Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За или против плюсовете в Празни приказки

63 гласували потребители

1. 1. За или против плюсовете в Празни приказки

• за
      42%
    • против
      36%
    • нямам мнение
      20%
  2. 2. В Празни приказки ли е мястото на тази тема

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Може би ще го формулирам така "За или против" разделите нагоре от "Изкуство" :baby:

е айде сега, че то нещо над изкуството има ли :blink:

• Отговори 256
  • Прегледи 18,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Плюсовете са нещо позитивно защо да ви ограничаваме да създавате позитивни емоции Повече позитивни неща и усмивки са му нужни на този форум. Успех и много усмивки

• За солом не знам, но на Содом е 'зел да се обръща... Ръководство За Експлоатация На Плюсчета Предмет: Настоящето се създава с цел да се ограничи използването на поощрителната функционалн

• + 1 Всъщност, имам и какво да добавя. В "Празните приказки" има раздел с поздрави. Защо да бъде отнето правото на някой, да благодари на друг за това, че го е поздравил - било то с песен, за рожден

е айде сега, че то нещо над изкуството има ли :baby:

по думи на мъртви очевидци имало......... :blink:

Може да пуснеш тема "За или против техническите раздели". От иронията към тях в така нареченото "Ръководство" можем да изходим, че те вече са излишни. А всъщност те са главният "виновник" форумът днес да е на това ниво, не бива да го забравяме :dancing18:

Публикувано изображение

Според мен раздел "Празни приказки и забава" трябва да стане основен, а всичко останало да мине на заден план.

Постовете в празни приказки да се зачитат, а всички останали не.

За сегашното ниво на форума, техническите раздели нямат никаква вина.

Леко разяснение на думите ми за неразбралите - исках да кажа, че Калдата е на сравнително високо форумно ниво, особено за България и това високо ниво е постигнато благодарение на техническите раздели. По тази причина те най-малко заслужават иронията от така нареченото "ръководство".
  • Автор

Публикувано изображение

Според мен раздел "Празни приказки и забава" трябва да стане основен, а всичко останало да мине на заден план.

Той отдавна е основен и жизненонеобходим,мда-

като Слънцето и въздуха,като мастурбирането и виното.

Леко разяснение на думите ми за неразбралите - исках да кажа, че Калдата е на сравнително високо форумно ниво, особено за България и това високо ниво е постигнато благодарение на техническите раздели. По тази причина те най-малко заслужават иронията от така нареченото "ръководство".

Мисля, че и двамата много добре се разбрахме, какво сме искали да кажем.

Той отдавна е основен и жизненонеобходим,мда-

като Слънцето и въздуха,като мастурбирането и виното.

Извинявай, но не можах да се въздържа. Степенуването на приоритетите в живота е невероятно:

1. Слънцето

2. Въздуха

3. Мастурбирането

4. Виното

И някъде наравно с тези неща са "Празните приказки"...вероятно са малко по-важни от виното и малко по-маловажни от въздуха :baby:

Извинявай, но не можах да се въздържа. Степенуването на приоритетите в живота е невероятно:

1. Слънцето

2. Въздуха

3. Мастурбирането

4. Виното

И някъде наравно с тези неща са "Празните приказки"...вероятно са малко по-важни от виното и малко по-маловажни от въздуха :hush:

ето ти тема за обсъждане и за анкета :baby::down:

• Автор

1. Слънцето

2. Въздуха

3. Мастурбирането

4. Виното

И някъде наравно с тези неща са "Празните приказки"...вероятно са малко по-важни от виното и малко по-маловажни от въздуха :baby:

Ами за много от основния раздел не са така,не съм ги степенувала-просто наблюдения.

Пък аз карам на ментален оргазъм и пия водка

:hush:

по думи на мъртви очевидци имало......... :baby:

То ясно, но и правомощията ни са точно до там, не доколкото си мислим ние ...

Никой не спори за нивото на Калдата като форум. Никой не би бил тук, ако не вярваше за себе си, че това е така. По повод "ръководството" искам да кажа две думи. Не че Дарктерминал има нужда от адвокат, но изразявам свото мнение. Написаното от него ръководство следваше да бъде прието по-скоро като ирония и сарказъм от страна на противниците на плюсчетата към поддръжниците на плюсчетата в Празните приказки и забава. В този смисъл това "ръководство" по-скоро е язвително за нас от Празните, а не за вас - от техниката. Това са двата ъгъла, от които се гледа на нещата. А всъщност няма никакво значение от кого към кого е насочен. Стига човек да мисли, като го прави. Това все пак е "ръководство", а не ръководство или нормативен документ.

Точно това имах предвид като казвах да не профанизираме нещата, а да се усмихнем. Всички знаем за какво е форума, каква е насочеността му и основната му функция. Всички знаем, да. Отчитаме го. Не сравнявам разделите в долната чст с разделите горе в техническата част - в никакъв случай. Но и в най-качествените предлагащи услуги сектори на света /ресторанти, магазини, форуми, каквото се сети човек/ има нужда от развлечение и промоция, която осигурява масовостта. Тогава не може ли да се приеме, че "масовостта" и "посещаемостта" идва и от Празните приказки. Казвам И от там. За какво спорим всъщност?

А относно мастурбирането - ако не сте приели темата с подобаващата ирония, чувство за хумор и автоирония на пишещите, значи е било по-добре въобще да не пиша настоящия пост. Май наистина ще се окаже, че аватара ми ще е перфектен за форума - с фереджето.

