Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Ти не си наивен, а направо глупав. Естествено, че ще направят цял канал за врачуване. В щатите също има не един такъв канал Защо?. Ами защото този вид предавания са силно гледаеми от болшиството наивници и носят изключително добри печалби на една такава телевизия. Виж ако трябва да се говори за истината там нещата са скучни, няма магия, няма мистерия и съответно няма голяма гледаемост и приходи.

На вторият ти въпрос. Казвам се Иван и съм от Русе. Снимката вече ми я виждаш предполагам. И  да заявявам,че съм напълно съгласен, който иска да ми прави каквито магии иска - арабски, турски, вудо. родови каквито искате такива ми правете, заповядайете! Само не ме карайте коса да пращам, горещо е ходя бръснат :)

И не, нежелая да ме приемаш за смелчага просто повече наистина не ме занимавай.

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

"....че си съгласен да ти бъде направена черна магия да се разболееш от коварна неизлечима болест. Разрешаваш на всеки който иска, да прави ритуали за ....."

Ето го моето мнение за теб пред целият форум!

Да! Ти не си глупав. Ти така си се родил и израстнал като ИДИОТ!

Още отдавна беше написал отношението ти към собствените ти родители и най-вече към своята Майка, която ти е дала живот на този свят! И никаква намеса при теб включая от медицинска , научна или гледаческа форма не би могла или имала силата да промени манталитета и мисленето на този ИДИОТ!

Да ме извинят админи, модератори и членове на този форум, но това да желаеш на един човек, който се спреми да му покаже истината, да му желаеш да се разболее от неизлечима болест е граничещо до лудост. А този, дето се пише за "белгиец" наистина е Идиот, навреме изчезнал от границите на Българската държава! Слава Богу, дано не се завръща повече тук!

Твои думи: "...че си съгласен да ти бъде направена черна магия да се разболееш от коварна неизлечима болест. Разрешаваш на всеки който иска, да прави ритуали за постигането на този ефект. Нали са глупости, пробвай да видим какво ще стане."

Ще те призная за смелчага, ако излезеш тук с истинската ти самоличност, сложиш твоя снимка, дата на раждане и заявиш че си съгласен да ти бъде направена черна магия да се разболееш от коварна неизлечима болест. Разрешаваш на всеки който иска, да прави ритуали за постигането на този ефект. Нали са глупости, пробвай да видим какво ще стане.

Това, което пишеш, ако наистина знаеш за какво става дума, в което се съмнявам, е крайно некоректно и безотговорно.

Да ме извинят админи, модератори и членове на този форум, но това да желаеш на един човек, който се спреми да му покаже истината, да му желаеш да се разболее от неизлечима болест е граничещо до лудост.

За теб вече знаем колко много те е страх от смъртта.

Като се катериш по покриви да инсталираш антени, вероятно се кръстиш по 10 пъти, да не се подхлъзнеш и паднеш да се потрошиш на парчета.

Нищо не си разбрал. 

Нищо не му желая на човека регистрирал временния ник.

Само го изпитвам, да го видя какъв е.

А моите родители са се грижили да му е добре на брат ми и на неговото дете. За да си постигнат целите, са ми навредили на мен само няколко месеца след като заминах за Белгия. После брат ми е забъркал една такава "каша" че сега е трудно да бъдат поправени неговите глупости. Когато собствените ти родители и брат играят игрички срещу теб, какво да ти е отношението към тях ?

Това, което пишеш, ако наистина знаеш за какво става дума, в което се съмнявам, е крайно некоректно и безотговорно.

Аз дали знам или не знам не е важно. Важното е той какво не знае.

Ако знае как да се пази, няма страшно.

А ако не знае някой работи, ще стъпи в някой капан някой път и така.

Той нали е на мнение че нямало ясновидство и магия.

Аз съм го установил на практика, че разни хора са измряли преждевременно, отворил съм и тема за това.

Дали божият съд ги е наказал ( заради постъпките им) или са жертва на магия, си е горе долу едно и също. Само думите които се използват за описанието на случилото се, са различни.

Ако искаш, кажи ти за какво става дума, да ни образоваш малко. 

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Дали божият съд ги е наказал ( заради постъпките им) или са жертва на магия, си е горе долу едно и също. Само думите които се използват за описанието на случилото се, са различни.

Не е едно и също, разбира се. Не че вярвам, че бог се занимава с раздаване на справедливост като наказва едни и възнаграждава други. Това е доста детинско схващане, според мен.

