Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да накажем наглия Мтел !

Featured Replies

То междодругото е ясно че мтел четат тази тема-както и много други по различни форуми и сайтове...да не мислите,че не знаят?

• Отговори 188
  • Прегледи 29,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Така като гледам нещата отиват към желано от Вивател окрупняване на пазара и нов държавен монопол.

Вече се ядосах, като получавам СПАМ съобщения за 181, без да съм се регистрирал естествено, получавам по няколко на ден. Обадих се на оператора - в случая Globul и оттам ми поискаха ЕГН, имат ли това право, понеже не знам дали е съвпадение, или не но играта също изисква събиране на ЕГН?

Вече се ядосах, като получавам СПАМ съобщения за 181, без да съм се регистрирал естествено, получавам по няколко на ден. Обадих се на оператора - в случая Globul и оттам ми поискаха ЕГН, имат ли това право, понеже не знам дали е съвпадение, или не но играта също изисква събиране на ЕГН?

Просто прати един СМС с текст STOP на 181

• Как мога да прекратя участието си в играта и/или да се откажа от получаване на рекламни съобщения, свързани с нея? Може безплатно да спрете подканящите SMS-и за играта. Моля изпратете SMS с текст STOP на номер 181. Друг начин за спиране на подканящите SMS-и от играта е да се обадите на информационен номер (*177 за абонати на Мтел и 123 за абонати на Глобул и Виваком) и сътрудник да ги спре.

Просто прати един СМС с текст STOP на 181

Вече е малко късно, но ми поискаха ЕГН, това не е ли нарушение от тяхна страна, предвид че съм на договор и ми поискаха името и ЕГН.

Вече е малко късно, но ми поискаха ЕГН, това не е ли нарушение от тяхна страна, предвид че съм на договор и ми поискаха името и ЕГН.

Това същото го има и на M-Tel и са просто нагли до толкова, че не искат и да се замислят. А ЕГН в никакъв случай не им пращай ако не си го сторил вече!

Това същото го има и на M-Tel и са просто нагли до толкова, че не искат и да се замислят. А ЕГН в никакъв случай не им пращай ако не си го сторил вече!

Аз не на тях, искаха ми го от оператора, те и без това го имат, но се чудя защо пак ми го искаха... Иначе никога не бих си пратил ЕГН в SMS някаква игра.

• 1 месец по-късно...
  • Автор

М-Тел обяви мъртвец за “лоялен клиент”,прати му бутилка вино

Публикувано изображение

М-Тел се гаври не само с живите, а и с мъртвите, става ясно от публикация във в. "ШОУ".

На 17 юни в офиса, в който работи столичанинът Ангел Славов, се звъни. Търсят колегата му Станислав Каспишек.

“Като лоялен клиент на М-Тел Каспишек е награден с бутилка вино”, заявяват бодро от куриерската фирма.

“Това е много хубаво, само че той трудно ще получи вашата наградата!”.

“Защо?”, питат отсреща.

“Ами защото той от почти 2 г. и половина е покойник.”

"Въпреки това след малко получих пратката до Станислав - луксозно опакована бутилка вино с етикет на дъното, на който пишеше и датата - 17 юни 2011 г.

Чудно какъв лоялен клиент е Станислав, когато той почина през 2009 г., откогато не е плащал сметки за gsm?! Да не би да говори от отвъдното?!", пита потресеният Славов.

БЛИЦ

Това не пречи някой да му ползва номера и да не си е правил труда да го прехвърля Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Аз лично никога не съм имал проблеми с фактури и "надписването" им от МТел. Смятам за нормално проблемите в системата им, поради обединението на две големи компании и дори съм сигурен, че ако някой от останалите оператори имаше подобна ситуация щеше да се случи същото, та дори и по-лошо със системата им. Когато нямахме фактури не се оплаквахме, че нямаме такива... все пак, тези минути са изговорени от самите нас, а не от някой друг.

Редактирано от vankata_6 (преглед на промените)

• Автор

Публикувано изображение

М-Тел рухна за пореден път

Хиляди потребители на М-Тел така и не успяха да се свържат с хора от мрежата с часове в петъчната нощ.

"Грешка в мрежата" беше това което се изписва на апаратите в последните 2-3 часа.

Сигналът подаде варненският сайт "Петел".Каква е причината за срива още не е ясно. В началото на седмицата стана ясно, че срещу трите мобилни оператора са постъпили 2500 жалби в Комисията за регулиране на съобщенията само за първата половина на 2011 година.

БЛИЦ

Не мога да разбера, като толкова го мразите този M-Tel, защо не си прекратите договорите и не преминете към някой друг оператор ?

Не мога да разбера, като толкова го мразите този M-Tel, защо не си прекратите договорите и не преминете към някой друг оператор ?

На мен ми бяха нужни 2 години да се отърва от тях. По нормалния начин не става просто трябва да си по нагъл от тях а това доста трудно се постига.Значи който иска да се махне от тях трябва да почне ходене по мъките поне два месеца преди изтичане на договора.

Уволняват шефа на М-тел?

Служители на фирмата принудени да лъжат абонатите

Публикувано изображение

Най-големият мобилен оператор М-тел, окичен с гръмкия слоган "Това е твоят глас", буквално издиша. Ден след ден недоволството на клиентите нараства и е въпрос на месеци балонът да се спука, пише "Уикенд".

Според запознати въпрос на няколко месеца било уволнението на шефа на компанията Андреас Майерхофер, който вече повече от година не можел да овладее разрухата, обхванала компанията.

