Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Има нов ъпдейт на мултито

00000000000BDFE7.jpg

Ето го и новият ми ''звяр''  :D 
00000000000BDFE6.jpg

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Не знам, но като излезе ще си го купя, защото с него ще идва както Скандинавският полуостров така и double trailer... Между другото може ли да си дръпна модове и да играя с тях в мултито?

Не. То сега е толкова тежък multiplayer-a, представи си с модове как 200 човека със с някакви окачени лед ланпи.. ;д Това с модовете го забравете и по - добре, че няма! Колкото до новото DLC Очакваме го утре на 14. Да видим. Като излезе поне едно 1 месец в multiplayer-a няма да го поддържа не е лесно да направят на всички нови държави навсякъде илюзията, която да не се блъскаме и т.н. Скоро няма да е, а 2-те ремаркета дори да не си купил DLC пак ще ги имаш те нямат общо с DLC. 

Чакам с нетърпение двете ремаркета, но както разбрах DLC-то сигурно все още няма да го вземам, защото ще е нещо от сорта на 15-20лв  :D

След ъпдейта на мултиплеъра играта взе да ме изхвърля, когато съм в град. Без модове съм. Като чета в групата в Steam, и други хора се оплакват от този проблем. При вас как е?

Оф... Аз чакам двойното ремарке  ;)

Това служи ли за нещо ? Или е само за украса ? И да се похваля вече съм 25 ниво - инструктор (64 часа) :) 

e4dc4ac4af1dfe75.jpg

Май имаше 2 лампички,които светят.

Да приличат на лампички но не се пускат :D Или аз не знам от къде, всички фарове където ги виждаш по-камиона си светят, но тези не :D 

Играта скоро ще я правят да върви с 64 битова версия, демек ще поддържа повече от 2 GB рам. Но от мултито казаха, че това скоро няма да стане, понеже целия им код е на 32 битова. Също излезе клипчета на American truck simulator! ;) 

И аз видях видеото на American-а не не нищо по различно от ETS само картата и камионите... А тия неща, които е снимал VipKokata са антени за радиостанция май.. Смисъл само изглежда и не се ползва

Колебая се дали да си взема American Truck Simulator или SpinTires,но като гледам ATS е същата като ETS2,само че с различни камиони и друг мап..Май ще взема SpinTires.

Колеги някой да може да ми даде мода да премахна ограничителя от 90 Kmh .С версията от замунда съм.Пробвах от други места да изтегля мода както и от клипове в youtube .Сигурно над 10 но никой непроработи .Моля за алтернативен линк :)

Колебая се дали да си взема American Truck Simulator или SpinTires,но като гледам ATS е същата като ETS2,само че с различни камиони и друг мап..Май ще взема SpinTires.

Вземи си Spin Tires, там мултито е супер яко, ако искаш добави ме в steam: TheGamevid

Аз имам SpinTires яка е, но не е кой знае какво караш в гората, е да може и мулти, но аз бих си взел ATS.. Въпрос на вкус  ;)

Какви са промените във новия ъпдейт.

Колеги някой да може да ми даде мода да премахна ограничителя от 90 Kmh .С версията от замунда съм.Пробвах от други места да изтегля мода както и от клипове в youtube .Сигурно над 10 но никой непроработи .Моля за алтернативен линк :)

че то ограничителя за 90те км са маха от настройките на играта,не от различните модове

Играта става 64 битова.

И разликата е никаква, поне аз не я виждам.

И разликата е никаква, поне аз не я виждам.

Разликата е, че най-вече зарежда още по - бързо. Използва повече рамчета.   ;)

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

Здравейте! Как да върна на 1.15, че не мога да цъкам мулти пък си го ъпдейтнах  :D  гледах в сайта, но нищо не разбрах...

Здравейте! Как да върна на 1.15, че не мога да цъкам мулти пък си го ъпдейтнах  :D  гледах в сайта, но нищо не разбрах...

Отиваш в библиотеката цъкаш с десен бутон на играта, свойства, после бета и цъкаш на e98acc06f2fb257f.png

Отиваш в библиотеката цъкаш с десен бутон на играта, свойства, после бета и цъкаш на e98acc06f2fb257f.png

Благодаря 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.