Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

Ми не бе,ако те боли толкова,не се съмнявам,че за ден можеш да напишеш сто неща в празни приказки.Можеш да пуснеш няколко теми от по три изречения в сериозните теми,ей така за тежест.И лично аз ти обещавам,че ще отделя време и ще ходя след теб за да слагам плюсчета.Приятеля ти със всичките му производни и той и ще водиш убедително и ще има мир.Сделка?

Но като се замисля,те твойте не са от умности.

Ама аз нямам приятел бре,имам ангорка-от къде го извади

:ph34r:

Пък как ли не там при вас ще вися,мерси-

отивам където трябва да дам плюсчета на хора,които си заслужават.

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

Разгеле, ще се сетите, всеки да гледа това което му харесва.. има почитатели на всички раздели... Който не иска да гледа раздел "Празни приказки", е свободен да си умотвори и да бъде оценявам където иска...

И нали уж репутацията нямаше значение за особата която повдигна въпроса, май забрави за какво говореше в други подобни теми.. а сега реве като заклана за това че някои получавали повече плюсове... .. Явно репутацията все пак има значение за същата...( да не забравяме и как все пак тя си получи нейната, така че най-малко има право да търси сметка на други )

Явно лицемерието и се цени от Вас господин радиолюбител... :ph34r:

Със сигурност радиолюбител е нещо стойностно.За празнодумец не съм сигурен.И всеки говори това което му харесва.И оценява това което му харесва.Е как аджеба нема един ден да не се харесате.
:ph34r: Човек, когато не вземе живота си на сериозно, животът му става смешен. Когато обаче вземе себе си на сериозно, човекът става смешен.

Ама аз нямам приятел бре,имам ангорка-от къде го извади

:ph34r:

Пък как ли не там при вас ще вися,мерси-

отивам където трябва да дам плюсчета на хора,които си заслужават.

Да ти извадя ли постове от там или да не ти развалям имиджа на сериозна?

Ето го проблема,липсата на приятел.

Айде лека от мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

• Автор

Да ти извадя ли постове от там или да не ти развалям имиджа на сериозна?

Ето го проблема,липсата на приятел.

Айде лека от мен http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Пак грешен отговор-

той ми е син.

И мъж си имам,не се притеснявай.

И въобще не съм против този подфорум. На мен не ми е ясно за какво ще напиша + в този раздел. За това, как някаква си незадоволена дама си мастурбирала? Ами защо не вземе накрая и да покаже как го прави, защото имаше и такива въпроси.

От уважение само ще вметна, че споменатото от вас се пише и обсъжда в един друг раздел, не в "Празните приказки".

И да, разбрах написаното от вас. Не само вие не харесвате празнодумци.

А, и съвсем така между другото да попитам, без да искам отговор от никой, ама наистина - дали с тези обяснения за някакви величия в техническата част на форума не омаловажавате труда на колегите си модератори от другите части на форума, или и за това никой от пишещите не помисли... Вярвайте ми, наистина не искам отговор, защото ми писна. Отбелязвам какво трябва сегиз-тогиз на човек да му минава през ум, ама това става като се гледа на глобалната картинка, а не в парчето от пъзел, което само ние си държим.

А, и съвсем така между другото да попитам, без да искам отговор от никой, ама наистина - дали с тези обяснения за някакви величия в техническата част на форума не омаловажавате труда на колегите си модератори от другите части на форума, или и за това никой от пишещите не помисли...

Вярвайте ми, наистина не искам отговор, защото ми писна.

Отбелязвам какво трябва сегиз-тогиз на човек да му минава през ум, ама това става като се гледа на глобалната картинка, а не в парчето от пъзел, което само ние си държим.

Аз лично се чудя за Шефката и Доктора кой ги е направил модератори.Имат доста голяма репутация.Знам ли.
  • Автор

От уважение само ще вметна, че споменатото от вас се пише и обсъжда в един друг раздел, не в "Празните приказки".

И да, разбрах написаното от вас. Не само вие не харесвате празнодумци.

И в Празните приказки-искаш линкове ли да ти търся-

точно там почна.

И го знаеш много добре.

