Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Здравейте,как мога да си боядисам камиона като българското знаме ?

Да

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Да

Може ли малко по-ясно ?

Може ли малко по-ясно ?

с бои..Избираш си пейджоб с 3 цвята и ги правиш бяло/зенено/червено

Този DLC , който е 15 евро струва ли си? не гоинг еаст а другия, на мен множко ми се вижда, обаче пък го хвалят много, че бил детайлен

Този DLC , който е 15 евро струва ли си? не гоинг еаст а другия, на мен множко ми се вижда, обаче пък го хвалят много, че бил детайлен

Scandinavia DLC това е най-доброто от играта :) грях е да го нямаш е все още го нямам :D :D :D но съвсем скоро ;)

• 2 седмици по-късно...

ЦЪК Ето това определено надмина всички модове....даже кученцето с мърдащата глава има анимация :D

ЦЪК Ето това определено надмина всички модове....даже кученцето с мърдащата глава има анимация :D

Да като изключим, че е DLC и трябва да се купува

• 1 месец по-късно...

Имам ключе за базовата игра. Пишете ако искате да се разберем да го разменим.

преди 1 час, Blue_Hulk написа:

Какво ще  искаш в замяна ?

+1

• 2 седмици по-късно...

Здравейте много искам да играя играта euro truck simulator 2 multiplayer  но незнам как. Бихте ли ми казали как да играя мултиплеър? Аз я имам инсталирана но не ми е мултиплеър.

преди 14 минути, emo_9228 написа:

Здравейте много искам да играя играта euro truck simulator 2 multiplayer  но незнам как. Бихте ли ми казали как да играя мултиплеър? Аз я имам инсталирана но не ми е мултиплеър.

Като за начало трябва да си я купиш. Ако си я купил си теглиш мултито от тук.

Нестава ли без да я купувам? Аз съм я изтеглил от замундата тая дето я играя сега, с нея не става ли?

преди 1 час, emo_9228 написа:

Нестава ли без да я купувам? Аз съм я изтеглил от замундата тая дето я играя сега, с нея не става ли?

Не,в сайта g2a я има за 11лв и 19лв с гоинг то еаст,като искаш да я играеш Мулти,си я купи и ще играеш.

Не, трябва да си я купиш. И аз също искам да пробвам мултито, но аз нито имам купена играта, нито имам кредитна/дебитна карта и не мога да си я взема по-евтино от g2a/fast2play/kinguin например а трябва от магазин в брой.....:16:

преди 1 час, Дрифт_Маниак написа:

Не, трябва да си я купиш. И аз също искам да пробвам мултито, но аз нито имам купена играта, нито имам кредитна/дебитна карта и не мога да си я взема по-евтино от g2a/fast2play/kinguin например а трябва от магазин в брой.....:16:

А ако се беше загледал че в  сайтовете като g2a приемат webmoney можеше да имаш друго мнение. :D

От няколко дена го гледам това и един приятел(CSGO маниак) каза, че от това WebMoney си вкарвал пари през Cashterminal и си купува игри в Steam. А като вкарам пари в акаунта в WebMoney в евро ли са или в рубли? То така или иначе в Steam като се отвори прозореца за плащане ги дава в евро. Сега около Коледа сигурно ще има доста намаления и може и да намалят ETS2 и ако стане това с WebMoney ще е супер. :) Попринцип CashTerminal имат опция и директно в Steam Wallet-a да вкарат парите, но там при първоначално зареждане са в рубли и трябва да се пише на съпорта да ги обмени а това отнема 1-2 седмици :( 

Не мога да ти отговоря на въпроса имам си карта и Paypal и ползвам тях. Но предполагам че трябва да става цаката със Webmoney при G2A както става и при Steam с Cashterminal. 

преди 40 минути, Blue_Hulk написа:

Например ако взема играта Euro Truck Simulator 2 от сайта на g2a, която струва в момента 7,10 евро и я купувам, чрез WebMoney, колко ще ми излезе ?

Ами аз не съм ползвал Cashterminal и не знам дали има такса там. Но от G2A принципно взимат такса 1$ за щит ( Ако примерно си купиш играта и ключа не става ти връщат парите) 

Аз вкарах 2лв от кеш терминала и в Steam ми дойдоха 0,97 евро

2 Български лева =
1,01986257 Евро

.

преди 25 минути, D71149 написа:

Аз вкарах 2лв от кеш терминала и в Steam ми дойдоха 0,97 евро

2 Български лева =
1,01986257 Евро

.

А таксата къде я буташ ?

• 3 седмици по-късно...

Здравейте! Търсих с гугъл, търсих из мненията тук, но така и не откривам отговор на въпросите си. Става дума за ETS2 версия 1.21.1s и за това, че не откривам как да разширя картата за цяла европа. Има само малка част, която е непълна т.е. северната част на Франция, нагоре до скандинавските държави, но също не целите. Малка част от Англия, като на изток стига до Полша, а надолу е само най-северната част от Италия. Няма Унгария, Чехия, Словакия, а да не говорим, че няма и балканските страни. Много бих искал да има карта на цяла Европа, но всички, които намерих в нета дори и активирани не виждам начин да се изберат и играят. Та това е и единия въпрос: Как да добавя карта на цяла Европа (най-много ме интересува няшата страна)? Другия въпрос е как се добавят бусове, автобуси, коли и т.н., и как се зареждат, за да може да се играе с тях? Надявам се, че има отговор на въпросите ми.

Не виждаш цяла Европа, защото я няма официално. Също, не можеш да играеш бусове, автобуси, коли и т.н. ТОВА Е ИГРА ЗА ТИРОВЕ!

Ако искаш да караш с всевъзможни неща, отиди и си играй GTA.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.