Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Предлагам противниците на оценяването в Празните, да изготвят едно ръководство за експлоатация на плюсчета, за да знаем кои постове са „стойностни” и кои „нестойностни”. Може ли така да се профанизират нещата? Верно, че човек трябва да приема всичко лично, но трябва да се мисли глобално. Раздела за празни приказки е относим към форума и неговата техническа същност като цяло точно толкова, колкото и раздела за религия например. Прекланям се пред ерудицията и възможностите на хората, пишещи там. Моля да бъда разбрана правилно. Става въпрос обаче, че техните постове към общия замисъл на форума са точно толкова „важни” и „относими”, колкото и тези в празните приказки. Защо не погледнете така на нещата? Защото ако въпросът се третира по този начин, тогава и отговорът ще отиде в съвсем друга посока. Кой е казал, че копирането и постването на едно стихотворение чуждо е по-смислен пост от една неподправена шега, която разсмива 100 човека да речем. Сравняваме несравнимото. Сравняваме кое прави Иванка щастлива с това кое прави Пенка щастлива. Ами не става така на парче, и по възможност, ако парчето обслужва определен интерес. Форумът за това е форум, а не е „солом”, защото е за общност, а не за единици и правилата, които те се опитват да въведат.

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Вие говорите за плюсове и минуси, и спорите дали е правилно или не,като във същия момент си давате + на коментарите .И аз се забавлявах искрено,като ви прочетох мненията.

А по темата гласувах ,"За"!

Да, това също е част от забавлението :yanim: Кефи ме поста ти, слагам плюс, напук на газ пикаещите...

Мерил добре казано... макар че лично за мен, като махнем важните теми в раздел религия, всичко друго е плява и смях ... Но не съм тръгнал да им търся сметка на разните астрали или ментали и всякакви такива ...

Мерил добре казано... макар че лично за мен, като махнем важните теми в раздел религия, всичко друго е плява и смях ... Но не съм тръгнал да им търся сметка на разните астрали или ментали и всякакви такива ...

Съвсем умишлено дадох този пример, Хамза. Съвсем умишлено.

Нещата са несравними. Убедена съм, че си ме разбрал правилно.

Съвсем умишлено дадох този пример, Хамза. Съвсем умишлено.

Нещата са несравними. Убедена съм, че си ме разбрал правилно.

Разбрах те..

А за религиите ,понякога съжалявам в какво се превърна от такива като "нашата" особа цял един раздел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ..а беше образователен в началото ..

Както гледам и тази тема отива към раздела "Празни приказки" ,не мисля че е за тук ...

Редактирано от Минков (преглед на промените)

Както гледам и тази тема отива към раздела "Празни приказки" ,не мисля че е за тук ...

Е за това си замълчах.

Не ме интересува нито репутацията, нито плюсовете, нито минусите, но гласувах "за" защото мисля, че поощряването е важно и за възпитанието, и за доброто настроение на хората.

• Автор

Аз предлагам да въведем репутацията и в чата. Все пак може и там някой да ми честити рождения ден и как ще му благодаря иначе :eek:

Да пусна ли една тема "За и против репутацията в чата" :)

Може,може-

и там репутейшън си турете

:P

Не бе док, не е против намазването с мед тя, тя е против намазването на другите повече от нея :( .. особено след като отровното жило е избито ...

Очаквам следващите предложения са да се премахнат всички раздели където тя ( или други ) не успяват да се изявят, и да ги оценят подобаващо ... :wub:

П.С Като махнем шегата и иронията , истината си е ясна... Останалото си е чисто лицемерие.. и някои хора се вързаха на "великолепните " доводи за съществуването на тази тема.. мдам..

Грешен отговор-

пробвай пак.

Ето че започна 2-ри рунд,взимам пуканки и идвам :eek:

Ето че започна 2-ри рунд,взимам пуканки и идвам :eek:

Аз се опънах вече , с кока колата :(

Разбрах те..

А за религиите ,понякога съжалявам в какво се превърна от такива като "нашата" особа цял един раздел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ..а беше образователен в началото ..

