Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Трябва да ги плаща, ако иска допълнителни гъзорийки, иначе за любителско каране и оригинала е ОК.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Купих допълнителни светлини за горната част на кабината и една лампа. Знаете ли как се включват допълнителните аксесоари ? Минах през всички настройки, но не намирам опция.

EDIT: Не е в настройките. F4 !

Редактирано от 2249
Допълнена информация (преглед на промените)

Мале сега като видях изискванията за играта не знам как ми тръгва в момента .

Това не може да е реалните изисквания.

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

дупе знае и две и двеста дет се вика

а сериозно - играта е лакома ако искаш да е на мах - но ......visuals
ко искаш красиви гледки .........

• 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Какво се случва с постиженията /имам гаражи, камиони, работници .../ ако се прецака машината, на която е инсталирана играта ?

А ако е пиратска и замине харда и отива кончето в реката.Най-вероятно и при закупената версия е така, защото сейфовете и акаунтите се запазват на харда.

преди 2 минути, SHANOVr написа:

А ако е пиратска и замине харда и отива кончето в реката.Най-вероятно и при закупената версия е така, защото сейфовете и акаунтите се запазват на харда.

Профила свързан с World Of Trucks се запазва.

преди 7 часа, niki292002 написа:

Профила свързан с World Of Trucks се запазва.

Това включва ли и състоянието ? Има ли възможност профилът и свързаните с него данни да се копира на сигурно, за да се запазят ?

преди 11 часа, 2249 написа:

Това включва ли и състоянието ? Има ли възможност профилът и свързаните с него данни да се копира на сигурно, за да се запазят ?

Всичко със съответния свързан профил в играта. Иначе, сейфовете ти се намират в папката на ETS2 в My Documents.

• 4 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

Може ли някой да ми обясни ,как да си оправя волвото? След актуализации са го тролнали ,за сметка на Сканията и в момента не развива повече от 155км/ч. В по-стари версии съм вдигал 175 с ремарке. Искам да направя максималната скорост на 180 ,някой има ли представа как да го сторя? Търсих из нета ,но нищо не открих. Свалях някои модове за скоростите от разни сайтове ,но са за стари версии и не работят. 

Редактирано от Soviet Soldier (преглед на промените)

преди 41 минути, bai_Milen написа:

Ми мисля като изтеглиш някой мод с двигател 100 000 К.С  и ще вдигаш и 500 км/ч

Не желая да правя играта нереалистична. А и 1000000 коня да е двигателя ,като 12-та предавка свършва на 155 ефект нулев. Искам просто реалистичната стара скоростна кутия. След ъпдейта на скоростите за всеки камион освен станията има 3 скоростни кутии: По подразбиране 12 степенна която позволява до 150 ,по-скъпата пак 12 степенна която позволява 155 и 6 степенната ,която с която бързо набират ,но максималната скорост също е ниска. В реалния живот влекачите си развиват 170 без проблем. Как решеха да тролнат всички камиони до 155 освен Скания не ми е ясно. 

Успях да си намеря читава скоростна кутия за волвото 12 степенна за жалост върви цял пакет и с други ,които не ползвам ,защото са нереалистични. В момента развива 170+ (личния ми рекорд е 181 с ремарке) но се сблъсках с друг проблем ,а именно ,че изобщо не се управляваше и не спираше след последния ъпдейт на гумите. Тролнали са тези ,които ползвах. Поставих хубави гуми "Мишелин" и в момента по завоите из Германия спокойно влиза натоварен със 150-170 в завоите. Доволен съм! Наточих го ,както трябва ,поне до следващия ъпдейт.

• 3 седмици по-късно...

Конвой Полша - Австрия на 24.06.2017г (събота) / 12:00ч,  всеки е добре дошъл!
 http://ets2c.com/view/64142/-vinnie-gdask-service-station

За 1ви път ми е като организатор... 8)
Който има какво да каже, предложи или напише да заповяда! 

• 4 месеца по-късно...

Имам едно запитване на шофьорите някои от камионите им са със 150 000 км. карани . И въпроса е ако им продам камиона и им купя нов дали ще им се изтрие опита ?

преди 14 часа, bai_Milen написа:

Имам едно запитване на шофьорите някои от камионите им са със 150 000 км. карани . И въпроса е ако им продам камиона и им купя нов дали ще им се изтрие опита ?

Аз имам камион по 1м км. Купи си нов няма да ти се изтрие статуса (опит, общо минати километри и пари и т.н) 

• 2 седмици по-късно...

Това колите с оранжево ли са? Аз така и не разбрах какви са, а не ми дава да стана такъв, вади ме от сървъра като сложа сирена. Има ли някъв начин да се докопам и аз като кука? :helpwanted4:

преди 17 часа, XYconstant написа:

Това колите с оранжево ли са? Аз така и не разбрах какви са, а не ми дава да стана такъв, вади ме от сървъра като сложа сирена. Има ли някъв начин да се докопам и аз като кука? :helpwanted4:

Не. Това са си патрулките по магистралите. Издебват ме и като ме доближат - пускат сирените и ме глобяват. Ама нещо много взе да им става. :mad:

Скоро гледах видео за това как се играе като полицай. Потърси.

на 8.09.2017 г. в 11:21, D101149 написа:

Аз имам камион по 1м км. Купи си нов няма да ти се изтрие статуса (опит, общо минати километри и пари и т.н) 

Ок мерси . Не ми защото вече имам 57 милиона и не знам какво да ги права вместо ги трупат само ще им копувам нови камиони.

на 20.09.2017 г. в 16:46, 2249 написа:

Не. Това са си патрулките по магистралите. Издебват ме и като ме доближат - пускат сирените и ме глобяват. Ама нещо много взе да им става. :mad:

Скоро гледах видео за това как се играе като полицай. Потърси.

Не може ли просто да съблюдаваш правилата за движение по пътищата? Все пак това е Truck Simulator ,a не NFS. За това аз в сървъри не играя. Пълно с хора, които не умеят да играят. Гледам масово или изхвърчат от завоите ,или навлизат в насрещното и удрят други ,а понякога направо се обръщат. Пък това да отнемат предимство е на всеки курс. Факт е обаче че повечето от тия изгъзици са в резултат на превишената скорост. 

преди 12 часа, Soviet Soldier написа:

Не може ли просто да съблюдаваш правилата за движение по пътищата? Все пак това е Truck Simulator ,a не NFS. За това аз в сървъри не играя. Пълно с хора, които не умеят да играят. Гледам масово или изхвърчат от завоите ,или навлизат в насрещното и удрят други ,а понякога направо се обръщат. Пък това да отнемат предимство е на всеки курс. Факт е обаче че повечето от тия изгъзици са в резултат на превишената скорост. 

Нямам идея как се играе в сървър. Маркирам града, в който съм и ми излизат възможните дестинации. Избирм една от тях и доставям товара. Това правя. Ако ми обясниш как се играе в сървър ще се радвам да си направим една групичка и да караме ;)

А иначе глобите са на магистралите. С малко, но превишавам скоростта и.. хап ! Ама нищо.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.