Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение
  • Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

спрете на перушанестия пиенето :down:

П.П. Освен това аз ако не си манипулирам нещата какво остава.....

Не съм го прочела, тва.....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Ми и вие можете да гласувате за повече от едно :P Ама някой трябва да гледааааааа

П.П. Освен това аз ако не си манипулирам нещата какво остава.....

Сега ако ми кажеш и къде да гласувам, много ще те обичам.

Аз виждам два бутона - "премахни моя глас" и "редактирай". Къде изчезна "гласувай" ? Или ти си ми отнесъл гласа, а :biggrin:

Шипка си е наша бре :down:

Сега ако ми кажеш и къде да гласувам, много ще те обичам.

Аз виждам два бутона - "премахни моя глас" и "редактирай". Къде изчезна "гласувай" ? Или ти си ми отнесъл гласа, а :biggrin:

Шипка си е наша бре :down:

премахваш си гласа за да можеш да гласуваш отново

Капитана е гласувал 3 пъти...Няма правдааааааааа....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ние с него сега едно СРС ще ви стъкмим ... ще видите !

Аз не спамя, а се боря за форумна правда и свобода!

Libertad o muerte!

ВЕНСЕРЕМОС !

Камаради, всеки ден ще е така, до по-бе-да-та !!!

следва малко лирично отклонение на другарката Еl (Суе-Клазетка):

Клозетка гледаше лошо. Винаги гледаше лошо, когато нещо се объркваше. Предната нощ беше поставила засада на един хладилник. Врагът, обаче, не спеше. Той беше някъде наблизо. Това не беше само нейно предчувствие. Това тя направо видя. Хладилникът и се изплъзна. Измъкна се среднощ и врагът му помогна. Врагът му осигури логистична подкрепа и подсигури пътища за измъкване. Въпреки, че не можа да го види (врагът) , клозетка видя резултата и измъкващия се шнур на хладилника. Предния ден тя изпадна в тих бяс и обяви бойкот на всичко.

Ходи мрачна и навъсена цял ден. Забеляза някаква чужда сянка да я следва от време на време. Сянката се опитваше май да я догони, но на върл революционер като Клозетка, такива не и минаваха. УСпя да се скрие и да огледа младежът с гумените галоши, който след като я отмина странно започна да разпитва всички жени и всичките го биеха. Клозетка реши, че ТОЗИ не може да е агент на врага. Не мяза на човек, който си има общо с хладилници.

Тази нощ ще поставя капани, ще поставя камери, ще ползва лента Свема. Ще копае ровове , ако трябва. Всичко ще бъде както трябва този път.

Щеше да е хубаво, ако можеше да пусне и въздушен съглед и да ползва метлата на Бабата Ягата, но тази беше неоткриваема за момента.

Клозетка плюна и направи дупка в снега. Нахлупи ушанката до ушите, приглади потника, изръмжа и тръгна...

Sue

Ехххх ... какво ли ?!

следва продължение, продължението е от едни други празни приказки, които едни други врагове на револуцията бастисаха най-безотговорно ...

а онази барикада роди дзен, дзеня и всички останали додовци :cheers:

... както и да е, нека продължим с мислите на Клозетка:

Sue

Пуснато на: Вто Ное 22, 2005

--------------------------------------------------------------------------------

Тази нощ небето е революционно. Черните облаци от топовните гърмежи приспиват смуглите гарвани. Тук таме от парчетата мебели са успели да си запалят камината. Последни остатъци от роялистичното минало. Кървавите следи от залязващото слънце се сменят с плахите и мъждиви светлинки на нощните фенери, вонещите свещи и огните в празните варели.

Клозетка въздъхна. Разтри замръзналите си пръсти. Загърна доколкото може изморената си от викане гръд и нахлупи ушанката до носа. Тази нощ се надяваше да срещне своя Жан ВлаЖен, за който само беше чувала, беше мернала неговите записки и от разстояние усетила мощта на неговата революционна снага. Мислеше как ще се подпре на него, на върха на барикадите и ще крещи. Ще крещи още по-силно и от днес.

Въздъхна. Запя "Джаме, Джамеее, ти си в моят съъън..."

Виктория Го

Боже, божееее тия двамата са опасна работа ти кавам. Кога ме издебнаха и домъкнаха всичко това тук, така и не съм разбрала. Виж сега Боже, да се разберем. Ти ги подтикна да вършат мискинлъци, Ти ще ги вразумяваш. Като казах вразумяваш, мисля да започнем от прозорците, тука те нищичко не се вижда през тях. Ден ли е, нощ ли е, ако не е чупеното радио да ми казва, няма и да разбера. Освен това може ги накараш да си подредят кашоните където домъкнаха от револУцията, щото Дърт Пън като реши да загрява врата на На Хал Че, трябва да замахне все пак, то няма място. После ще дойде и Омайна с онази огромна префърцунена рокля на принцеси, няма да има къде да се завърти. Ох, аз да взема да направя чай, Клозетка искала май, пък и с тези нейни дупки. Може и ти Боже да искаш, както чувам навън май гърми, буря си ни докарал, колко му е да си настинал... Може да ти капна и ромче, а? Какво ще кажеш, ай пийни едно чайче с мен де. -------------------- Вили

С ром и лимонче, нали :wors:

ахамм ... :)

Какво чайче имаш... Аз съм го ударил на жасминов...

