Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

• Автор

Търсенето определя предлагането. :) Нормално е по време на криза все повече хора да търсят нестандартни начини да се справят с положението, в което са попаднали, поради невъзможност да се справят по нормалния начин. Магии за пари, магии за късмет, магии за здраве, магии за намиране на работа, магии за смърт на конкуренцията... Както казват, удавникът се хваща за сламка. Дали магиите помагат - не знам, но знам, че "магьосниците" печелят повече от добре. :P

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Врачки - намерили сме обидна дума за шарлатаните, които се роят като мухи

Имаме и други думи, обаче:

ясноведци - ясно-виждаща;

пророци - има ги в Библията и никой не отрича способностите им,

ама само на тия, включени в Книгата и те са мъже...

А, иначе, ни се казва да не им вярваме.

магьосници - те не предсказват, по-скоро варят разни отвари

и правят лошавини

гадатели - гадаят, а дали отгатват? обикновено по звездите

списъкът може да се продължи...и мненията са крайни -

от пълно отрицание, до сляпа вяра

:)

Има два вида "ясновиждащи". Едните - споменатите от теб са окултисти, те "виждат" нещо си там в астрала или се свързват съвсем реално с астрални същности посредством които "гадаят" но истината е, че полученото от тях са трохи в сравнение с онова, което губят, хранейки астралните същности с етерите си.

Другите са онези, които са... "изчистили" своя астрал и виждат всичко ясно и чисто, но те не гадаят.

Всеки човек притежава способнистите и на едните и на другите, но в единия случай се заравя в земята до шия...

само изредих названията, които знам, защото имат различна натовареност, според хората, които вярват на тези способности или - не сигурно си права - знам, че астрала е опасно място...

само изредих названията, които знам, защото имат различна натовареност,

според хората, които вярват на тези способности или - не

сигурно си права - знам, че астрала е опасно място...

Опасен е, това е огледалната сфера...

Но в същото време е част от самите нас и ние от него.

Тук има интересна статия, погледни я ако искаш...

п.п. модератора да не ми трие препратката, не мис е искаше да пренеса целия текст тук затова дадох линкчето.

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Опасен е, това е огледалната сфера...

Но в същото време е част от самите нас и ние от него.

Тук има интересна статия, погледни я ако искаш...

п.п. модератора да не ми трие препратката, не мис е искаше да пренеса целия текст тук затова дадох линкчето.

===================

Знаеш, че към подобни сайтове тук не толерираме да се дават връзки. Моля те в бъдеще да се въздържаш - намиррисва на реклама... :vacation6:

===================

Знаеш, че към подобни сайтове тук не толерираме да се дават връзки. Моля те в бъдеще да се въздържаш - намиррисва на реклама... :nono:

Това какво е тогава.

Добре, обещавам... да не прекалявам :vacation6:

Ясновидката Николета Йорданова

в Директно Карбовски

http://play.novatv.bg/program/direktnokarbovski

• 3 седмици по-късно...

Хората имат духовни и осихически нужди.Осъзнават че те сатолкова важни,колкото и физическите нужди!Духовната им потребност ги води при така наречените врачки.справят се някак в материалния свят,но в духовния са невежи.Чувстват се безпомощнии им трябва някои,които да ги успокои ида намери решение на проблемите им.Но от това не печелят!Промяната е единственото нещо,което ще помогне.Не врачката!но ако те ,врачките успеят да заредят хората с положителна енергия,за да добият те усещане за сила тогава има смисъл.Енергията на промяната ще направи необходимото.Но колко врачки са такива?Стойностните,можещите и знаещите,няма да ги видите в реклама по ТВ.

===========================

модераторска забележка

Тук се пише на кирилица

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Horata imat duhovni i osihicheski nujdi.Osaznavat che te satolkova vajni,kolkoto i fizicheskite nujdi!Duhovnata im potrebnost gi vodi pri taka narechenite vrachki.spravqt se nqkak v materialniq svqt,no v duhovniq sa neveji.Chuvstvat se bezpomoshtnii im trqbva nqkoi,koito da gi uspokoi ida nameri reshenie na problemite im.No ot tova ne pechelqt!Promqnata e edinstvenoto neshto,koeto shte pomogne.Ne vrachkata!no ako te ,vrachkite uspeqt da zaredqt horata s polojitelna energiq,za da dobiqt te useshtane za sila togava ima smisal.Energiata na promqnata shte napravi neobhodimoto.No kolko vrachki sa takiva?Stoinostnite,mojeshtite i znaeshtite,nqma da gi vidite v reklama po TV.

Може ли да го напишеш на кирилица..
  • Автор

Ако мами и вреди на клиентите си, всяка врачка може да приключи кариерата си там, където е известната Тотка Тотевска.

Разхлабиха примката на Тотка

Смениха затворническата килия на врачката с по-луксозна

Публикувано изображение

Разхлабиха примката на Тотка, прочутата плевенска врачка. Окръжният съд промени затворническия режим, при който самозваната лечителка Тотка Тотевска изтърпява наказанието си.