А инак, нямам намерение да образовам никого, но най-общо за да има някакво въздействие са необходими две страни. Инак няма как да стане, т.е. има, но не е в компетентността на мнозинството от тези, които са имали глупостта да се захванат с неща като черна магия и др. подобни. С други думи, ако някой не вярва във възможността да стане жертва на магия, той в (общия случай) е напълно защитен от подобни въздействия.

Редактирано от scepsis (преглед на промените)

"А моите родители са се грижили да му е добре на брат ми и на неговото дете. За да си постигнат целите, са ми навредили на мен само няколко месеца след като заминах за Белгия. После брат ми е забъркал една такава "каша" че сега е трудно да бъдат поправени неговите глупости. Когато собствените ти родители и брат играят игрички срещу теб, какво да ти е отношението към тях ?"

Аз преди доста време, пак в този форум бях ти споменал, че бащати е свършил на рогозката и майка ти те е събирала с лъжицата, за да се родиш такъв идиот.Не ми е ясно каква работа ти можеш да вършиш там в Белгия с двете си ръце заврени в задника ти. Най малкото да учиш хората на занаят или нещо подобно. Единственото, което наистина може би се опитваш да практикуваш, навярно е гледачество и такива щуротии погледнати през твоята призма на живота.Трябват ти повече гънки под мозъчната кора, а не прави черти. Картите ми показват, че при теб поне в този живот няма да се получи, но ти не се отчайвай. Има ги такива много като тебе по този свят!

... В щатите също има не един такъв канал Защо?. Ами защото този вид предавания са силно гледаеми от болшиството наивници и носят изключително добри печалби на една такава телевизия. Виж ако трябва да се говори за истината там нещата са скучни, няма магия, няма мистерия и съответно няма голяма гледаемост и приходи.

соре, обаче живея в щатите отдавна, такива канали тук няма.

Иначе майка ми е здрава и права, след като изведнъж беше станала като хипнотизирана, бладорение на Вера Кочовска която преди години и развали много силна черна магия за 5 дни и не и поиска един лев. Дори забрани каквито и да било подаръци.

Разни кокони дето се рекламират каде ли не, имат ценоразписи, и претендират да са магове 5-то ниво и наследници на Ванга в 99.9999% от случаите са шарлатани.

соре, обаче живея в щатите отдавна, такива канали тук няма.

Иначе майка ми е здрава и права, след като изведнъж беше станала като хипнотизирана, бладорение на Вера Кочовска която преди години и развали много силна черна магия за 5 дни и не и поиска един лев. Дори забрани каквито и да било подаръци.

Разни кокони дето се рекламират каде ли не, имат ценоразписи, и претендират да са магове 5-то ниво и наследници на Ванга в 99.9999% от случаите са шарлатани.

Канали може и да няма но многочасови предавания има.  

Черни магии няма. Майка ти щеше да си е здрава и права и без Вера Кочовска.

Аз съм съгласен да съберете най-големите магове, ходжи, врачки и шамани.  Да направят кръг, аз ще вляза вътре и да ми направят най-смъртоносната и най-черната магия на света. Обаче условието е да я направят така силна, че да умра до един ден, за да можем коректно до проверим до колко действат тези неща. 

Например най-големият индийски маг се славеше, че може да направи така смъртоносна магия, че омагъосаният  да се спомине за часове. Индийският рационалист Sanal Edamaruku се съгласи в ТВ- предаване магът да му направи магия за да докаже силите си. Сеансът започна. То не бяха заклинания, мантри, опушвания, пеене, баене обаче скептикът здрав, че и се смее. Предаването отиде до полунощ скептикът още жив. Накрая магът каза на скептика, че вероятно вярата му в господ го защитава от магии. Скептикът му отговори, с усмивка, че е атеист, а магът щеше да се разплаче от срам. Този маг в Индия има слава и уважение от народа, каквито Ванга имаше едно време в България. ДОКАЗАН феномен.Никой не трябва да се съмнява в способностите му.

Вижте хора, трябва да вървим напред. Отмина вълшебната епоха на вещиците, феите и магйосниците. Много умни хора продължават да си пилеят капацитета по псевдо науки и измислици, а умните хора са важни за всеобщия просперитет.

