Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Добре. А точно сега пък ми излезе един проблем с модовете. Значи имам 3 мода и само oversizeload mod не иска да тръгне поне 10 различни версии и пак не тръгва .Не знам какво трябва да  направа за да ми тръгне.Версията на играта ми е  1.25.

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

• 2 седмици по-късно...

Привет.

Закупих си ключ за играта от Kinguin. Получих го. Моля за помощ как да инсталирам играта от Steam. Не виждам друг начин, освен да мина през покупката, но няма ли така да я купя още веднъж ?

Оправих се.

Редактирано от 2249
Допълнен текст (преглед на промените)

2. Go to http://store.steampowered.com/ and download STEAM client.

2. Click "Install Steam" (from the upper right corner)

3. Install and start application, login with your Account name and Password (create one if you don't have).

4. Please follow these instructions to activate a new retail purchase on Steam:

•     Launch Steam and log into your Steam account.
  •     Click the Games Menu.
  •     Choose Activate a Product on Steam...
  •     Follow the onscreen instructions to complete the process.

If you have any problems regarding activation, please go to our Contact Center.

и това от самия сайт
очеизбождащо

преди 7 минути, Aquaris написа:

очеизбождащо

И си направихте всичкия този труд заради едничкия сарказъм ? Рано сутрин ? При положение, че в моя пост съм написал, че съм се оправил ?

Наистина Ви съжалявам.

Хубав ден, въпреки всичко ;)

• 2 седмици по-късно...

Играта си е зарибявка. Вече понаправих парици за собствен камион. Замислям се за волан с педали. Ако някой кара с волан моля да каже как става врътката, защото достъпните финансово волани са с по два педала. Може ли да се кара с два педала ?

разбира се;

ако ще е евтинджос (и моя е такъв) оглеждай за "пера" отзад - по-елементарно се сменя от D на R и обратно

преди 42 минути, Aquaris написа:

разбира се;

ако ще е евтинджос (и моя е такъв) оглеждай за "пера" отзад - по-елементарно се сменя от D на R и обратно

Оглеждам ТОВА . Мнение ? Или препоръка ?

преди 4 часа, 2249 написа:

Оглеждам ТОВА . Мнение ? Или препоръка ?

Ако го дава за 150лв вземай го ;) Пробвай първо как работи и т.н

преди 1 час, D101149 написа:

Ако го дава за 150лв вземай го ;) Пробвай първо как работи и т.н

И аз толкова ще му предложа. Обаче няма как първо да го пробвам и тогава да платя ...

В Еконт си го пробваш и, ако има някакви дефекти просто не го плащаш и го връщаш плащайки пътните разходи.

преди 6 минути, XYconstant написа:

В Еконт си го пробваш и, ако има някакви дефекти просто не го плащаш и го връщаш плащайки пътните разходи.

Не виждам как може да стане това.

преди 13 часа, 2249 написа:

Не виждам как може да стане това.

Да си чувал за опцията на Еконт "Преглед и тест" ? Означава, че имаш 15 минути да тестваш нещо. Но аз вече лично не изпращам нищо с тази опция - последния път когато го направих ми върнаха артикула потрошен. (дънна платка, пиновете бяха опънати и беше изкривен кондензатор, понеже кретена не разбира нищо от нея неща и е омазал всичко)

:shock11:

И какво да кажа на девойката от Еконт ? "Я мръдни мако, че ще ти ползвам компютъра да инсталирам тука един волан да видя дали работи..." ;)

Мога да го разопаковам и да видя дали е здрав, дали са пратени всички части ... Ама да го пробвам ...

Носиш един лаптоп и пробваш на него.

Ако и това не можеш да направиш - купуваш волан от онлайн магазин, а не от случайни хора.

То па голям келепир да играеш тая игра с волан. Абсолютно ненужна екстра. Казвам го от опит. Все пак, имаше и волани за по 20-30 лева на старо, та човек винаги може да ги прежали. Моя го взех за около 550, но сега струва 800. Абсолютно никакъв смисъл за ETC2  да се дават толкова пари. Вече ако се иргаят и други игри, може да се вземе по-скъп волан. Но при ETC2  просто въртиш и това е. Ако имаш бутони на волана, назначаваш ги за това онова и...ами това е волана при тая игра. Не е като да играеш Project Cars  или Assetto Corsa. 20-30 лева за волан стигат, колкото да си начешеш крастата. разликата спрямо тоя за 800 лева е точно никаква при тая игра.

Шофирането с волан е страхотно. След час настройки докарах нещата. Остава да разбера как се настройва лостът за скоростите. Доста неща изцъках по настройките на играта, но не мога да го накарам да работи. Ако някой играе с ръчни скорости, или знае как се настройва - моля да сподели.

Оправих се. Трябва да се свалят драйвърите от производителя и да се инсталират. Бутоните вече се разпознават.

Редактирано от 2249 (преглед на промените)

Нещата излязоха извън контрол.

В началото, когато за пръв път свързах волана Windows 7 Pro инсталира нужните драйвъри. Всичко работеше и можеше да бъде настроено. С изключение на лоста за скоростите. Инсталирах драйвъри от сайта на Logitech и лоста можеше да се конфигурира. Останалите настройки се прецакаха. Сега не мога да настроя педалите дори. Реших да върна старите драйвъри като деинсталирам новите. Деинсталацията минава, но в регистрите остават записи, които не мога да изтрия. Явно те са проблема. Под Safe mod също не мога да деинсталирам тези записи. Моля за помощ - как да изтрия тези записи, та като свържа волана системата да си инсталира отново първите ?

А през уизарда като минеш и ти иска конфигурация на различните аксиси, нищо ли не отчита?

преди 2 часа, Aquaris написа:

А през уизарда като минеш и ти иска конфигурация на различните аксиси, нищо ли не отчита?

Пак същото. Сетих се и заредих System Restore. Сега ще пробвам.

• 3 седмици по-късно...

Момчета гледам няма тема за ATS, а дали си струва да си я купя? 

• 2 седмици по-късно...

Направих разширение на гаража, купих камион и назначих шофьор. Как да направя шофьорът да заботи за мен ? Как да му намеря работа ?

Щом шофьорът и камионът са в един общ слот на гаража, всичко се случва автоматично

преди 3 часа, Aquaris написа:

Щом шофьорът и камионът са в един общ слот на гаража, всичко се случва автоматично

Довечера, като се прибера от работа, ще го проверя да не се окаже някой мързел ... :-)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.