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Никой не спори за нивото на Калдата като форум. Никой не би бил тук, ако не вярваше за себе си, че това е така. По повод "ръководството" искам да кажа две думи. Не че Дарктерминал има нужда от адвокат, но изразявам свото мнение. Написаното от него ръководство следваше да бъде прието по-скоро като ирония и сарказъм от страна на противниците на плюсчетата към поддръжниците на плюсчетата в Празните приказки и забава. В този смисъл това "ръководство" по-скоро е язвително за нас от Празните, а не за вас - от техниката. Това са двата ъгъла, от които се гледа на нещата. А всъщност няма никакво значение от кого към кого е насочен. Стига човек да мисли, като го прави. Това все пак е "ръководство", а не ръководство или нормативен документ.

Точно това имах предвид като казвах да не профанизираме нещата, а да се усмихнем. Всички знаем за какво е форума, каква е насочеността му и основната му функция. Всички знаем, да. Отчитаме го. Не сравнявам разделите в долната чст с разделите горе в техническата част - в никакъв случай. Но и в най-качествените предлагащи услуги сектори на света /ресторанти, магазини, форуми, каквото се сети човек/ има нужда от развлечение и промоция, която осигурява масовостта. Тогава не може ли да се приеме, че "масовостта" и "посещаемостта" идва и от Празните приказки. Казвам И от там. За какво спорим всъщност?

А относно мастурбирането - ако не сте приели темата с подобаващата ирония, чувство за хумор и автоирония на пишещите, значи е било по-добре въобще да не пиша настоящия пост. Май наистина ще се окаже, че аватара ми ще е перфектен за форума - с фереджето.

Уважаема!

Пускам снимка на основната страница на този форум, за да видиш каква е неговата същност. Понеже отскоро си регистрирана в него, твърде възможно е и да не си забелязала. А доколко аватара ти е подходящ за форума и по-точно за подфорума в който пишеш мога да те уверя, че си в голяма грешка. С такъв аватар всеки може да си пише каквото си иска.Моята препоръка е да си сложиш личната фотография точно като мен и да видим до къде могат да ти се простират желанията.Правилно някой беше написал, че в тези раздели освен глупости, друго и не пишете. А и не ми е ясно за какво са Ви тия оценки!!! За това, кой по голяма ще напише? Погледни снимката, ако никога до сега не си я срещала! Впрочем, отвори основната страница на форума и добре я разгледай, а може и много други да и обърнат сериозно внимание.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Не заслужават.

Затова гугъл ме прати на точното място,при вас-

имах нужда от помощ за компчето и я намерих тук.

Винаги мога да разчитам че ще намеря решение на проблема си-

защото тук екипа в техническия раздел е на ниво и винаги готов да помогне.

Не искам да изброявам имена,ще пропусна някого-

а всички заслужават уважението ми.

И не само моето.

Благодаря ви

:biggrin:

Щом още не си разбрал за какво говоря, въобще няма смисъл да продължавам да говоря. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Да! На мен наистина няма смисъл да ми обясняваш повече от един път.Аз разбирам човека от...ПОЛОВИН .

Но си пиши де. Никъде не е записано в правилата че е забранено.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Важно е Петьо кой как е прекарал деня си.Един си събул чорапите краката да му отпочинат,друг му излязъл цирей на ...Трети ще се къпе а четвърти повърнал.Хубаво е процеса да се визуализира с клип.Око да види защо да дава плюс.Трябва си релакс.

Празни приказки е хубаво място,от време навреме и аз пиша там и там има готини неща.

Важно е Петьо кой как е прекарал деня си.Един си събул чорапите краката да му отпочинат,друг му излязъл цирей на ...Трети ще се къпе а четвърти повърнал.Хубаво е процеса да се визуализира с клип.Око да види защо да дава плюс.Трябва си релакс.

За това са празни приказки, всеки да си пише каквото си иска.Но щом постовете са празни и оценяване не трябва да има.

Не може ли репутацията да бъде сбор от оценката на останалите потребители като може да се даде плюс или минус само веднъж на един човек.А за коментарите да харесва ми или не не ми харесва.

• Автор

Не може ли репутацията да бъде сбор от оценката на останалите потребители като може да се даде плюс или минус само веднъж на един човек.А за коментарите да харесва ми или не не ми харесва.

Ами глупаво е-пък и сега както има промоция 100 плюса-

познай какво става

както има промоция 100 плюса-

познай какво става...

Нищо особенно..едва ли някой ще тръгне да щтрака като луд :rolleyes:

познай какво става

Каквото е станало,когато твойте са станали хиляда и нам колко си,но има една разлика.Но няма да ти я обяснявам,щото няма да ме разбереш.

познай какво става

И като има + 100 какво става ?

Получаваш кофичка кисело мляко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• Автор

Нищо особенно..едва ли някой ще тръгне да щтрака като луд :)

Това правят-ако не си видял.

Каквото е станало,когато твойте са станали хиляда и нам колко си,но има една разлика.Но няма да ти я обяснявам,щото няма да ме разбереш.

Обяснявай-че аз съм енигматик и ми трябва Водоравно и Отвесно за смисъл.

Получаваш кофичка кисело мляко

мани ще ни се прецакат пръстите да кликаме,млякото няма да ни помогне :)
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.