Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Потвърждавам. След закупуване на 15 ремаркета и харчене на много пари приходите са със знак плюс /на тези, които работят с ремаркетата/.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Кои са по-големите новости, които се забелязват? Не съм играл от половин година и ми е интересно.

преди 5 часа, XYconstant написа:

Кои са по-големите новости, които се забелязват? Не съм играл от половин година и ми е интересно.

Някой би ли препоръчал сайт, от който да си я купя. Знам за Steam,Ozone,Emag къде има най новите неща това ме интересува.

Аз бих ти препоръчал да изчакаш до 30/31 този месец, защото може да има намаление в стийм и ще е за 5 евро(най-вероятно) 

преди 3 минути, The Negative One написа:

Аз бих ти препоръчал да изчакаш до 30/31 този месец, защото може да има намаление в стийм и ще е за 5 евро(най-вероятно) 

Искам да знам, как са нещата смисъл такъв в играта ли се ъпдейтва сама или отделно трябва да копуваш карти,неща извън играта за да имаш последните неща.

преди 13 минути, The-Walk!nG-Dead написа:

Искам да знам, как са нещата смисъл такъв в играта ли се ъпдейтва сама или отделно трябва да копуваш карти,неща извън играта за да имаш последните неща.

Нямам я купена и не съм много запознат, но DLC-тата се купуват.Скандинавия е 18 евро, Going East - 10, отделно тунинг модовете също са по няколко евро.Иначе версията на играта е последната.

Ще има ли нови неща, от steam ако я купя и най вече мога да играя с други.

преди 7 часа, The Negative One написа:

Мултиплеър - да.А иначе не знам за какви нови неща говориш.

Добре като купя играта има ли някви нови неща от 2018 примерно карти,камиони,ремаркета обновява ли се самата игра или трябва да купувам постоянно нови неща.

@The-Walk!nG-Dead, след като закупиш играта ще получаваш известие при всеки ъпдейт и ще трябва да обновиш играта без да заплащаш нищо.

А за да имаш всичко - трябва да имаш закупени DLC-тата.

преди 5 часа, Expert написа:

@The-Walk!nG-Dead, след като закупиш играта ще получаваш известие при всеки ъпдейт и ще трябва да обновиш играта без да заплащаш нищо.

А за да имаш всичко - трябва да имаш закупени DLC-тата.

А има ли някъде където се продава с всички DLC-та до момента.

да, в steam със сигурност

и след тва ще разбереш че ползваш само картите, ремаркета, специални товари и играчките в кабината

или иначе казано 5-6 от общо около 50-60 dlc-та

преди 13 минути, Aquaris написа:

да, в steam със сигурност

и след тва ще разбереш че ползваш само картите, ремаркета, специални товари и играчките в кабината

или иначе казано 5-6 от общо около 50-60 dlc-та

Искаш да кажеш, че не си струва заради един Мултиплеър да дам толкова пари?

преди 9 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Някой би ли препоръчал сайт, от който да си я купя. Знам за Steam,Ozone,Emag къде има най новите неща това ме интересува.

STEAM, но изобщо не си струва. Играта ще я уцелиш на промоция за няколко долара, но ще е гола без почти никакви възможности. Това е игра развивана с DLC-та и за всяко нещо, тунинги ,мапове трябва да наливаш сериозни пари, за да притежаваш пълноценната версия на ETS-2. Колкото до мултиплеъра, сървърите са пълни с дебили, дето ще ти пречат и късат нервите. 

преди 9 часа, The-Walk!nG-Dead написа:

Искаш да кажеш, че не си струва заради един Мултиплеър да дам толкова пари?

Искам да кажа че това:

https://1drv.ms/u/s!AlFnEKtjtlmdrMdliLdgdAbCDIDsdg

е всичко от 59(60) dlc-та които евентуално биха ти трябвали. Има и 2 които не виждаш: Metallic paint jobs & Flip paint jobs за 0,99€ всяко

на мен  мултиплейър не ми трябва

ако модърите не бяха толкова зомбирани да качват само в steam никога не бих обмислял и покупка, но пък и за един мод не е фатално

Нямам 50 минути, за да го изгледам. Някъде писмено, по точки няма ли го?
  • 2 седмици по-късно...
на 18.04.2018 г. в 15:00, 2249 написа:

Без резултат.

Ако обичаш напиши стъпките, през които мина, за да си направиш регистрацията.

Без резултат.

Ако обичаш напиши стъпките, през които мина, за да си направиш регистрацията.

Здравейте играя играта от както излезна но на скоро преинсталирах компа и си инсталирах играта на ново в момента съм инсталирал 1.28 версия но както и да е 

Имам проблем който е 

Когато натисна върху играта тя тръгва зарежда докато не стане време за създаване на профил и щом натисна създаване играта просто спира нито мишка се мести нито нищо и даже не мога да излезна от играта без да изключва компютъра

• 3 месеца по-късно...
преди 45 минути, fresh_bones написа:

Искам да питам заслужава ли си да я коипувам тая игра .  

Или пък да ми кажете от къде може да си изтегля 1,33 версията.

1. щом питаш най-вероятно не си заслужава за теб

2. 1.34 е налична от около 2 седмици (може и повече) на доста места

примерно Euro Truck Simulator 2 [v 1.34.0.21s + 65 DLC]

• 3 седмици по-късно...

В момента съм с версията 1.32 и мисля че трябва да пипна някой опции . Като карам със ремъктето има някаф проблем  постояно се мята наляво и надясо като завивам . Примерно карам с 85-90 км/ч  .  и като цяло мисля че физиката  на ремъркато е леко обаркана  не може и на най-леките завивания с по ниска скорост ремъркето да реагира така.  Трябва да има някви опции за тая работа.  Преди години като играех по старата версия нямаше такива проблеми до колкото си спомням . 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.