Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да взема да ви метна темата в най-важния раздел и да си я довършите там, съгласни ли сте? Така и така тоя цирк вече не е за тук.

Само да отговоря на колежката Merryl, която спомена за обида към колегите от нетехническите раздели. Искам само да ти кажа, че имам невероятен респект към тях. Проблемите и хората, с които те се занимават ежедневно изискват не само модераторски права, но от части и психологичен подход. Но уважението ми към колегите не е равно на уважение към тези раздели. И ако те бяха толкова важни, вероятно началната страница на Калдата щеше да бъде жълта преса, кръстословици, судоко и виртуално люпене на семки. Спор няма, че вероятно те докарват голям брой посетители, кликове и по-висок рейтинг, но не винаги количеството е за предпочитане пред качеството.

Прави сте за едно - във всеки форум има такъв раздел, но не зная форум, в който на този раздел да е обърнато такова внимание, каквото ние му обърнахме през последните няколко дни :angry:

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Да взема да ви метна темата в най-важния раздел и да си я довършите там, съгласни ли сте? Така и така тоя цирк вече не е за тук.

Само да отговоря на колежката Merryl, която спомена за обида към колегите от нетехническите раздели. Искам само да ти кажа, че имам невероятен респект към тях. Проблемите и хората, с които те се занимават ежедневно изискват не само модераторски права, но от части и психологичен подход. Но уважението ми към колегите не е равно на уважение към тези раздели. И ако те бяха толкова важни, вероятно началната страница на Калдата щеше да бъде жълта преса, кръстословици, судоко и виртуално люпене на семки. Спор няма, че вероятно те докарват голям брой посетители, кликове и по-висок рейтинг, но не винаги количеството е за предпочитане пред качеството.

Прави сте за едно - във всеки форум има такъв раздел, но не зная форум, в който на този раздел да е обърнато такова внимание, каквото ние му обърнахме през последните няколко дни :angry:

Пука ти.добре са дошл в разделз за сигурност.....

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Върнете темата веднага дето беше!

шефката много лакома - всички теми гледа да прилапа :speak:

Мисля да направя една анкета : Къде е мястото на темата "За или против плюсовете в Празни приказки" - тук или на старото място ?

Тук, въпросът е - "За или против" положителния вот в "Празните приказки" и е редно темата да е в раздела за който се отнася.

Няма пък :)

шефката много лакома - всички теми гледа да прилапа :speak:

Това е, борба за власт

Мисля да направя една анкета : Къде е мястото на темата "За или против плюсовете в Празни приказки" - тук или на старото място ?

Да добавя въпроса към темата?

Темата да се върне на мястото и! Анкетата да се нулира! Спама да се прекрати!

Свобода за Анджела Дейвис!

Ако искаш спама да спре ти защо не спреш да пишеш :speak:

Темата да се върне на мястото и! Анкетата да се нулира! Спама да се прекрати!

Свобода за Анджела Дейвис!

тя не умря ли? :speak:

Аз не спамя

А аз като не мога нищо друго - само спамя!:speak: Аааа, мога и да плета!:)

Мисля си чудесно да се повеселя след като е преместена темата, че се притеснявах преди да пиша! Пък онуй за Хамзата мъж ли е или жена искам да ми е подпис!

А аз като не мога нищо друго - само спамя!:) Аааа, мога и да плета!:ass:

Мисля си чудесно да се повеселя след като е преместена темата, че се притеснявах преди да пиша! Пък онуй за Хамзата мъж ли е или жена искам да ми е подпис!

Все още не се знае дали е мъж или жена- Трябва да се назначи тройна експертиза :speak:

Трябва да се назначи тройна експертиза :speak:

Желаещи?

Скандал ! Гласовете се манипулират !

Капитана е гласувал 3 пъти...Няма правдааааааааа....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Желаещи?

Капитана е гласувал 3 пъти...Няма правдааааааааа....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ми и вие можете да гласувате за повече от едно :speak: Ама някой трябва да гледааааааа

П.П. Освен това аз ако не си манипулирам нещата какво остава.....

Желаещи?

аз :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.