претърпените унижения из различните офиси на М-тел в опит да потърсят правата си, вече над 4000 човека са част от групата "М-тел = Ментел".

Протестиращите срещу произвола на телекомуникационните компании потвърдиха, че на 20 февруари ще бъде организиран втори по рода си протест. Първият беше на 20 януари. Тогава участниците се събраха пред храм-паметника "Александър Невски" и развяха плакати, изразяващи всеобщото недоволство.

БЛИЦ

:offtopic_s:

Така,така...тия мтел станаха много гадни спрямо потребителите си.

Аз пък четох, че във Варна, в някъв офис на Виваком, един човек искал така да плати със стотинки, и му направили скандал, изгонили го с охрана. Изобщо станал много голям проблем, така, че не знам дали е добре така да се прави, колкото и да 'прецакваме' служителите... :P

Аз пък четох, че във Варна, в някъв офис на Виваком, един човек искал така да плати със стотинки, и му направили скандал, изгонили го с охрана. Изобщо станал много голям проблем, така, че не знам дали е добре така да се прави, колкото и да 'прецакваме' служителите... :tease:

Ама чакай малко, стотинките не са бонбони, те в края на краищата са ПАРИ! Следователно няма нищо незаконно или неправилно да се разплаща с тях. Какво - ако отида да си купя пакетче дъвки и дам на касата 100 лв. на цяло да не би да дойдат с охрана да ме изгонят? Същото е.

Ако искам и с по 5 ст. ще си платя сметката, въпрос на избор. Важното е да са пари. Така, че могат да си гледат работата - ако не ми приемат стотинките (сиреч парите), значи няма да им платя. :tease:

Приемам, че може да се плати със стотинки, но поне да бъдат разделени и описани, защото другото си е подигравка. Ще направиш лошо единствено на касиерките и хората на опашката, тъй че не го намирам за много умна постъпка.

Най-мразя отнякъде някой да лее морал.Клиент може да заплати ако ще и с по 1 стотинка и никой няма право да му отказва-това са български пари,значи може да се плаща. Не вярвах,че и виваком ще тръгнат с такава наглост. Едните ги пшребиват в офиса на Мтел(докато служителката просто им казва да са по-тихи,видиш ли работела),други ги гонят и заплашват,треи се държат с тях като с изроди... На тия им трябва една хубавичка глоба-ама не с 5000-6000 лв. а по 70-80 хил.,за Мтел специално по 100 хил. лева. Аз тези бих ги осъдил за публично унижение,незачитане на права и заплахи.А да ги видим.И записи има. Не тия оператори вече тотално се ос*аха,тия тотално си загубиха ума. Глоби и проверки докато не бъдат разорени.Ейтова заслужават. Не вярвах,че и вививаком ще направят това,НИКОГА не съм го вярвал. А защо няма такива изпълнения в офисите на Vodafone,Orange,3,и T-mobile в UK?Бил съм им в офисите,и всеки път съм получавал добро обслужване. А и то да ползвам в роуминг карта на т-мобайл ми излиза по евтино тколкото да ползвам мтелска в БГ...

Аз тези бих ги осъдил за публично унижение,незачитане на права и заплахи.А да ги видим.И записи има.

Защо не ги осъдиш тогава ?

Не аз съм потърпевшия.Аз ти говоря за този,дето го изгонили от магазина.На негово място бих ги съдил тия.

Не аз съм потърпевшия.Аз ти говоря за този,дето го изгонили от магазина.На негово място бих ги съдил тия.

Толкова уверено и разпалено говориш против тях, че изглеждаш като жертва.

Защото операторите се гавярт с народа,подиграват се. Вече и сметките не можем да си платим.Тия прекаляват с простотията.

Абонат съм на Мтел от 2000г. освен че забавиха фактурите и ми объркаха бюджета, имат отвратителна политика за продажба на апарати, особено на смартфони. Каза се че ми е по-евтино да купя избран апарат от конкурентен оператор и да сключа 1-годишен договор , отколкото да го купя от М-тел. Не злословя , констатирам :rolleyes:

Абонат съм на Мтел от 2000г. освен че забавиха фактурите и ми объркаха бюджета, имат отвратителна политика за продажба на апарати, особено на смартфони. Каза се че ми е по-евтино да купя избран апарат от конкурентен оператор и да сключа 1-годишен договор , отколкото да го купя от М-тел.

Не злословя , констатирам ;)

На мен ми изтича договора и реших като ще подписвам нов да си взема и някакъв телефон.Въртят реклами с оферти за готини телефончета на уж нормални цени но реалността е друга.

Опитват се да ми продадат телефона на почти тройна цена с договор за 24 месеца и някакви безумно високи такси.

Какво имам предвид SonyEricsson XPERIA X8

ЦЕНИ

Апарат [лв., с ДДС] 399

Комплект (Апарат + SIM) [лв., с ДДС] 139 с абонамент за M-Tel Surf&Talk XL за 24 месеца

M-Tel SURF & TALK XL 54,90 лв. х 24 месеца = 1317,60 + 139лв

Този абонаментен план мен не ме устройва, но ако искам телефона трябва да дам 399лв при условие че в други магазини върви с около 100лв надолу.

Аз съм им абонат от 1999 година и за всичките тези години съм закъснял един единствен път с плащането. За стари лоялни абонати обаче отстъпки няма :cheers: има отстъпки за нови абонати.

Държа си на номера и за съжаление повечето ми близки са на Мтел та ще се наложи да подпиша за още една година с тях пък после ще видим.

x8 поне преди два месеца струваше 230 лева с договор за два години на M-Tel Surf&Talk за 26 лева месечно. Телефона струва 370-400 лева иначе. За мен този план е изгоден. Преди плащах май някъде 16 лева месечна такса, но без безплатния интернет, който за мен е с добро качество и напълно ме устройва. За мен се получава равносметката така - взимам телефон на цена, два пъти по-евтина от пазарната и получавам неограничен интернет за 10 лева месечно в продължение на 2 години. Какво му е неизгодното? И кой оператор ще ми предложи този телефон на по-изгодни условия? - Никой! Всички оператори предлагат еднакво неизгодни и обвързващи договори. За мен Глобул изобщо съм го изключил като вариант, но поне преди 2 месеца, нито един от тримата мобилни оператори нямаше по-изгоден план за смартфон. Да допълня - за мен никак не е без значение, че апарата го взимам от Мтел. Сменил съм много апарати, но след първите 3-4 всеки следващ е купен от тях и никога съм нямал проблеми. По форуми чета за телефони взети от гаражни магазинчета, на пръв поглед оригинални, но с менте батерия, слушалки, без гаранция и т.н.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.