Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

16 наши астрономически часа след назначаването си работникът не е работил въобще. Нормално ли е това ?

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Момчета имам проблем с мп-то само етс2 ми лагва през 10мин няма значение от настройките... атс нямам проблем, но етс2... през 10мин замръзва за 5 секунди и се оправя после.. и пак 10мин и пак

16 наши астрономически часа след назначаването си работникът не е работил въобще. Нормално ли е това ?

Ако играта не е била пусната, да
Все пак, за да се "движи" светът на играта тя трябва да е стартирана

Аххаааа, затова след като започнах да карам се появиха и приходите от него. Ясно. А мога ли да я оставям работеща и да си гледам работата като така печеля от него ? Или има и друг начин аз да не съм на играта, но да печеля от работника ?

Поздрави

не би трябвало да има проблем игарата да си работи без спиране.......

иначе не се сещам за друг начин

axa някви регистрации трябва ли да права  и също кво ще стане с стария ми профил в играта трябва  права нов ли

Редактирано от bai_Milen (преглед на промените)

преди 7 минути, bai_Milen написа:

axa някви регистрации трябва ли да права  и също кво ще стане с стария ми профил в играта трябва  права нов ли

Да. Трябва да си регистриран в World Of Trucks, както и да си линкнеш Steam профила в сайта на truckersmp. (трябва да имаш купена игра)

Да разбирам, че World Of Trucks е мултиплеър за играта ? Питам, защото направих няколко доставки през World Of Trucks, но не видях разлика.

Относно предните ми питанки: установих, че назначените от мен шофьори работят само, когато и аз работя. Тръгна ли да правя доставки - идват и приходите от тях.

преди 10 часа, 2249 написа:

Да разбирам, че World Of Trucks е мултиплеър за играта ? Питам, защото направих няколко доставки през World Of Trucks, но не видях разлика.

Относно предните ми питанки: установих, че назначените от мен шофьори работят само, когато и аз работя. Тръгна ли да правя доставки - идват и приходите от тях.

Те си работят постоянно когато играеш. Обърках се, не ти трябва задължително регистрация в World Of Trucks. Но ти трябва купена игра.

преди 2 часа, bai_Milen написа:

Трябва си купувам играта ? Не може ли само да се изтегли там пач или някав клиент . Вместо да си я купувам .

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове, серийни номера и произведения защитени с авторски права (филми, музика снимки и други), както и заявките за такива.

Трябва си купувам играта ? Не може ли само да се изтегли там пач или някав клиент . Вместо да си я купувам .

Не може.

Ники, играта ми е закупена официално от Steam. Няма проблем. Щеше ми се да трупам пачки и докато не играя, ама ... не. ;-)

За мен си купих нов камион, а на двамата калпаци им направих супер ъпгрейд на камионите. Да не се оплакват и да печелят.

Явно играта взима часа на PC-то и когато си извън игра, времето в играта не тече.

преди 9 минути, bai_Milen написа:

Пари за глупости не давам не сам американец .

ами тогава няма да играеш

преди 21 часа, bai_Milen написа:

Тя па много пари струва. Колко даваш за цигари и банички на седмица? Е, за играта ще дадеш 3 пъти по-малко.

преди 8 часа, 2249 написа:

Щеше ми се да трупам пачки и докато не играя, ама ... не. ;-)

Ах, тая днешна младеж ;)

Редактирано от sennheiser (преглед на промените)

Ми май струва 20 евро не сам сигурен. Тва ми изглежда много за една игра и като си мисля щом трябва се копува  играта  сигурно и има други ла**а с нея който трябва плащам  .

преди 43 минути, bai_Milen написа:

Ми май струва 20 евро не сам сигурен. Тва ми изглежда много за една игра и като си мисля щом трябва се копува  играта  сигурно и има други ла**а с нея който трябва плащам  .

Аз я купих за 14 лева преди няколко месеца. Има и по-ниски цени. Разбира се, без разни DLC. 

2017-01-27_181149.jpg

Ей тук дори се намира за около 12 лева. Просто безсмислено е да се търсят някакви пиратски решения при такава цена. Лично аз си я взех, защото напред в темата някой ме провокира някои неща и си я купих за 14 лева - толкова, колкото я намерих тогава. 

Покрай промоциите мисля, че я взех за 8 лева, освен, ако не е било в евро.

А някаква разлика в характеристиката от тази в Zа***dа.

Както сам каза по-нагоре "има и други ла**а с нея които трябва да плащаш"
По конкретно в момента са 3 по важни dlc-та : Going east, Scandinavia & France
Останалите (около 43-44) са скинове за камините, един с трейлъри, един с гуми ....нищо което не може да се направи (по-добре) с модове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.