Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

На теб не...На част от хората гласували 'против'

Ти лично за какво използваш 'плюсовете', за да кажеш, че ти е харесала картинката с която са те описали или дадена картинка, така ли е ?

Чесно ли,аз давам плюсовете на поразия,на който ми падне,защото все пак са само 5 на ден ,обаче да сравняваш хората чрез тях си е адски тъпо.

Не ми е до спорове,да не влизаме в такива

Редактирано от Минков (преглед на промените)

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Това беше камък в твоята градина.

Гледай как сама си отговаряш на въпроса-

виж ти за какво си дала плюсове и тогава обсъждай останалите.

Аз себе си съм видяла, момчето попитах и то ми отговори, за което благодаря. :)

Ти обаче така и не ми каза, а те питам за N-ти път вече, защо набъска минуси на Емми и раздел 'Кулинар', в темата 'От ръката на мама...' и на рецептите, които е дала ?

Изпокарахте се тука,заради една рецепта...

• Автор

Аз себе си съм видяла, момчето попитах и то ми отговори, за което благодаря. :cheers:

Ти обаче така и не ми каза, а те питам за N-ти път вече, защо набъска минуси на Емми и раздел 'Кулинар', в темата 'От ръката на мама...' и на рецептите, които е дала ?

Оф,извинявай,отговарям-

макар че това Еми трябва да пита,нали?

Ти като каква се явяваш в този сайт-адвокат ли?

Беше обидила мен и новобранец,и имахме минуси от нея-

там ми се е мернала-там съм цъкала минуси.

Аз себе си съм видяла, момчето попитах и то ми отговори, за което благодаря. :cheers:

Публикувано изображение

E, що? Щото разваля само на 'ората диетите с тез' рецепти. Ей за т'ва й ги дава

Публикувано изображение

E, що? Щото разваля само на 'ората диетите с тез' рецепти. Ей за т'ва й ги дава

Душевните диети им разваляла :cheers: Ах тази Еми, да се напляска, как може така http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Изпокарахте се тука,заради една рецепта...

Въпросът е принципен и не става въпрос за рецепта.

Нали разбираш?

Всъщност въпроса между луната и шефито е за рецепта,която е дала емито и...

• Автор

Душевните диети им разваляла :blink: Ах тази Еми, да се напляска, как може така http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ами върви в Празното или в чата.

Какъв ще ти е новия ник между другото,и акаунт?

:cheers:

Въпросът е принципен и не става въпрос за рецепта.

Нали разбираш?

Струва ми се че колегата беше просто ироничен.... Чудя се само, обекта на иронията, болест от едро преживно животно, птица или домашно чифтокопитно е зафанал :cheers:

Оф,извинявай,отговарям-

макар че това Еми трябва да пита,нали?

Ти като каква се явяваш в този сайт-адвокат ли?

Беше обидила мен и новобранец,и имахме минуси от нея-

там ми се е мернала-там съм цъкала минуси.

всъщност, ми е все тая

обаче като стана въпрос........... да взема внеса яснота

Първо - ЧЕСТИТО! Вие сте единствените хора , по-скоро младежа-новобранец, които си мислите че съм ви обидила.

А обидата е, че попитах в блога му кога ще пусне нещо лично свое, а не преписани нещица намерени в така безкрайното нетно пространство.

Ще ме извинявате и двамата, но аз просто ви пуснах по нанадолнището.

Гошо,и аз със моя остарял хумор се прая на забавен в такъв момент викаш..

Душевните диети им разваляла :blink: Ах тази Еми, да се напляска, как може така http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

кога по-точно? :cheers:

всъщност, ми е все тая

обаче като стана въпрос........... да взема внеса яснота

Първо - ЧЕСТИТО! Вие сте единствените хора , по-скоро младежа-новобранец, които си мислите че съм ви обидила.

А обидата е, че попитах в блога му кога ще пусне нещо лично свое, а не преписани нещица намерени в така безкрайното нетно пространство.

Ти пък - защо развали кефа с тия разяснения ? Тъкмо си мислех, че ще се извадят аргументи, че в рецептата ти бакпулвера е бил в повече :cheers:

Всъщност въпроса между луната и шефито е за рецепта,която е дала емито и...

Въпросът въобще не е за рецепта, а за това, че се дават минуси за неща, за които човек се е потрудил да направи, да издири, да напише, да измисли, само защото даващия минусите не харесва човека, на когото ги цъка. Без причина.

И въобще не става въпрос за минуси, а за човешко уважение и за лично достойнство, ако щеш. Защото човек с достойнство не би направил подобно нещо като цъкането на минуси без обосновка. Така и не ми отиде ръката напред да цъкна минус на когото и да било.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

попитах в блога му кога ще пусне нещо лично свое, а не преписани нещица намерени в така безкрайното нетно пространство.

Ти пък си баси гадната. Как може така да обиждаш хората? :cheers:

Моля някой да премести темата,вече не е за този раздел и без това я оспамихме (включвам и себе си в това число)

• Автор

Благодаря-

чувствата са взаимни.

А защо трябва да даваш минус на музика,която не слушаш?

:blink:

Нужно ли е да пиша повече ? Колко пъти да ти казвам, че си противоречиш ? :cheers:

Гошо,и аз със моя остарял хумор се прая на забавен в такъв момент викаш..

То това не е забавно - в момента е сапунена опера с трагичен елемент. Имаше един потребител преди, с няколко акаунта, не знам дали го свари. Та и той ревеше по тая репутация. Ще си позволя да го цитирам в светлината на сегашната ситуация "нещата се повтарят, но никога не могат да бъдат едни и същи".
:help: ... Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже ... :help: Съфорумници, сипете си по едно и се наслаждавайте на живота като зрели хора :beer:

То това не е забавно - в момента е сапунена опера с трагичен елемент. Имаше един потребител преди, с няколко акаунта, не знам дали го свари. Та и той ревеше по тая репутация. Ще си позволя да го цитирам в светлината на сегашната ситуация "нещата се повтарят, но никога не могат да бъдат едни и същи".

Според мен още създаването на темата беше сапунената опера,ние вече просто я доокрасяваме,а тоя с многото акаунти го бях мернал да...Неразбрах как се стигна че мога да завиждам на някой заради някфи плюсчета дет ти ги дават на картинка,песен или кулинарска рецепта и ся спора е,кой е по-важната клечка,кой има повече плюсове

Струва ми се че колегата беше просто ироничен.... Чудя се само, обекта на иронията, болест от едро преживно животно, птица или домашно чифтокопитно е зафанал :beer:

На мен момента с иронията ми е ясен. Но не с всички хора това минава.

Щом насреща ни има хора оперирани от чувство за хумор, предпочитам да не си правя хумор на гол гъз.

:help: ... Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже ... :help:

Съфорумници, сипете си по едно и се наслаждавайте на живота като зрели хора :beer:

Не сме зрели.Аз съм глупак.Отивам да се позакъпя,че сам хванал аромат.Чакам да ми дойде дългата пръдня.Ще праа клип за забава.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.