Гледай пък сега да ги изтриеш,като си мод.

А, и съвсем така между другото да попитам, без да искам отговор от никой, ама наистина - дали с тези обяснения за някакви величия в техническата част на форума не омаловажавате труда на колегите си модератори от другите части на форума, или и за това никой от пишещите не помисли...

Вярвайте ми, наистина не искам отговор, защото ми писна.

Отбелязвам какво трябва сегиз-тогиз на човек да му минава през ум, ама това става като се гледа на глобалната картинка, а не в парчето от пъзел, което само ние си държим.

Това аз под фередже не мога да чета,камо ли пъзелите ти да сглобявам.

Бе,недей бе,тя Мерил е казала"сегиз-тогиз на човек да му минава през ум",как ще сгробяваш,ти.

точно там почна.

И го знаеш много добре.

Прво казах, че въобще не искам отговор и второ - точно на теб и инструкция за експлоатация на постовете си да напиша, пак няма да ги разбереш. Нямам мания за величие, но като си гледам сравнителния материал - не виждам защо не.

Айде със здраве и ме остави на мира, защото всичко започна от една твоя игра и един антикоагулант, но хората не знаят. Толкова издрпебняване не бях виждала дори в детската градина. А иначе всички на първи ред първо място в постевете си слагат номера с това, че тук е форум и не са докачливи и не е реалния живот и подобни ала бала. Наистина баста вече от тъпотия.

• Автор

Прво казах, че въобще не искам отговор и второ - точно на теб и инструкция за експлоатация на постовете си да напиша, пак няма да ги разбереш. Нямам мания за величие, но като си гледам сравнителния материал - не виждам защо не.

Айде със здраве и ме остави на мира, защото всичко започна от една твоя игра и един антикоагулант, но хората не знаят. Толкова издрпебняване не бях виждала дори в детската градина. А иначе всички на първи ред първо място в постевете си слагат номера с това, че тук е форум и не са докачливи и не е реалния живот и подобни ала бала. Наистина баста вече от тъпотия.

Върви там-тука е скучно за тебе-

пий си контиагулантите редовно

:bday19:

точно там почна.

И го знаеш много добре.

От там тръгна, премина и замина в друг раздел. Сега се обсъжда на друго място. Fin

На толкова елементарно ниво не мога да мисля, камоли да действам.

Не ви ли омръзна? Хайде стига...

Не ви ли омръзна? Хайде стига...

Омръзна ми :yanim: чак ми стана скучно.

Много думи а не казват нищо.

Постове така написани че да се харесат на останалите от приятелския "кръг", и да подразнят тези извън него.

В първи клас се държахме така.

Редакция:Всички постове са оценени положително :wub: явно във форума цари мир и любов.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Някои хора не са разбрали, че форума отдавна не е само с техническа насоченост. Жалко.

Ако визирате мен, аз това го зная отпреди да стана модератор. А сега наистина поставих + на Петьо Стоянов - еми и той е от техническите форуми, но за мен си заслужи плюшчето. Приятна вечер на всички желая. И между нас нека няма никаква барикада. Всички сте ми еднакво приятни без оглед на мненията. На момчето с многото никове - не я толерирам аз" хайдукпикасо". Просто я уважавам, както всеки един от ВАС! Вас също, но когато се подвизавате само с един НИК!
  • Автор

На момчето с многото никове - не я толерирам аз

Хамза е жена ли уааааа

:angel19:

Хамза е жена ли уааааа

;)

:angel19:;) ;)

Да ти го извадя от текста,че се забръка нещо.

не я толерирам аз" хайдукпикасо".

Някои хора не са разбрали, че форума отдавна не е само с техническа насоченост. Жалко.

Ъхъъъъ.Баси якото.Оно не сам се сетил,па и нигде ненаписано.Верим то,что видем.
  • Автор

Май ти нещо не си вдянала.

:angel19:

Нямам такива наблюдения.

85% от посетителите са в техническите раздели.

Кликни на кой къде се намира и ще видиш сам.

Hamza е мъж най вероятно с чалма.

И какво от това?

Явно завижда че той няма :huh: и го тресе шубето атавистично :D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.