Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Хора здравейте. Искам да попитам понеже съм нов, как мога да играя мултиплеар ако съм с пиратска версия 1.11.1

Не може. Изчакай промоция и си я вземи лицензирана.

Здравейте искам да ви попитам как да включа тези фарове че не работят мъчих се и нестава ето "Снимки" Публикувано изображение

Спомням си че се влизаше от главното меню, имаше нещо като бутонче с изображение на фар.

От там излиза едно малко меню и слагаш чавка на "допълнително осветление" или нещо подобно.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Хора здравейте. Искам да попитам понеже съм нов, как мога да играя мултиплеар ако съм с пиратска версия 1.11.1

Чети на пост 545 "ЛИНК"

В игра цъкаш F4 Публикувано изображение

Мерси вече го оправих :)

Здравейте освен от стеам от друг магазин може ли да се закупи ? смисл,като пулсар,защото нямам кредитна карта :)

Здравейте освен от стеам от друг магазин може ли да се закупи ? смисл,като пулсар,защото нямам кредитна карта Публикувано изображение

През тази машина можеш да вкараш пари във стеам акаунта без кредитна карта.

През тази машина можеш да вкараш пари във стеам акаунта без кредитна карта.

Много благодаря :),нямах си и представа,че има такива машини :D

Мисля че по добре да ограничена скорост, защото става много катастрофи. Публикувано изображение Публикувано изображение

По принцип е така, но тръпката я няма, както преди... Какво си мислите, че в реалния живот няма откачени, които си махат ограничителите ли ... Просто не е тръпка да караш с 90 друго си е да караш с 150 км и пред теб да се задава някой да има тръпка, то иначе... Аз чакам с нетърпение постиженията. 

Редактирано от Стъпил на дъното (преглед на промените)

По принцип е така, но тръпката я няма, както преди... Какво си мислите, че в реалния живот няма откачени, които си махат ограничителите ли ... Просто не е тръпка да караш с 90 друго си е да караш с 150 км и пред теб да се задава някой да има тръпка, то иначе... Аз чакам с нетърпение постиженията. 

Четох в сайта на ets2mp са пуснали тема за гласуване на ограничители скорост, и ако пуснат много точки 100% ще я върнат с неограничена скорост Публикувано изображение

Здравейте, имам малък проблем който ме дразни. Значи изтеглих заем от банката минах няколко дни и открих че банката не прибира вноските по заема, някой има ли идея как може да се оправи това. Версията на играта ми е v1.12.1

Здравейте, имам малък проблем който ме дразни. Значи изтеглих заем от банката минах няколко дни и открих че банката не прибира вноските по заема, някой има ли идея как може да се оправи това. Версията на играта ми е v1.12.1

И при мене същото, явно на версията има бъгове чакам отговор на тази тема!  :ph34r:

Да ви попитам гледам клипчета и виждам как камионите минават един през друг (играчите) това само в определени зони ли е ?

Редактирано от tallet (преглед на промените)

Да ви попитам гледам клипчета и виждам как камионите минават един през друг (играчите) това само в определени зони ли е ?

Да ако си на складa или сервиз  :)

Редактирано от skiper_88 (преглед на промените)

ще мога ли да си прехвърля длс-тата изтеглени от замунда на нова закупена версия без да ги копувам и тях.

ще мога ли да си прехвърля длс-тата изтеглени от замунда на нова закупена версия без да ги копувам и тях.

не

Хора, изтеглих си мод за скин на сканиа, но не мога да го намеря в магазина, но мода работи защото интериора е променен. Как да го купя този скин.

Хора, изтеглих си мод за скин на сканиа, но не мога да го намеря в магазина, но мода работи защото интериора е променен. Как да го купя този скин.

Колега, влизате в Paint Shop, както съм оградил на screen-а, а не през Upgrade Shop. Между другото, преди време и аз се чудех къде аджиба са ми всички скинове, които съм инсталирал, докато веднъж не влязох в Paint Shop-а и ги открих. Дано съм бил полезен! :)

Колега, влизате в Paint Shop, както съм оградил на screen-а, а не през Upgrade Shop. Между другото, преди време и аз се чудех къде аджиба са ми всички скинове, които съм инсталирал, докато веднъж не влязох в Paint Shop-а и ги открих. Дано съм бил полезен! :)

Мерси много за помощта.

Хора, може ли мод за отключване на всички ъпгрейди.

Пробвай с този, но не гарантирам, че ще работи на v1.12, но все пак... :)

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Играта ми прави следния проблем - както си карам и бум товара изчезва,все едно не съм го взимал,бих го преглътнал ако стане веднъж или два пъти,но е на всеки 20-40км. :(

Някой да има решение ? 

Играта ми прави следния проблем - както си карам и бум товара изчезва,все едно не съм го взимал,бих го преглътнал ако стане веднъж или два пъти,но е на всеки 20-40км. :(

Някой да има решение ? 

с коя версия си на играта ?

В тази игра само камиони ли могат да се купуват?

В тази игра само камиони ли могат да се купуват?

В общи линии, всичко се върти около тях - части/ремонт; гориво, нови гаражи...

Беше от версията,нещо правеше проблеми крака,изпробвах и други на същата версия - пак. Смених версията - 'сичко шест. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.