Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Правилно някой беше написал, че в тези раздели освен глупости, друго и не пишете. А и не ми е ясно за какво са Ви тия оценки!!! За това, кой по голяма ще напише?

Моите уважения, никой никого не кара на сила да чете, още по малко да ни оценява глупостите. Аз лично не омаловажавам труда в техническите раздели и единственото с което мога да им бъда полезна е, като не влизам там да им се бъркам и да пиша глупости, защото така или иначе нищо не разбирам.Надявам се, да ме разберете правилно.
  • Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Моите уважения, никой никого не кара на сила да чете, още по малко да ни оценява глупостите. Аз лично не омаловажавам труда в техническите раздели и единственото с което мога да им бъда полезна е, като не влизам там да им се бъркам и да пиша глупости, защото така или иначе нищо не разбирам.Надявам се, да ме разберете правилно.

:) Само си оставаме с надеждата да ни разберат правилно.

Няма смисъл. Това вече не е спор. Човек спори с опоненти, а не с такива, които "изслушват" само себе си. И в спор е желателно да няма лични обиди и саркастични забележки към личността на спорещия, но това го знаят тези, които знаят значението на думата спор. Аз лично приключвам с тази тема.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Нека се замислим, че и в 2-та случая си има плюсове и минуси .. оставете го така и това е. А на спорещите страни, един секс ще им дойде добре :):cool:

Редактирано от qkudza (преглед на промените)

Надявам се, да ме разберете правилно.

разбрана си..поне от мен

Гледам че са привикани за помощ " тежките " артилерии :cool: Жалко е че аргументите им са толкова леки обаче :cool: П.С Само не разбрах снимката на профила каква връзка има .. :)

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

• Автор

Гледам че са привикани за помощ " тежките " артилерии :cool:

Жалко е че аргументите им са толкова леки обаче :cool:

П.С Само не разбрах снимката на профила каква връзка има .. :)

Такава-

като твоите нови регистрации

Такава-

като твоите нови регистрации

Съжалявам че моите профили са ти толкова голяма пречка за себеусъвършенстване и себеизявяване .... И то толкова години вече :)

Ще пия едно за това че те има, за да знаем какви не трябва да сме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Гледам че са привикани за помощ " тежките " артилерии

Така е хамза,120мм-ите и ПТУРК са тука :)
  • Автор

Съжалявам че моите профили са ти толкова голяма пречка за себеусъвършенстване и себеизявяване .... И то толкова години вече :giggle1:

Ще пия едно за това че те има, за да знаем какви не трябва да сме http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Мнее,грешен отговор,погледнете отговорите от миналия брой-

не ме тормозете с нови акаунти

:)

И аз ще си сипя едно за теб-че ми се бъгна речника вече.

Публикувано изображение

Така е хамза,120мм-ите и ПТУРК са тука :giggle1:

Мдам, явно е имало искане по спешните линии за немедленно огнево поразяване на отслабналите ментално и телом позиции ...

Очаквам и авиационни налети с масово личностно бомбардиране и пропагандни воеве по властимащите органи и командните пунктове :)

Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме :)

Иронията не е към техническите раздели, а към фетишизирането им. Нищо против тях, полезни са и са от помощ, аз самия често списвам в раздела за програмиране...

Иронията не е към техническите раздели, а към фетишизирането им. Нищо против тях, полезни са и са от помощ, аз самия често списвам в раздела за програмиране...

Което ми напомня, че и аз съм списвал там.. за разлика от претендиращата тук особа .. мдам :lol6:

А сме уж празнодумковци..тц тц , и толкова тъпи :) ( не като някои астрално-ментално-копи-пестващи -готвещи посред нощите от скука шедьоври - постващи кратки и съдържателни постове от типа на "хъ хъ "( явен опит и върхово изкуство на хумора и шегата разбира се ) и "бог да ги прости загиналите "тук там на някоя трагедия ( задължително придружена с картна на голяма свещ или младенеца )).. явно сме изневеряващи на нашия любим раздел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

П.С А да и забравих, много обичащи да се ровят, клюкарстват по градско коконски манталитет от миналия век когато София е била още село :giggle1:

Леко разяснение на думите ми за неразбралите - исках да кажа, че Калдата е на сравнително високо форумно ниво, особено за България и това високо ниво е постигнато благодарение на техническите раздели.

Нивото е постигнато благодарение на взаимните усилия на модераторите и потребителите (всеки медал има две страни). Потребители има във всички раздели.

По тази причина те най-малко заслужават иронията от така нареченото "ръководство".

Аз самият съм гласувал против плюсовете в празни приказки, но това съвсем не ми пречи да се сложа и от другата страна и да се посмея.

