Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

1. изчакайте следващия ъпдейт или играйте с предишния.......

2. версията за/на която е предназначен/тестван мода (обикновенно го пишат в описанието) - колкото по-скорошен, толкова по-добре. но пък модът може просто да е скапан. иначе се огледай дали не изисква друг мод и/или dlc

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

допълнително съдържание което може да е платено или безплатно (досега за ets2 всички са платени)

в момента са:

dlc going east - източна европа

dlc scandinavia - скандинавия

dlc cabin нещо си беше - аксесоари в кабината: зарчета, диско топки, кученца с клатещи глави и т.н.

не се знае дали подготвяната в момента Франция ще е dlc или само пач, но за това, когато излезе

• 1 месец по-късно...

колеги моля за помощ :((( свалих си най новата версия на ЕТС2 искам да си инсталирам мод свалям мода излиза ми като винрар архив и после не знам как точно да го ражирвирам за да намеря скс файла които трябва да инстал в мод папката моля ви да ми дадете съвет какво трябва да направя 

а виждате ли разширенията на файловете? защото *.scs по същество е архив

иначе виж какви папки има в архива, но бих заложил на просто преименуване от rar/zip на scs

на 5.04.2016 г. at 11:14, David666 написа:

...свалям мода,излиза ми като винрар архив и после не знам как точно да го разархивирам?

Aко имаш инсталирана програмата WinRAR в системата си,тя ще разархивира мода.

Малко офтопик: Ела да те кача на камиона да играеш на живо- сега съм в Дания вдруги ден товаря за България ... :)

Дълго не бях я пускал играта - днес отварям от нов профил - нямам никакви товари, не мога да отида и до друг град, за да закача, тъй като камиона не е мой, а ми го дава с товара. Изтрих профила - добавих нов - същото нещо?

и?

за да не решиш че се заяждам: това е нормалното състояние още от ets 1 - започваш като наемник и трябва да работиш, за да започнеш собствен бизнес - някак е като в реалността, не мислиш ли?

Окей, а защо тогава не ми излизат и товари като за наемник, нали това питам? Влизам в менюто, отивам на работа и няма нищо, цъкам да започна с чужд камион курс - няма курсове.

Трябва да легнеш да спиш, така ще ти се възстановят всичките товари ;) 

В real-a си поспах, ама в играта няма как щото камион нямам да ида до паркинг. :D

преди 26 минути, XYconstant написа:

В real-a си поспах, ама в играта няма как щото камион нямам да ида до паркинг. :D

хм... Дай си пари с Cheat Engine колкото да си купиш камион тогава и легни, иначе няма да стане, а да попитам играта ти купена ли е?

сори, ама снощи не ми се караше (а и съм по- на вълна ats 1)

но иначе няма проблеми - нов профил, директно ме пуска с товар - отварям картата > quick job > има избор от всякакви задачи

1.22.9 ако не се лъжа (не се загледах)

Не знам в какви караници си се вкарал, но и с нов профил не става, както съм написал. Няма значение.

Май си падаш по офтопиците и трупането на мнения.
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
на 5/9/2016 at 21:19, Тодор Кирилов написа:

Здравейте колеги,

Къде да си направя регистрация която да сложа в играта? Аз съм с най-новата версия и играта ми е изтеглена от Замунда.

Младеж! Дай повече подробности, какво точно искаш ?

на 9.05.2016 г. at 16:19, Тодор Кирилов написа:

Здравейте колеги,

Къде да си направя регистрация която да сложа в играта? Аз съм с най-новата версия и играта ми е изтеглена от Замунда.

За тва нещо се иска играта да е купена :)

преди 58 минути, Blue_Hulk написа:

Младеж! Дай повече подробности, какво точно искаш ?

Иска да си направи регистрация, за да може да цъка мултиплеър. Ама, за тази регистрация му трябва купена игра. (която между другото аз закупих на лятната разпродажба миналата година за 4 евро, скоро е, да дебне)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.