Миналия октомври районният съд в Плевен осъди скандалната врачка на 3 години и 6 месеца лишаване от свобода. Тя да лежи в килия при общ режим, а не при строг, решиха магистратите от втората инстанция заради влошеното й здраве.

Именно болни страдащи хора са и четирите жертви на Тотевска, от които тя измъкна близо 80 000 лева уж да ги цери. Според присъдата тя умишлено ги въвеждала в заблуждение с цел придобиване на материални облаги в особено големи размери.

Подсъдимата може да обжалва още и пред апелативния съд във Велико Търново.

Скрита камера на тв предаването „Господари на ефира” разобличи Тотка и стана повод за разследването. Зрителите видяха как тя иска пари от жена за серия сеанси по телефона.

На потърпевшата фризьорка от Враца Татяна Кръстева гадателката обещала да я излекува от миома срещу 100 хил. лв. До разкритията тя взела 60 хиляди.

Стандарт

• 2 седмици по-късно...

А тази не ти ли харесва или не е твой тип? :wow:

Публикувано изображение

Можеше да е руса, ама ай от мен да мине :wow:
  • Автор

Публикувано изображение Не са ли като тази :wow: не ми ги хвали....

А тази не ти ли харесва?

Публикувано изображение

А тази не ти ли харесва?

Публикувано изображение

Дедо хаджия не е майнаджия... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/tongue.gif

• Автор

Напоследък все по-често попадам на името Боряна Тотева. От публикациите оставам с убеждението, че в момента тя е най-добрия ясновидец в България, притежаващ и други феноменални способности. Има ли някой впечатления?

• Автор

"За врачките...." и пачките...

Би ли се изразил по-конкретно?

Би ли се изразил по-конкретно?

Не е възможно. Поне не в кратка форма и в такъв общ план. Не е обвинение, така че не им се явявай адвокат, моля те!

• Автор

Не е възможно. Поне не в кратка форма и в такъв общ план. Не е обвинение, така че не им се явявай адвокат, моля те!

Никога не ми е идвало на ум да ставам адвокат на хора, които не познавам, а от доста време не ставам адвокат и на хора, които познавам добре. Просто ми се стори, че знаеш повече от това, което казваш, но явно съм сгрешила и моля за извинение.

Никога не ми е идвало на ум да ставам адвокат на хора, които не познавам, а от доста време не ставам адвокат и на хора, които познавам добре. Просто ми се стори, че знаеш повече от това, което казваш, но явно съм сгрешила и моля за извинение.

Благодаря, подобно! Идвали са при мен врачки, при това не един път, затова имам лични впечатления. Също ми е ясно, че и големите имена в областта са също така комерсиални до мозъка на костите си. Дори наистина да имаха някаква възможност да видят бъдещия живот на човека, най-малкото е неетично да продават тези си знания, вместо просто да помагат на хората.

Кво ви пречат врачките ?

Те са социални работнички и консултациите при тях би трябвало да се поемат като разход от здравната каса, демек клиентката да не плаща.

Па на всичкото отгоре и са се научили и да ви познават.

Познаването става с тарикатлък, а не че било имало ясновидство или че картите били познавали сами.

От вас се иска да им се доверявате че много познават и да им задавате въпроси от които се подразбира правилния отговор, като не пропуснете да отбележите важни подробности, с цел да я предпазите врачката от грежни попадения. Един вид , намеквате й какво искате да чуете от нея и като почне тя да ви говори, всячески я допълвате и потвърждавате че ви е познала и че търси в правилната посока.

Като ходите при доктор нали не се заяждате с него да видите дали той сам ще познае къде ви боли ?

Ами си му казвате сами какво ви е и той човека по този начин не се обърква с диагнозата.

Та ако искате качествена помощ от някоя врачка, правете като при доктора, имайте й пълно доверие, тя ще ви оправи проблемите. Това й е работата.

И запомнете добре, че врачка не се поставя на изпитание. Защото по този начин я обиждате. Ако отивате с нагласата да мълчите като пукъл и нищо да не й подсказвате по никакъв начин, за да я видите първо дали ще успее тя сама да ви познае нещо невероятно, тогава по-добре не ходете по врачки. На такиви клиентки те не помагат, ами само им прибират парите. Отношението ви към врачките трябва да бъде същото както към различните измислени от човеците божества. Ако не вярваш сляпо в някакъв си там бог, то тогава няма смисъл да му се молиш, резултат от молитвата никакъв няма да видиш.

Значи, при врачка се ходи със страхопочитание и любов. Така се прави ако искате да ви помогне.

Дори наистина да имаха някаква възможност да видят бъдещия живот на човека, най-малкото е неетично да продават тези си знания, вместо просто да помагат на хората.

Да де, ама тя врачката като отиде в кварталната бакалия, салама го дават за пари.

Етично ли е ти да искаш от някого, той да си губи времето и енергията да ти помага на теб без пари ?

Да де, ама тя врачката като отиде в кварталната бакалия, салама го дават за пари.

Етично ли е ти да искаш от някого, той да си губи времето и енергията да ти помага на теб без пари ?

Що не ходят да копаят?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.