Трябва да се борим с наивността и суеверията защото много хора объркват живота си и помагат същото да се случи и на други - точно това прави в случая и "Belge" Трябва да постепенно да се справяме с такива хора защото вредят на обществото. Не всеки притежава критично мислене и не всеки е отделил години от живота си за да се ползва свободно от истината. А истината е ,че чакри, чи-енергии, аури, телекинеза, телепатия, левитация, ясновидство, призраци, духове, магии не съществуват. Който не ми вярва да се запознае с делата на Джеймс Ранди, чиято фондация предлага награда от един милион долара, на този който демонстрира окултни или паранормални способности при предварително уговорени условия от двете страни. Награда е непокътната от години и така ще си остане. Освен това Ранди е разобличил някой от световно известните феномени. Чи майстори, ясновидци, Юри Гелър който със силата на умът си огъваше лъжици (тотален мошеник), спиритуалисти, доказани екстрасенси които виждат човешката аура ( след елементарен тест, който съм провеждал и аз самия върху българска екстрасенска се оказва, че нищо не виждат, а видиш ли трябвало да си я представиш аурата) руски феномени, майстори на телекинезата (отново се оказаха фокусници работещи с фокусническа прежда) биоенергийни майстори, хора магнити, хора батерии и много, много други феномени, които Ранди разобличи. Малко информация за Ранди и някои негови клипове тук: 

http://hitrite.blogspot.com/2013/04/blog-post_17.html

В заключение ще Ви кажа, че самият Джеймс Ранди казва, че след десетки години работа с най-прочутите феномени и мистерии от цял свят, вярата му в паранормалното е близо до 0.

Аз преди доста време, пак в този форум бях ти споменал, че бащати е свършил на рогозката и майка ти те е събирала с лъжицата, за да се родиш такъв идиот.

Ти от много време се опитваш да успееш да ме предизвикаш да си изпусна нервите и да почна да ползвам епитети като твоите, за да ревнеш после при приятелчетата модератори, я да ме банват, я забележки да ми пишат, я теми да ми затварят.

Е няма да ти го направя тоя кеф, няма да го доживееш.

Я познай що не си повече модератор.

Да ти припомня че ти дойде като гръм от ясно небе, орева форума тука, името си сменява, сърди се, пък пак си си същия Стефан от Великото Търново.

Както вече много пъти съм ви се фукал тука, аз си имам белгийска диплома на която пише че съм съветник по нещо.

Така че, продължавай да се чудиш какво ли правя аз.

На другите теми за врачуването го писах май два пъти, че пари от врачуване не изкарвам и че не съм си играл на гледане на карти от години. В друга тема пък му пояснявах на едно другарче че и от магии пари не изкарвам.

Да бе верно, от какво изкарва пари тоя белгиец , а ?

Е, няма да го разбереш от мен.

Щото ако се разчуе, ще се намерят и други желаещи да си изкарват и те парички, пък на мен излишна конкуренция не ми трябва. Нищо че е на български форума, те нашенците знаят езици и за беля, току виж дофтасат тука да ми мътят водата. Пък и сега на младите май им признават без проблеми и българските дипломи из Европата, та трябва да е предпазлив човек.

Не е едно и също, разбира се. Не че вярвам, че бог се занимава с раздаване на справедливост като наказва едни и възнаграждава други. Това е доста детинско схващане, според мен.

А инак, нямам намерение да образовам никого, но най-общо за да има някакво въздействие са необходими две страни. Инак няма как да стане, т.е. има, но не е в компетентността на мнозинството от тези, които са имали глупостта да се захванат с неща като черна магия и др. подобни. С други думи, ако някой не вярва във възможността да стане жертва на магия, той в (общия случай) е напълно защитен от подобни въздействия.

От момента в който някой вярва в бог, той е напълно уязвим и могат да му бъдат правени всякакви магии, даже и положителни за него. А да накараш човек имащ някаква ирационална вяра да се откаже от нея, е доста трудно нещо. Особено ако в миналото се е молил за нещо и то пък му се е уредил въпроса. 

Та така, събери ми тези две условия:

1. Човек имащ някаква ирационална вяра, или поне допускащ че е възможно да има някакви сили, можещи да му променят живота.

2. Този човек да ми е направил някаква сериозна мърсотия, да ми е навредил нарочно на мен.

и после само гледай сеир. 

А хората които са 100% убедени че не съществуват никакави сили, можещи да ги закопат, са малцинство.