Гледам че са привикани за помощ " тежките " артилерии :lol6:

Жалко е че аргументите им са толкова леки обаче :giggle1:

П.С Само не разбрах снимката на профила каква връзка има .. :)

Никой не е привикан!Леки аргументите не са.Не виждам какъв е смисъла от 1000 репутация дадена от 15 човека.

100 репутация от 100 човека май е по-меродавно.Вие се гоните по цял ден там.Ние в техническите раздели това не го правим.

Ако влизам в тези раздели, аз влизам в ролята си като "модератор" за което някога ми е гласувано доверие от колегите, а не защото съм любопитен. Влизайки , както заявих неотдавна в другите форуми, които НЕ МОДЕРИРАМ, аз мога да Ви помогна на лично, че има някакъв проблем.И ако искате да знаете, въобще не ме интересува кой от Вас как "мастурбира" или друго.Те тези работи моето момиче не се учат току така , а с много четене и мислене. Времето и опита е това, което учи човека на правилни постъпки а не бръщолевене на глупости.И въобще не съм против този подфорум. На мен не ми е ясно за какво ще напиша + в този раздел. За това, как някаква си незадоволена дама си мастурбирала? Ами защо не вземе накрая и да покаже как го прави, защото имаше и такива въпроси.Вие всички тук дали възпитавате правилно малките си деца? И пак ще попитам накрая! Като аджеба сте толкова прави и начетени, защо нито един/а/ от Вас не си прикачи за аватар личната фотография , а се страхувате? В правилника на форума няма такава забрана, че да не може да се пише. Но не и велики глупости в един прекрасен и може би най добър български форум за IT новини.Или го приемате са социален такъв като Фейсбук. А може би аз съм прекалено много претенциозен за съхраняването на Калдата? Вече се съмнявам кой е прав - Аз или този 13 годишен пикльо, пред който подскачали искри и решил да се отърве от сестричката на любимото си момиче!Та той още не може да пише!!! И тъй нататък. Да не чета морал - тук е "празни приказки и забава" Я ме разберете, я НЕ!

Абе я си пишете, а аз ще си гледам същността на форума.Така е най правилно.

PS.Забравих да добавя, че тук още няма никаква намеса на никаква "тежка" артилерия.

Точно именно "тежката артилерия" трябваше да вземе отношение по тези въпроси а не такива "модераторчета" като мен. Що се касае за поста на "ЙОВИ" той си е точно на мястото. Защо ли? Ами много просто. Техническите раздели се посещават от примерно 10000 човека , а "празни приказки и забава" от 190000. Но няма лошо.Опазил ни Бог и там да слушаме по какъв начин трябва да подходиш, за да си преинсталираш операционната система.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Моете мнение е, че шегите ни вече доста нагорчават и е време да се спрем.

Темата е излишна и наистина прави лоша реклама на сайта.

Направете си труда и кликнете да проверите всичките около 900-ин посетители в момента кой, къде се намира.

Аз го направих и останах втрещена

около

85 % са в специализираните раздели

10% в любовните романи

и едва 5% някъде другаде

Колкото до Празните приказки, та те са част от форума, както във всеки друг, там двадесетина плямпала като мен изпускат пара и събират сили за да продължат по нелекият си път.

Не бива да забравяме и поздравите, никак не са за пренебрегване, всеки човек има нужда да знае, че някой там е помислил за него.

Имате две деца едното тъпо като галош, другото отличник, на едното ще дадете шоколад, а на другото няма, така ли ?!

... списвам ...

:ass: толкова хубава дума, обичам старите ни думи, звучат някак по-мило.

• Автор

Което ми напомня, че и аз съм списвал там.. за разлика от претендиращата тук особа .. мдам :baby:

А сме уж празнодумковци..тц тц , и толкова тъпи :ass: ( не като някои астрално-ментално-копи-пестващи -готвещи посред нощите от скука шедьоври - постващи кратки и съдържателни постове от типа на "хъ хъ "( явен опит и върхово изкуство на хумора и шегата разбира се ) и "бог да ги прости загиналите "тук там на някоя трагедия ( задължително придружена с картна на голяма свещ или младенеца )).. явно сме изневеряващи на нашия любим раздел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

П.С А да и забравих, много обичащи да се ровят, клюкарстват по градско коконски манталитет от миналия век когато София е била още село :baby:

Тебе те видяха що за "човек" си-

върви си пиши с фереджетата.

Абе я си пишете, а аз ще си гледам същността на форума.Така е най правилно.

Разгеле, ще се сетите, всеки да гледа това което му харесва.. има почитатели на всички раздели... Който не иска да гледа раздел "Празни приказки", е свободен да си умотвори и да бъде оценявам където иска...