Компанията вече повече от година се гаври с милионите си клиенти, които рязко намаляват с всеки изминал ден. Клиентите напускали, а потърпевши били служителите. Според източници, пожелали да останат анонимни, в телекома са започнали сериозни съкращения на кадри. Тези, които остават, пък, бивали принуждавани да лъжат и да намират каквито и да начини да задържат клиентите.

БЛИЦ

Всички мобилни оператори в България заслужават да останат без клиенти!

Абонат си заключва сим картата в сейф в присъствието на нотариус,но въпреки това получава сметка от 185,60 лв.,това ако не е наглост не знам.

Източник

подобно твърдение е необмислено на абоната въпреки всичко му се начислява месечна такса, вървят неустойки ако има неплатени сметки, месечени вноски ако има взети продукти на изплащане и куп други начисления които въпреки липсата на разговори/смс-и могат да повишат месечната сметка на абоната спрете да гледате само от вашата си гледна точка, за сметките сте си виновни само Вие

• 2 седмици по-късно...

Потребителите глобиха "М-Тел" с 11,2 милиона евро!

Операторът със 7.9% по-малки приходи, "Глобул" и "Виваком" също назад

Публикувано изображение

Тежко наказание понесоха мобилните оператори след кампаниите на недоволни от телефонните услуги клиенти. Според официалните финансови резултати за периода април-юни 2011 година и трите ни телекома бележат сериозен спад в приходите.

Най-тежко го отнесоха от "М-Тел". Първият мобилен оператор у нас регистрира свиване на приходите с цели 7.9%. Вместо 141.7 млн. евро, колкото са влезли в компанията през април-юни 2010-а, сега касата за същия период през тази година се е напълнила с едва 130.5 млн. евро.

Според специалисти в бранша разликата идва основно от публичните действия на хилядите недоволни от "М-Тел". Сривът в системите на оператора, настъпил преди точно една година, доведе до редица надписани сметки, забавени фактури и още куп скандални издънки. Заради тях потребителите започнаха масово да се отдръпват от оператора или в най-добрия случай да залагат единствено на безплатните услуги по договорите си.

От "М-Тел" пък се оправдават с високата конкуренция в сектора, както и със спада на приходите от такси за терминиране и средния приход от абонат, който е намалял с над 14.7% до 7.3 евро.

Изпънатите до крайност нерви на хората удариха и по другите два телекома, като "Глобул" отчете спад в приходите си от 4.2%. Отчетът на "Виваком" за полугодието показа спад на консолидираните приходи на от 14.2%. Приходите от мобилни услуги на компанията обаче растат със 17%, което донякъде компенсира компанията.

БЛИЦ

• 1 месец по-късно...

Е, извиниха се! Простете им! Простете им за забавените сметки, за надписаните сметки! Простете им за автоматичното подновяване на договорите! Простете им за измамите в разговорите, за начислените SMS-и! За всичко им простете! Хората се извиниха!

Днес на официалната Фейсбук страница Мобилтел пуснаха „сърцераздително клипче, в което служители на компанията благодарят на своите клиенти за проявеното търпение. Те обясняват колко трудно им е било през тези почти 12 месеца на проблеми в Мтел, колкото безсънни нощи са имали, отдадени на работата си, колко тежко е било, но са се справили.

„Имаше забавени фактури, имаше и грешки”, признават си от Мтел в едноминутното клипче. „Справихме се заради вас! Благодарим ви за търпението”, чистосърдечно се усмихват служителите на мобилния оператор. Накрая в малко блудкав стил, всички обличат червените рекламни тениски на Мтел и се нареждат под формата на сърце.

Видеото е своеобразен начин на компанията да се извини на своите клиенти заради срива в системата, който продължи близо година. Уви, извинението не беше прието от вече безкрайно изнервените абонати на Мтел. Скадникавото клипче търпи критики, обиди и нецензурни думи по форумите.

„Как не ви е срам?!! Продължавате да ни мамите и да надписвате сметките ни и се извинявате?! Не се приема!!!”, гласи един от най-приличните коментари под клипчето във Фейсбук. Само за ден то е събрало над 100 коментара – повечето от които изразяват възмущението на клиентите от наглото извинение на Мтел.

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=9UUKUfns2ko&feature=player_embedded

изт.

Честито на всички абонати ма М-тел, извиниха ви се и всичко вече е ОК.Даже им е било по-тежко, отколкото на вас, питате ли ги как се харчат тия пари, а?

Редактирано от Drosophila melanogaster (преглед на промените)

Еб*ти, стана ми неудобно, че ѝм дЪлжа 500 лева.

Еб*ти, стана ми неудобно, че ѝм дЪлжа 500 лева.

Епа, направи и ти клип и им го прати :wors:

• 2 седмици по-късно...

Аз досега не съм имал некви генерални проблеми с тях, като изключим забавянето на 2 фактури в началото на годината, но тва се преживява, в смисъл като не идват и ти не плащаш, кат дойдат накуп, плащаш, когат можеш и тъй... Но като изключим тва със закъснението на ф-ри, не съм имал надписани или некви големи сметки. Аз съм с план комфорт с такса 9,90лв, 2000 безплатни мин. към 5 номера, 60 мин. към други мрежи и не знам си колко смс-а, аз не пиша смс-и и не знам.. повече от 12-13 кинта сметка не съм имал

Аз откога мисля да си купя пощенски гълъбчета.....

Средновековието. Принцът дни наред стои на прозореца и чака съобщение от любимата. Пристига заветният гълъб. Принцът с треперещи от вълнение ръце разтваря листчето със съобщението, а там - "Точим мечове евтино".

Иначе и при мен надписват Ментел, средно между 5 и 10 лева на месец. Обаче е на служебния телефон, който го плаща шефа и не ми дреме.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.