Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Затвор и драстични глоби за убийство на животно

Featured Replies

Искат по-тежки наказания за насилниците над животни

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 865
  • Прегледи 129,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• В Събота, леко в страни от супер-маркета в близкия мол, бях свидетел на интересно събитие. Пред намиращия се в близост магазин за храна и атрибути за домашни любимци, се беше събрала прилична тълпа. В

• Според мен човек,който е способен безпричинно да малтретира и убие животно няма да се поколебае да посегне и на човек. Такива хора са или за затвор или за психиатрия - това го решава съда,пред който

• Направо се чудя, виждате ли се, какви ги пишета?!? Вместо да се чудите, коя отрова ще бъде най-ефикасна, за да се изтрепят кучетата помислете как да накарате хората които получават милиони,за да се с

Публикувани изображения

Кой застреля защитена кафява мечка в Рила ?

дано да те намерят изчадие и да си получиш заслуженото

• 1 месец по-късно...

67498241_704302223316804_175801710452041

• 2 месеца по-късно...

71180843_3010697062278927_90850955346952

Във Франция значителен брой мечки все още се малтретират с цел забавление. По време на фестивали или по време на циркови представления, тези животни които са наречени montreur d’ours“ се показват от техните собственици като се държат на въже или оковани с верига няколко часа на ден, изпълнявайки трикове пред публика. Освен че често се принуждават да прескачат препятствия, да балансират върху топки и да взаимодействат с публиката, мечките прекарват голяма част от живота си пътувайки хиляди километри през страната – заключени в тъмни клетки от техните собственици, където едва могат да помръдват, а когато нямат представления, някои от тези мечки се държат само в клетка, в задния двор на собственика без никаква възможност да скитат, обикалят или дори да се къпят.
Това трябва да спре!

Френската фондация АВЕС, Фондация „ Бриджит Бардо“ и ЧЕТИРИ ЛАПИ осъждат тази практика от много години.
Молим Ви, да окуражим френския министър на Екологията Елизабет Борне с вашите подписи, за да забраним представленията във Франция и мечките да се настанят в убежища подходящи за техния вид.
Помогнете ни, като подпишете нашата петиция:

➡️ http://bit.ly/SaddestBearsFrance

• 4 седмици по-късно...

73254655_772967439783615_524857349025195

• 1 година по-късно...

123494766_10223183241910592_828627890335

123689930_4391391097544809_4295398696352

добре че ги спаси Бриджит Бардо мечовците

• 4 седмици по-късно...

130262166_10158594257370310_355830118724

Фермата за норки не е бизнес,убийството на животни е престъпление !!!

78094349_2521619268161906_68637937726778

• 1 месец по-късно...
  • 9 месеца по-късно...

Пък аз преди много години сдържах баща ми да не застреля едно разгонено домашно куче, което изпохапа до висещи меса 9-годишната ми дъщеря по лицето и гърдите. Вината ѝ беше, че го е галила.

преди 3 часа, extreme_b_c_d написа:

Пък аз преди много години сдържах баща ми да не застреля едно разгонено домашно куче, което изпохапа до висещи меса 9-годишната ми дъщеря по лицето и гърдите. Вината ѝ беше, че го е галила.

Нито едно куче не те хапе, ако го галиш.

Децата доста често пищят като видят куче, или започват да тичат или правят резки движения и плашат животното. 

• 3 месеца по-късно...

Съдят френска футболна звезда, биел котката си

Цитат
През 2021 г. във Франция беше приет нов закон за защита на животните

Адвокатите на най-голямата френска организация за защита на правата на животните La Fondation 30 Millions d’Amis („Фондация на 30 милиона приятели“) са завели дело в съда срещу Курт Зума, пише gong.bg. Основанието е видеото, което показва как футболистът на Уест Хем бие котката си.
 „Осъждаме този отвратителен акт, поискахме футболистът да бъде изваден от френския национален отбор и заведохме дело срещу него“, заяви представител на организацията.

През 2021 г. във Франция беше приет нов закон за защита на животните. Това означава, че Зума е заплашен от присъда до четири години затвор и глоба от около 60 000 евро за жестоко отношение към котка.
 Според френското законодателство гражданин на страната може да бъде съден за престъпления, извършени в чужбина.

В България насилието над животни е често срещано, а наказанията на насилниците - твърде леки.

Време е и у нас да се приеме нов закон за защита на животните, подобен на френския.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.