Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Ако я пуснат за 2 евро пак, драскайте!

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Ако я пуснат за 2 евро пак, драскайте!

Очаквай август месец и коледата за 2,99 евро :)

Здравейте , имам въпрос ако играта е закупена от Steam могат ли да се слагат модове от нета :) ? например winter mode ? и още един въпрос , ако имаш Scandinavia закупен там какво е по разично :):)

Да всякакви модове може да се слагат. Различното, е че като имаш легална играта и Scandinavia в multiplayer-a може да играеш в Scandinavia :)

Няк'ва идеа кога ще има пак намаления преди коледните, че съм навит за т'ва Scandinav-ско DLC....

Ахм, по кое време август месец? По някой празник ли?

Ахм, по кое време август месец? По някой празник ли?

Надявам се..

Няк'ва идеа кога ще има пак намаления преди коледните, че съм навит за т'ва Scandinav-ско DLC....

И аз доста съм се навил за т'ва DLC, но на лятната разпродажба беше намалено точно с 2 евра  :doh:

И аз доста съм се навил за т'ва DLC, но на лятната разпродажба беше намалено точно с 2 евра  :doh:

И не провери G2A? Където в момента е по-евтино с 10 долара..

И не провери G2A? Където в момента е по-евтино с 10 долара..

За какъв *** да проверявам в G2A / Fast2Play като в стийма имах 10 евро ей така без да вкарвам истински пари ? 

Иначе веднага да се изкажеш. 

хаха  :D Спокойно бе, пичове  :D  Аз първо бих си взел Going East може би и вече коледата Scandinavia (ако случайно има август намаления)  ;)

За какъв *** да проверявам в G2A / Fast2Play като в стийма имах 10 евро ей така без да вкарвам истински пари ? 

Иначе веднага да се изкажеш. 

Смисъл то го питаш... аве аеби .. Иначе и ти не изпусна да се запишеш на Giveaway-a

Смисъл то го питаш... аве аеби .. Иначе и ти не изпусна да се запишеш на Giveaway-a

Ако знаех нямаше да се запиша. 

Ако знаех нямаше да се запиша. 

Смисъл не разбирам какво съм ти направил че чак такова отношение. lol

Пичове..Тука сме се събрали не да се караме, да дискутираме разни игри и други неща  ;) Не знам какво се е случило между вас, но нека да не спамим в любимата ми тема: ''Euro Truck Simulator 2''  ;)

Джани е прав.Дайте да сменим темата.Какво има в новата версия аз разбрах,че има два нови града Pécs и Szeged в Going East DLC-то

Euro Truck Simulator 3 ще има ли ? 

Може би след 5-6 години. 

За 3 не се знае но като се гледа как работят SCS. Едно DLC да казват че ще изкарват и да ги чакаш години..Ето и пример за American Truck simulator която трябва да излезе на?

Конвоят, който е организиран от мен ...Голям фън беше  :D

Хахах видях  и моя милост в тоя клип на бая места,жалко че бях без ремарке тогава,инак щях да се включа,ма гонех оня джъмбо ли къв беше дето нарочно блъскаше играчите да го ръчкам и аз :D

PS: Aз бях тоя с бялата скания Uss :D

За 3 не се знае но като се гледа как работят SCS. Едно DLC да казват че ще изкарват и да ги чакаш години..Ето и пример за American Truck simulator която трябва да излезе на?

Че работят бавно си е вярно, но е качествено! За по нова версия скоро няма да е, защото на сегашната доста работа има. Иначе са велики с тази поддръжка и тези update, малко са игрите с толкова поддръжка и update! 

Абе, пичове! Я кажете, като по-навътре в тази игра, защо в мултиплеър не иска да ми зачете нито една завършена мисия? В смисъл...Взимам някаква работа в сингъл и после влизам в мулти, за да я завърша. Е, да, ама не! Като докарам камиона до точка "Б" и изобщо нищо не изписва. Вляза ли в сингъл и си отчита всичко. Други имат ли такъв проблем и как да го избегна в мултиплеъра?

Абе, пичове! Я кажете, като по-навътре в тази игра, защо в мултиплеър не иска да ми зачете нито една завършена мисия? В смисъл...Взимам някаква работа в сингъл и после влизам в мулти, за да я завърша. Е, да, ама не! Като докарам камиона до точка "Б" и изобщо нищо не изписва. Вляза ли в сингъл и си отчита всичко. Други имат ли такъв проблем и как да го избегна в мултиплеъра?

Е защо взимаш първо от Single и после влизаш в мутлито? Може би е от това че във Single е един ден в Multiplayer друг..

Общо взето multiplayer-a си е ангажиращ, защото като влезеш в него и вземеш товар трябва да си го закараш, защото ако спреш в сървъра времето продължава да си върви и товара закъснява. В синглето времето, когато излезеш спира. Това е разликата и затова така става.

Те бяха направили или е било бъг по едно време товарите имаха време 2999 и т.н часа за доставка :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.