Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

“Столичани в повече”

Featured Replies

Абсолютно нереалистичен сюжет. Дърт иманяр цял живот търсил/и вероятно намерил/ имане и на никой не казал и точно с последния си дъх казва къде е имането и то точно на омразния комшия. Той пък чул недочул бива обсебен от идеята за имането че чак пропуска собствената си сватба и т.н. бг простотия.

• Отговори 128
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Такааа....(еп. 4) На първо място мисля, че малко трябва да съкратят времетраенето на епизодите. Вкарали са някаква интрижка и от време на време има свежи проблясъци насред скуката. Има потенциал, но трябва да се постараят да раздвижат сюжетната линия като идея, както и по-динамично да се развиват събитията, иначе потъваме в неинтересни диалози и безсмислени случки.

Аааа, недейте така филмчето е много по-добро от забранена любов или стъкления джам ! Мое мнение! С нетърпение чакам всяка сряда :speak: Как хубаво са си подбрали актоьорите, само ме е яд, че Мутафова като че ли малко в страни от нещата, няма кои знае колко реплики ... а всички знаем на какво е способна тя :baby: Харесва ми ! :ph34r:

Здравейте да си кажа и аз мнениицето за Столичаните.........грабна ме трейлъра на първи епизод,но после 2 беше кофти работа.Радва ме че започнаха отново да снимат бг.И на моменти има яки смешки.Заслужава си да се гледа трябва да подкрепяме,нали сме българи.Пък може по-честичко да започнат да ги дават,а не да редуват два сериала бг и цяла седмица турски.......малко това ме дразни,но имам търпение и ще изчакам промяната!!! :ph34r:

Освен редовното излъчване по БТВ в сряда вечер,има повторения по другите канали на медията през цялата седмица.Може ли,някой да напише по часове и дни кога е това.

bTV Comedy ще излъчва ексклузивно повторенията на епизодите на комедийната драма! Повторенията ще се излъчват по следната схема: - понеделник, 23:00 - вторник, 15:00 - сряда и четвъртък, 17:00 - петък, 09:00 - събота, 13:00

Сериалчето на мен ми хареса доста. Нямах големи очаквания, да не кажа, никакви, но останах приятно изненадан. Свежо е, отразява много добре типичния български манталитет, с голяма доза хумор. Актьорите си пасват точно на ролите, които играят. Жалко, че е само в сряда.

bTV Comedy ще излъчва ексклузивно повторенията на епизодите на комедийната драма!

Повторенията ще се излъчват по следната схема:

- понеделник, 23:00

- вторник, 15:00

- сряда и четвъртък, 17:00

- петък, 09:00

- събота, 13:00

Благодаря за инфото.В сряда,понякога го изпускам но сега ще наваксам.

А,и ако имаш дай 50 лева да ходим до София.

Редактирано от gyps (преглед на промените)

:yanim:

Супер е-нали ви казах по-горе-щом я няма Ленчето-гледам

:ph34r:

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, искам да попитам, някой знае ли откъде мога да си сваля епизодите на "Столичани в повече " ? :biggrin: В началото не ми изглеждаше нещо особено, но постепенно сюжетната линия започна да се разгръща, самата история сякаш ме заинтригува, но за съжаление не винаги мога в точния час да съм пред телевизора, затова ще се радвам, ако някой ме насочи, т.к. в ###### има само 1я епизод. :cool:

• Автор

Здравейте, искам да попитам, някой знае ли откъде мога да си сваля епизодите на "Столичани в повече " ? :yanim:

В началото не ми изглеждаше нещо особено, но постепенно сюжетната линия започна да се разгръща, самата история сякаш ме заинтригува, но за съжаление не винаги мога в точния час да съм пред телевизора, затова ще се радвам, ако някой ме насочи, т.к. в ###### има само 1я епизод. :)

Заповядай

Столичани в повече

Успехи !

По принцип не гледам сериали, ама тази седмица бях на чуждо място и единственото занимание беше телевизора и лаптопа. Изгледах първия епизод и някак си ми хареса, та изтеглих и останалите. Има какво да се желае, но все пак на фона на изкуствените диалози на другите излъчвани в момента Бг. сериали, в този определено актьорската игра е на доста по-високо ниво. Видях вече, че има и противници на филма, ама хора заспиващи на "Столичани в повече" и събуждащи се за "шоуто на ...." могат само да бъдат съжалявани :)

Столичаните пребориха Стъклен дом

Публикувано изображение

Битката за рейтинг в родния телевизионен ефир продължава с пълна сила. Комедийната поредица Столичани в повече пребори успешно конкуренцията. Сериалът продължава да води доскорошния лидер в класацията по гледаемост – сапунката Забраненият плод. Любо Нейков, Кръстю Лафазанов и компания имат рейтинг от 24,8%, като са събрали пред екрана 1 792 000 зрители, докато турската драма е с рейтинг от 23,2% и публика от 1 678 000.

По статистическите данни на TV Plan/TNS в челната тройка е още един продукт на продуцента Евтим Милошев – шоуто Комиците. Едва след това следва другият водещ сериал на бТВ Стъклен дом, чиито епизоди са били наблюдавани от 1 527 000 зрители. На 21-а позиция по гледаемост през април е сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

slava.bg

:baby:

• 3 седмици по-късно...

