Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Аз съм "ЗА". 

Все още не знам как да си направя камиона като на @Djani_Varna...

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Здравейте! Днес имам идея да организирам конвой от Bratislava до Szczecin (тази вечер 22:10 потегляме от сервиза в Bratislava) с ремаркета :) EU #1

Здравейте! Днес имам идея да организирам конвой от Bratislava до Szczecin (тази вечер 22:10 потегляме от сервиза в Bratislava) с ремаркета :) EU #1

Ти я даде идеята.. ае ш си замълча

Ти я даде идеята.. ае ш си замълча

Не, аз принципно винаги си организирам конвои погледни в групата в Steam Euro Truck Simulator 2 Multiplayer (BCC)  (Bulgarian Convoy Community) всеки вторник и четвъртък организирам конвои, но ти ми даде идеята за калдата и реших само тука да пиша...

Не, аз принципно винаги си организирам конвои погледни в групата в Steam Euro Truck Simulator 2 Multiplayer (BCC)  (Bulgarian Convoy Community) всеки вторник и четвъртък организирам конвои, но ти ми даде идеята за калдата и реших само тука да пиша...

Прати ми една покана де.  :clown:

• 2 седмици по-късно...

Дайте някой хубав мап, които да има тесни пътища и много гадни улици/тесни и т.н.?

Здравейте, ще ви помоля да кажете, ако намалят цената на играта, тъй като някой в по-миналите страници каза, че август месец редовно я намалят.

Благодаря предварително!

Преди 2 седмици имаше намаление от 55%

Онзи ден изтеглих ETS 2 от замунда, най-новата версия и от един сайт изтеглих модове за мапове + България и тн., но като заредя мод-а и пусна играта, зарежда и ми казва, че ETS 2 спря да работи. Пробвах около 4-5 мода, и показва едно и също.

Ако някой може да ми даде линк към мод и към кой ETS 2 работи (може пак линк), ще съм му благодарен!

Онзи ден изтеглих ETS 2 от замунда, най-новата версия и от един сайт изтеглих модове за мапове + България и тн., но като заредя мод-а и пусна играта, зарежда и ми казва, че ETS 2 спря да работи. Пробвах около 4-5 мода, и показва едно и също.

Ако някой може да ми даде линк към мод и към кой ETS 2 работи (може пак линк), ще съм му благодарен!

може би има проблем с играта (www.steamcommunity.com е решението ;) )

Не мисля, че има проблем, тъй като на друг компютър всичко си върви.

А, където ми даваш решението, не мерси! 40 лева за игра ми се виждат малко множко! :)

Редактирано от Sc0user (преглед на промените)

Не мисля, че има проблем, тъй като на друг компютър всичко си върви.

А, където ми даваш решението, не мерси! 40 лева за игра ми се виждат малко множко! :)

Battlefield 4 си я взех за 90 след като излезе. However в G2A можеш да си вземеш трука за 10 кинта

Battlefield 4 си я взех за 90 след като излезе. However в G2A можеш да си вземеш трука за 10 кинта

И да се цъка multiplayer през steam?

И да се цъка multiplayer през steam?

Да. Няма значение откъде ще я купиш. Купувал съм и преди игри от G2A. Ако не си сигурен слагаш Shield-a за един долар ама според мен няма нужда.

Здравейте. Купих си камион и си го "нагласих" (фарове лампи и т.н.) Обача има един досаден проблем. Боядисвам си камиона определен цвят и както си карам цвета се сменя на Розов.. (камиона е ДАФ от по - новите) Как да го оправя?

като си купите и играта е правилния отговор

Здравейте. Купих си камион и си го "нагласих" (фарове лампи и т.н.) Обача има един досаден проблем. Боядисвам си камиона определен цвят и както си карам цвета се сменя на Розов.. (камиона е ДАФ от по - новите) Как да го оправя?

Модовете, но все пак най-добре www.steamcommunity.com 

Кофти крак

Започвам да си мисля че не спирате онлайн известията....тва беше едно от първите изисквания още в първите версии

Имате ли си на идея кога ще пуснат тия Double trailers в MP-то, че стана около половин година :D :D :D

Имате ли си на идея кога ще пуснат тия Double trailers в MP-то, че стана около половин година :D :D :D

Като се замислиш няма как да стане защото ремаркеатата са дълги. Тея които нямат DLC-то ще се блъскат в невидими ремаркета защото няма да могат да го видят. Освен ако не сложат някакъв мод.

Някой ще каже ли как мога да го оправя? С мод или с друга версия на играта? Сегашната ми версия е Euro.Truck.Simulator.2.v1.18.1.3s.Incl.26.DLC-RePack.iso

• 2 седмици по-късно...

ETS2 1.20 Public Beta - Информация (Български) 

• 2 седмици по-късно...

Здравейте,как мога да си боядисам камиона като българското знаме ?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.