Врачуване и магии са правени още преди да е имало писменост. Много преди да се пръкнат на бял свят монотеистичните религии. Та си може и без съвременните "компетентности", трябва само да се докопаш до поне едно от полезните тайнства и после си влязъл в клуба на батковците ( големите момчета, тези дето знаят това онова). Оня италианеца е вътре в играта.

Иначе майка ми е здрава и права, след като изведнъж беше станала като хипнотизирана, бладорение на Вера Кочовска която преди години и развали много силна черна магия за 5 дни и не и поиска един лев. 

А според приятелчето от Русе, майка ти не е трябвало да ходи при  нея.

Защото той не вярвал в съществуването на магиите .

Уу супер темичка. Кога ше се мажем с кокоша кръв на некой кръстопът? Как пък успяхте 25 страници пълни глупости да изпишете :) И то в такъв безмислен спор.

К

Трябва да се борим с наивността и суеверията защото много хора объркват живота си и помагат същото да се случи и на други - точно това прави в случая и "Belge" .

Нали каза че искаш да те оставям на мира бе ?

Що пак ревеш за внимание от страна на "Belge" ?

Аз ти казвам че с врачуване и магии е по-готино, пък ти разправяй колкото си искаш какво било в Индия.

Суеверията са божи дар, те позваляват по-лесно да се отървеш от някой който ти пречи. Ако ги нямаше суеверията, щеше да е много по-трудно да му повлияеш на някой враг, щото енергията необходима за препрограмиране на душата му, ще е прекалено голяма. А като си вярват вече в нещо, те са "разцентровани" и по-податливи на външна намеса, особено върху здравето им.

Комунистите не можаха да се справят със суеверията, та ти ли ще успееш нещо сам да направиш ?

Губиш си напразно времето. Още повече сега в ерата на Интернет, мисията ти е точно невъзможна.

Гледай тука :

http://fr.lourdes-france.org/tv-lourdes/

на живо от мястото където стават чудесата на излекуване на неизбежно болни.

Ще ги спреш милионите посетители, ама когато цъфнат налъмите.

--------- ----------- ----------- -------------

А ако целта ти е просто да попречиш мъничко на разни врачки из бг, то това аз вече съм го направил много по-успешно от теб. Който ми прочете темата със съветите как се става врачуващ, по принцип не би трябвало да ходи повече при врачки, щото те хорицата си мислят че е 100% сигурно, пък то не е така.

Мъжка врачка с фотоапарат и диплома. Те такова животно нема.

Мъжка врачка с фотоапарат и диплома. Те такова животно нема.

А ти като се обаждаш на розовите ( секс ) импулсни телефони, кой мислиш че те обслужва там, а ?

Тези същите дето ти се лигавят на теб, след 5 минути на другия телефон гледат на карти на някоя лелка.

Поне в Белгия и Франция я има тази практика. Във вестника има обяви че търсят опитни операторки за розов телефон и врачуване. Ти си мислиш че си лафиш с младо секси маце, пък тя била дърта врачка , ха ха ха ... 

Животът е пълен с изненади.

Дай де вземеш да изкараш един ускорен курс по врачуване, пък да завъртиме един бизнес после. Аз ще ти наливам акъл в главата, а ти само ще действаш все едно че ти си измислил всичко сам. Давам ти кинти, наемаш една търговска площ в някой МОЛ, разделяш я на малки площи от по 3 на 3 метра и слагаш там врачки да ти бачкат. После приспадаш разходите по наеми, ток отопление и разни други данъци и ми пращаш 75% от това което е останало на мен. За теб остават 25% суха пара, да се правиш на баровец. За мен ще са 75% щото аз имам диплома и аз съм мозъкът, а ти си ми дясната ръка.

А ти като се обаждаш на розовите ( секс ) импулсни телефони, кой мислиш че те обслужва там, а ?

Тези същите дето ти се лигавят на теб, след 5 минути на другия телефон гледат на карти на някоя лелка.

Поне в Белгия и Франция я има тази практика. Във вестника има обяви че търсят опитни операторки за розов телефон и врачуване. Ти си мислиш че си лафиш с младо секси маце, пък тя била дърта врачка , ха ха ха ... 

Животът е пълен с изненади.