аз съм на портокалов цвят :smash:

ама това през деня, сега съм на чай от каберне :cheers:

Кабернето е сурогат, дериват или дестилат?

Чист ферментат от Чили :)

Чили, хъм, не е зле. Силно препоръчвам :

...

Именно !

заслужи си още малка част от историята на световната револуция :) :

Sue Публикувано на: Jun 8 2009

С ушанка нахлупена до върха на носа и решителна крачка Клозетка крачеше по калните улици на града. Подминаваше съборени кофи, прескачаше разхвърляни талпи, заобикаляше разсеяни цивилни. Приличаше на малък танк, готов да изстреля революционната си унищожителна мощ срещу каквото и се изпречи на пътя. Устремът и беше насочен към едно опърпано нещо, с огромни обувки, седящо на пейка, чийто крак някой беше решил да изрита, със неогладен вид, подсмърчащо и чоплещо бучица кал с тънко клонче.

Клозетка заби пети пред него. Изгледа го отгоре до долу и от долу до горе. С точно премерено движение отпери звучна плесница по мърлявия врат на Галошчо.

- Къде ходиш, бе, хаймана! Ще изпуснем барикадата от размотаване.

Виктория Го

..............

Вили Публикувано на: Jun 9 2009

Вили качила крака на бара слушаше разсеяно радио, пушеше цигара и отпиваше кафе, от време, на време трепеше проклетите мухи, които най-нахално и безцеремонно бръмчаха покрай кафе машината и масите, когато отвън се чу нещо което отдавна не беше радвало със звука си нейните заглъхнали от тишината уши.

Не, че гласовете отвътре не и досаждаха денонощно, но това беше друго ...

Звукът се усиливаше и завърши с нещо което не можеше да сбърка дори в отвъдното, защото и там нямаше да се оттърве от тези двамата за които си мислеше. Завършекът на олелията беше досущ като онзи който се чува при срещата на вратлето на онзи нехранимайко На Хал Че и дланта на Премъдрия Дърт Пън, а какво правят тогава тези двамата отвън в тази жега та не влизат вътре за да им налее по каничка охладено вино и да им предложи по купичка ориз със осолени зеленчуци?!

Това вече трябваше да се види, ще не ще любопитството и бе по-силно все още от меланхолията която я бе налегнала от зминаването на клетниците по света.

Дотътри се до входната врата на кръчмата и какво да види, о чудо... обърканите и вътрешни гласове този път я бяха излъгали.

Велики Боже, не че не ги очакваше, но някак и стана едно такова, едно такова, едно май мило ще да се нарича това което се плъзна по съсухрената и кожа и стигна чак до уморените крака.

Клозетка в целия си блясък и още повече дупки по потника, разчорлена подобаващо, също като една истинска револуционерка точно отлепваше дланта си от видимо почервенелия врат на Галош - това невинно детенце на барикадата опръскано от глава до пети с кал. Ще каже човек, че са се въркаляли в локвите като жабоци.

Ясно, отиде си спокойствието докарало я почти до висотата на ученик на тибетски будист, ами ...

Я да хване тези двамата за ушите и да ги домъкне в кръчмата, да не докарат сега до главата и` и срещи с жандармерията, само това остана.

другарката Вили

Клозетка Не изчезва, освен когато се прави на "невидим", и шпионира. Клозетка Не спи. Тя само се прикрива зад барикадата и плаши врага с мощно похъркване. Клозетка Не се разхожда безцелно по калните улици. Тя проучва позицията на врага с гордо изпъчени дупки на потника. Клозетка винаги е гладна. Клозетка никога Не забравя да нахлупи ушанката си. Така на ушите и винаги им е топло. Клозетка никога Не забравя, че Жан ВлаЖен се крие зад ъгъла. Тя само Не е открила кой ъгъл. Козетка се умори и мисли да полегне в засада..... Виктория Го :cupid: Другарко Вили, скрихте ми ушанката с този архив! Удивена съм от нашето творчество. То е епопично!

Редактирано от El. (преглед на промените)

Клозетка не може да е под бройка! Тя е Един Едничък революционер :cupid: Цял. Без да става дума за дупките по потника. В.Г. П.п. Не се и съмнявай, че шпионирам :cool: Просто понякога рацията ми Не работи, а друг път морзът изключва. Но съм наблизо :) Моят зорък дух витае в стратосферата, същи безпилотен сателит :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.