Добавих анкета !

Митак, липсва отговор "Равни", залагам на него.

Като цяло сериала не е лош, НО тези любовни историйки, в които изполдват американски фрази леко дразнят! Не разбраха ли, че бг сериал с американски реплики просто не върви!!!

Столичаните пребориха Стъклен дом

...

;)

Tова не ми се вярва " Столичани в повече", беше плосък от всякъде с лоша актьорска игра, докато "Стъклен дом" е къде-къде по-напред в материала.

според мен ще са равни ;)

Ще ходим на балотаж? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

п.п. Някой има ли инфо кога почва втория сезон?

• 3 седмици по-късно...

Напоследък по телевизията даваха доста Български филми и всички са големи боклуци.

Дори имената им не помня- незначителните неща ги забравям веднага.

Може би има някакъв сюжет в тия филми, може и да са доста интересни ,но ми стига да погледам 5 минути и да видя актьорските напъни на новоизлюпени келешчета и келешки дето и представа си нямат как се играе във филм. И после не ми остава нищо друго освен да се смея на всичко . Всичко започва да ми се струва някаква пародия ... все едно гледам тъпа и безмислена реклама - само смехории.

Разни пичове се правят че са велики актьори и говорят нахакано, мацки дето се превземат , лигавят... абе държат се адски неадекватно. Не говорят нормално , а направо преиграват. Сменят си интонацията, прекаляват с жестовете... Все едно гледам филм който съм го снимал аз, с актьори подбирани измежду моите приятели. Пълна боза. И "Столичани в повече" и всички други преди тях.

Съжалявам, но колкото и да уважавам Българското кино и желанието да се продуцират филми... не и с подобни актьори. Наемете други за да стане работата.

Успех ви желая.

п.п. Сетих се ... простотията "Стъклен дом" . Егати напъна :angry: И най долнопробната сапунка да хванеш, в нея са два пъти по-добри актьори. Поне от тях се поучете като за начало!

Боза, ама българска. По-добре българска, отколкото турска.

Категорично съм съгласен. Турските сапунки се появиха в България за да отговорят на желанията на Турците които живеят тук. Отначало бяха новини на Турски, сега и Турски филми. Отначало зарибиха народа със Чуждестранните сапунки и после удариха право в целта.

Какво ми пука на мен , че Турция правила хубави сапунки. Да си ги гледат те. И без друго ни навират техните радиостанции насила та се налага да ги заглушаваме , сега и ни прожектират техните тъпи филмчета.

За голямо нещастие има хора различни от заблудените пенсионери , които също ги гледат.

За тъпата чалга дето имитира циганските музики няма да говоря че вече става друга тема.

Между другото да поясня. Сапунки не гледам. Мразя бавноразвиващото се действие и повторението на едно и също нещо до припадък. Развитието на действието в няколко десетки аспекта , всеки пълзящ напред с ход на костенурка спринтьор. Мразя и личностите "обитаващи" сапунките. Злобни ,коварни , заядливи ,отмъстителни, вечно незадоволени красавици интригантки дето по цял ден търсят кого да отровят, убият, скарат и опропастят вместо да се наслаждават на живота . Защо не направят сапунка за бедни , грозни хора които са нещастни и изнемогват... Защото това е нещо реално и никой няма да го гледа :speak: За сметка на това трябва да гледаме как надута богаташка се чуди как да внесе забавление в скучния си ден (понеже е толкова умствено ограничена че не знае как да се забавлява) и затова плете интриги и гледа как да трови живота на другите.

БЛАГОДАРЯ, НЕ ... предпочитам да гледам нещо по-смислено.

Хайде със здраве.

Редактирано от TiratroN (преглед на промените)

М/у другото някой знае ли кога се очаква да продължи сериалчето или... още нищо не се знае? :angry:

Тези пък направиха няколко епизода,и понеже много се преумориха-айде почивка.То докато пуснат втория сезон аз ще съм забравил за какво изобщо е ставало дума във филма.

Напоследък по телевизията даваха доста Български филми и всички са големи боклуци.

Дори имената им не помня- незначителните неща ги забравям веднага. ...

Хм, оставам с впечатлението, че все пак си ги гледал, щом си позволяваш да им даваш оценки. Ако е така, както предполагам, то защо тогава ги гледа, след като те разочароват, не можа ли да смениш канала? Ако не си ги гледал, защо тогава пишеш по тема, която не те засяга?

Аз съм много далеч от мисълта, че оплютите от колегата два сериала са върхът в жанра, тъкмо напротив, но не намирам с какво толкова американските комедийни сериали (все пак темата е за "Столичани в повече", та затова ще го конкретизирам), заливащи ни по куп канали, са по-интригуващи от нашия. Ами съжалявам, ама по-добре да гледам нашенски хумор, пък бил той и елементарен, отколкото абсурдно безсмислените отвъдморски, лишени от всякакъв смисъл, но за всеки случай озвучени с изкуствен смях.

По отношение на анкетата - глас за равенство!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.