И нали уж репутацията нямаше значение за особата която повдигна въпроса, май забрави за какво говореше в други подобни теми.. а сега реве като заклана за това че някои получавали повече плюсове... .. Явно репутацията все пак има значение за същата...( да не забравяме и как все пак тя си получи нейната, така че най-малко има право да търси сметка на други )

Явно лицемерието и се цени от Вас господин радиолюбител... :ass:

:ass: толкова хубава дума, обичам старите ни думи, звучат някак по-мило.

Аз да налея масло в огъня, дадох плюшче заради отношението на Вили* към старите думи, а няма къде да го обясня видите ли... Една аргументацийка на плюшчетата все пак ще дойде добре, наедно с историята им...

П.С Само не разбрах снимката на профила каква връзка има .. :ass:

Една празноглавка сега ще ти обясни. Като си сложиш снимката, ще си мериш приказките,'щото кака Сийка -съседката ти, ако случайно влезе тук, да не се втрещи от речника ти, чедо.

(1)Все гладаме в чуждата паница. Какво ви притеснява системата за гласуване в Празни приказки? Ще ви кажа. Проблемът е в това, че там пишат група хора, които се познават, някои не лично (като мен, например), една компания, която си лафи, разпуска, споделя болки, радост, с една дума (за да не го обръщам на литературно съчинение) – комуникират. В този процес се раждат понякога чудесни афоризми, но очевидно или вие не ги разбирате и директно ги отъждествявате с глупости, или виж (1). То не бяха бройки постове, които не се отчитат, то не бяха мерения кой повече допринасял за форума, то не бяха глупости. Трън са ви в очите тези плюсове в „глупостите" и защо? Е, как защо? Щото няколоко човека ще имат репутация хипер мега не знам какъв си, но приемете, че следващата дума е глупак. Хайде и ние глупаците да си имаме ранглиста, няма само вие умниците.

Повече няма да пиша тук, тъй като, ако продължа, само ще докажа, че наистина съм празноглавка. Публикувано изображение

Редактирано от fedora (преглед на промените)

• Автор

Разгеле, ще се сетите, всеки да гледа това което му харесва.. има почитатели на всички раздели... Който не иска да гледа раздел "Празни приказки", е свободен да си умотвори и да бъде оценявам където иска...

И нали уж репутацията нямаше значение за особата която повдигна въпроса, май забрави за какво говореше в други подобни теми.. а сега реве като заклана за това че някои получавали повече плюсове... .. Явно репутацията все пак има значение за същата...( да не забравяме и как все пак тя си получи нейната, така че най-малко има право да търси сметка на други )

Явно лицемерието и се цени от Вас господин радиолюбител... :ass:

Много грешни отговори давате,господин Многорегистрейшън.

Пробвайте пак.

А на вас май ще ви подаря бурка, за да не стане като оня в темата за балконите, дето все след като погледнел надолу, после трябвали да му леят муска против уплах :ph34r:

П.С Явно освен да се заяждате на елементарно лично ниво, нищо друго като аргумент не ви идва умнейша енигматичке http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Много грешни отговори давате,господин Многорегистрейшън.

Пробвайте пак.

Хайдук,на мен ли само ми се струва или събираш смелост и сила,когато се появи някой да каже нещо,което ти си си мислела,ама пусти речник хич го няма.

Мисля,че нито знаеш кога да спреш,нито как да започнеш.

• Автор

Хайдук,на мен ли само ми се струва или събираш смелост и сила,когато се появи някой да каже нещо,което ти си си мислела,ама пусти речник хич го няма.

Мисля,че нито знаеш кога да спреш,нито как да започнеш.

То пък вие имате спиране,нали?

И след като съм задала този въпрос-мога и да застана зад него.

Предлагам да се изтрият всички плюсове от Празни приказки.

Щом ревете кой къде бил по репутация-аз не рева и не ми пука-

давайте,трийте плюсовете от там и после ще говорим пак.

То пък вие имате спиране,нали?

И след като съм задала този въпрос-мога и да застана зад него.

Предлагам да се изтрият всички плюсове от Празни приказки.

Щом ревете кой къде бил по репутация-аз не рева и не ми пука-

давайте,трийте плюсовете от там и после ще говорим пак.

Ми не бе,ако те боли толкова,не се съмнявам,че за ден можеш да напишеш сто неща в празни приказки.Можеш да пуснеш няколко теми от по три изречения в сериозните теми,ей така за тежест.И лично аз ти обещавам,че ще отделя време и ще ходя след теб за да слагам плюсчета.Приятеля ти със всичките му производни и той и ще водиш убедително и ще има мир.Сделка?

Но като се замисля,те твойте не са от умности.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.