Не знам за какво спорите и какво делите и не ме интересува.

В интерес на истината до преди няколко дни дори не бях те срещал във форума.

Не ви ли омръзва да се чепкате за глупости?

Не сте ли забелязали какво е основното име на форума и към какво е насочен?

Това е технически форум останалите теми и раздели са за цвят и разтуха.Заради такива "дребни" дрязги толкова много хора напуснаха и няма да се върнат.

• Автор

Не знам за какво спорите и какво делите и не ме интересува.

В интерес на истината до преди няколко дни дори не бях те срещал във форума.

Не ви ли омръзва да се чепкате за глупости?

Не сте ли забелязали какво е основното име на форума и към какво е насочен?

Това е технически форум останалите теми и раздели са за цвят и разтуха.Заради такива "дребни" дрязги толкова много хора напуснаха и няма да се върнат.

То и аз сега го чух-

а пък не знам колко пъти си сменя ника.

Сигурно и акаунтите така си сменя.

Между другото като стана въпрос за плюсовете,кой знае колко хора има,дето си правят по 5-6 акаунта ,само за да си дават плюсове,дори няма да се учудя ако си задават въпроси и си отговарят сами за да трупат мнения...

То и аз сега го чух-

а пък не знам колко пъти си сменя ника.

Сигурно и акаунтите така си сменя.

:wors: минахме на никовете и на акаунтите.

Местете темата при мене ;)

Слушайте шефито,че да не ви спретне едно дело,и адвокатите от бостън няма ви помогнат :wors:

Аз съм За плюсовете в празните приказки! Празни приказки, просто няма. Всеки може да намери нещо, което да му хареса, което да го разсмее, ободри и т .н. именно там. И защо да не мога да харесам нечий коментар, който ме е накарал днес да се усмихна примерно?:wors:

• Автор

:wors: минахме на никовете и на акаунтите.

Местете темата при мене ;)

Темата за адвокатите е в друг раздел.

Не знам, погледни тази тема и виж дали някои от отговорите не заслужават плюсове :)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=75915

Капитане, прав си, но не напълно. Щом смятате, че тези теми си заслужават плюсовете, отделете ги ...

За мен, щом са сложени в този подфорум, значи не са от голямо значение => плюсовете също. :P

Мисля, че сега вече разбирам. Хората с висока репутация са трън в очите на останалите.Затова е цялата патърдия в момента :)

Не шефке на мен не ми е трън в очите.Едва ли имам нужда от виртуално себеутвърждаване и хегемония.Ако бях за плюсовете щях да се включа във вашата компания с доктора.

Не шефке на мен не ми е трън в очите.Едва ли имам нужда от виртуално себеутвърждаване и хегемония.Ако бях за плюсовете щях да се включа във вашата компания с доктора.

Аз не възнамерявам да споря с теб, но само факта, че пишеш този пост / отговаряйки на моя /, съжалявам, но просто ме кара да се съмнявам. А това си е лично моя интерпретация. :)

Аз не възнамерявам да споря с теб, но само факта, че пишеш този пост / отговаряйки на моя /, съжалявам, но просто ме кара да се съмнявам. А това си е лично моя интерпретация. :)

Ти под висока репутация имаш предвид тея плюсчета ли??дет ги давате по 5-6 само за 1 картинка?И закво да си ми трън в очите не разбрах..
  • Автор

Може там и тема Интерпретация да направиш-лошо няма.

Ти под висока репутация имаш предвид тея плюсчета ли??дет ги давате по 5-6 само за 1 картинка?И закво да си ми трън в очите не разбрах..

На теб не...На част от хората гласували 'против'

Ти лично за какво използваш 'плюсовете', за да кажеш, че ти е харесала картинката с която са те описали или дадена картинка, така ли е ?

• Автор

Ти лично за какво използваш 'плюсовете', за да кажеш, че ти е харесала картинката с която са те описали или дадена картинка, така ли е ?

Това беше камък в твоята градина.

Гледай как сама си отговаряш на въпроса-

виж ти за какво си дала плюсове и тогава обсъждай останалите.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.