Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Аз също имам волан за тези пари на около 4 години е и този проблем с свръх чувствителността се оправя като от настройките след като свържеш волана зададеш, мисля че пишеше нещо от сорта на sensitivity и там пише: Joustick

Трябва да го промениш на на wheel

Поздрави ! :)

Каквито и настройки да направиш не е като с пълното завъртане, което предлага g25/g27... ;)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Момче7а карам камион (ак7рос основно). В наша7а  фирма 7ърсъа7 винаги шофьори. Не е високо заклаш7ане7о но за сме7ка на 7ова рабо7а7а е 7ежка и не се кригира7е вкъш7и с месеци.

Кослекис: сори за кравокиса, имам вирys.

Играта плюс всички (мисля) DLC-та за 8 евро. Линк.

Поправка - Не са всички DLC-та, ето и пълния списък с тях:

7654873r.png

Този пакет, включва главната игра + експанжъна Going East и 6 Paint Jobs пакета. :)

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Играта плюс всички (мисля) DLC-та за 8 евро. Линк.

Пфф що не изчаках :@ 

Пфф що не изчаках :@ 

Не се терзай. И аз ако бях изчакал Watch_Dogs два месеца щях да го взема

на половин цена и щях да го играя със напълно изчистени бъгове, ама...

А как стават нещата с конвойте, т.е. с приятели как да караме едни и същи ремаркета за една и съща точка? 

Да или си взимате ремарке за един и същ град :-)

Айде да направим един голям конвои бг, че никой не прави у да покараме. Иначе доскучава.

Аз съм навит, но ако сме много хора ще лагва, говоря за 15-20+ , а ако не лагва мога да направя видео!

Все се каня да ви питам, нормално ли е толкова много да гори ? (забележете номера на камиона) 

a10bcd4b90bdcc73.jpg

Моя номер е германски и пише името ми. "Николай" Това се прави от https://www.worldoftrucks.com Има сайт за организации за конвой, така че правите 1 пускате, че само за българи дали да има теамспеакърс къде да се чакате какъв товар и т..н 

Моя номер е германски и пише името ми. "Николай" Това се прави от https://www.worldoftrucks.com Има сайт за организации за конвой, така че правите 1 пускате, че само за българи дали да има теамспеакърс къде да се чакате какъв товар и т..н 

И аз моя номер го направих от този сайт :) Може ли тоя сайт за конвоите ?  

http://ets2c.com/     но доста рядко се срещат български. Повечето са английски руски немски и ........

Казвайте кога да правим там и ше се организираме малко конвойчета там на саита булгариан.

с българи имам предвид

http://ets2c.com/     но доста рядко се срещат български. Повечето са английски руски немски и ........

Казвайте кога да правим там и ше се организираме малко конвойчета там на саита булгариан.

с българи имам предвид

Ами как искате да се среща български, като вие самите трябва да го направите, в смисъл имате ли желание ще има винаги български сбирки. :))

Колеги да Ви, попитам нещо. Изтеглих тази версия на играта "Euro Truck Simulator 2 v1.11.1s (14 DLC) от маймунката" , но играта много ми лагва едвам се кара?

Колеги да Ви, попитам нещо. Изтеглих тази версия на играта "Euro Truck Simulator 2 v1.11.1s (14 DLC) от маймунката" , но играта много ми лагва едвам се кара?

Съжалявам, приятел на хора с пиратски игри не помагам, съжалявам.... :)

Съжалявам, приятел на хора с пиратски игри не помагам, съжалявам.... :)

Тогава защо ми цитираш коментара? Това, че съм с пиратската версия и ко? Просто чакам да я намалят й да си я купя ;)

Тогава защо ми цитираш коментара? Това, че съм с пиратската версия и ко? Просто чакам да я намалят й да си я купя ;)

Нищо, просто пиша и съм активен в тази тема и казвам, че не помагам на хора с пиратски версии. Понеже съм се сблъсквал с много проблеми с тази игра и съм ги решавал по 1 начин или друг. Нищо лично пич, не съм от тези, които само тролват... ;) 

• 4 седмици по-късно...

Значи ми трябват 180 000 $ За да си направя сегашния ми гараж, който стартирам да го направя по-голям и съответно да купя камиони и хора? :)  Имам още 1 въпрос. Този мод https://www.facebook.com/photo.php?fbid=440434399348809&set=a.403672063025043.92796.402656326459950&type=1&theater ОТ къде да си го сваля и къде точно да го сложа, че да ми тръгне. Благодаря предварително.

http://www.mediafire.com/download/4m9m76w7dah21rd/Volvo+FH2013+Interior+Light+By+Alang7_.rar

Да ви питам, всички със купени игри може ли да играем заедно играта? Да си караме камионите един до друг примерно? И някак си не ви ли омръзва играта само да правите доставки? Какво правите в нея? Също така има ли хора, кото са я купили и цъкат с клавиатура или си трябва волан?

Редактирано от sando99 (преглед на промените)

Да ви питам, всички със купени игри може ли да играем заедно играта? Да си караме камионите един до друг примерно? И някак си не ви ли омръзва играта само да правите доставки? Какво правите в нея? Също така има ли хора, кото са я купили и цъкат с клавиатура или си трябва волан?

Играта може да се играе със мултиплеара и да може,аз лично си правя състезания,не само доставки,можеш да я цъкаш и с волан и с клавиатура,както си решиш ти

Тази игра няма да замре близките 2 години, постоянно има update от самия multiplayer, който не е официален от SCS, отделно има също много яки update от самите SCS Няма омръзване... Сега се чака всяка ланпичка в интериора на всеки камион да свети реално, чакат се 2-те ремаркета, и най-вече DLC със 3 нови държави и много нови градове, със нови пътища, табели, знаци, кръстовища, кръгло и т.н... 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.