Дай де вземеш да изкараш един ускорен курс по врачуване, пък да завъртиме един бизнес после. Аз ще ти наливам акъл в главата, а ти само ще действаш все едно че ти си измислил всичко сам. Давам ти кинти, наемаш една търговска площ в някой МОЛ, разделяш я на малки площи от по 3 на 3 метра и слагаш там врачки да ти бачкат. После приспадаш разходите по наеми, ток отопление и разни други данъци и ми пращаш 75% от това което е останало на мен. За теб остават 25% суха пара, да се правиш на баровец. За мен ще са 75% щото аз имам диплома и аз съм мозъкът, а ти си ми дясната ръка.

Я съм прост докер, кой ше ми даде на мен площ в МОЛ? Кой изобщо ше ме пусне вътре в мола? Па аз на розови телефони не звъня, звъня на приятелката ми, по-добра е. И не се занимава с подобни глупости като врачуване. Ти като си толкова мозък и имаш диплома, как тъй баш на мен предлагаш бизнес? Толкова ли не можа да изврачуваш, че ше те прецакам с бизнеса. Даваш ми кинтите, аз си купувам нова количка и си изкарвам книжката наново, а за тебе пръст в белгийското дупе. Чувствам се велик българин само като си го помисля. :)

Ти като си толкова мозък и имаш диплома, как тъй баш на мен предлагаш бизнес? 

Eми ние с мозъците и дипломите, имаме нужда от хора да ги устройваме на работа.

Все пак някой трябва да бачка, да се катери по покривите да инсталира антени, друг да чисти с прахосмукачката компютри и да сменя чарковете вътре и т.н.

Язък, изпусна далаверата ти, щеше само да си клатиш краката, пък гаджето ти щеше да е шефка там, ц ц ц ...

Eми ние с мозъците и дипломите, имаме нужда от хора да ги устройваме на работа.

Все пак някой трябва да бачка, да се катери по покривите да инсталира антени, друг да чисти с прахосмукачката компютри и да сменя чарковете вътре и т.н.

Язък, изпусна далаверата ти, щеше само да си клатиш краката, пък гаджето ти щеше да е шефка там, ц ц ц ...

:help wanted3:  :fly1:

такам - изписахте нам си колко страници и нищо не познахте за Батков

шарлатани пфууууууу

А, не знам дали познаваш ,но от теб ще излезе тракторист. Натам ми отиват нещата. така го виждам, аз.А ти вуду правиш ли.Що не си , забиеш една игла в окото , та  белким видиш откъде пикае кокошката.

чакай сега,на човека са му трябвали 50 години за да се научи да врачува ти буду ще го караш сега те първа да учи.

Недей недей,че после ще ни досажда и с теми за буду :scared2:

такам - изписахте нам си колко страници и нищо не познахте за Батков

шарлатани пфууууууу

Eми гледам че темата за безплатното врачуване е затворена вече.

Ако познае някой нещо на тази тема, ще вземат и нея да я затворят.

После къде ще пишем , а ?

Eми гледам че темата за безплатното врачуване е затворена вече.

Ако познае някой нещо на тази тема, ще вземат и нея да я затворят.

После къде ще пишем , а ?

Може би е време да спреш? :D

Може би е време да спреш? :D

Сакън! Да не се спира в никакъв случай! Аз как ще разтоварвам в "Калдейта ООД" :D

А ти вуду правиш ли ?

Мога да ти поръчам да ти направят ако искаш, ти няма нищо да плащаш, аз ще купя вместо теб необходимите продукти за ритуалите.

Ти само прати малко твои косми и изрязани нокти и ще се уредиш. За по-сигурно сложи и скорошна твоя снимка, щото тази магия е много силна и може и да пострада и някой друг от същото жилище където си. А като има и снимка, действието на магията ще е ограничено само до теб, за да не ти умре песа бе.

Сакън! Да не се спира в никакъв случай! Аз как ще разтоварвам в "Калдейта ООД" :D

Ти си пич, ама ония дъртите са прекалено "сериозни" и не могат да се насладят на забавно-развлекателния характер на общуването във форума.

... ония дъртите са прекалено "сериозни" и не могат да се насладят на забавно-развлекателния характер на общуването във форума.

На мен, на карти ми излзиа че майка ти е к*рва, а ти си пед*раст!

И понеже е на карти, по твоя начин, аз не нося отговорност за предсказанията.

Но ти не се обиждай! Все пак нали трябва да се насладим на забавно-развлекателния характер на общуване във форума!

Все пак нали трябва да се насладим на забавно-развлекателния характер на общуване във форума!

Да бъде воля твоя, както на карти, така и на боб.

Амин

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.