Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

“Столичани в повече”

Featured Replies

Хм, оставам с впечатлението, че все пак си ги гледал, щом си позволяваш да им даваш оценки. Ако е така, както предполагам, то защо тогава ги гледа, след като те разочароват, не можа ли да смениш канала? Ако не си ги гледал, защо тогава пишеш по тема, която не те засяга?

Аз съм много далеч от мисълта, че оплютите от колегата два сериала са върхът в жанра, тъкмо напротив, но не намирам с какво толкова американските комедийни сериали (все пак темата е за "Столичани в повече", та затова ще го конкретизирам), заливащи ни по куп канали, са по-интригуващи от нашия. Ами съжалявам, ама по-добре да гледам нашенски хумор, пък бил той и елементарен, отколкото абсурдно безсмислените отвъдморски, лишени от всякакъв смисъл, но за всеки случай озвучени с изкуствен смях.

По отношение на анкетата - глас за равенство!

Не бих могъл да имам негативно отношение спрямо нещо което не съм видял нали? Явно че съм гледал все нещо от филмите. Винаги е така- гледаш ,гледаш и след като не ти хареса - повече не ти се гледа.

Пиша в темата защото е тема за коментари.

Американските комедийни сериали са ми смешни затова ги гледам. Също така съм гледал и други комедийни филми - френски,турски,испански и също са ми били смешни . Не само американците могат да правят комедии които ми харесват.

Понятието "нашенски хумор" с нищо не блести и не мога да му отдам по-голяма почит отколкото на нечий друг хумор. Важното е да е весело.

И пак казвам - в "Столичани в повече" не ми харесва некадърната игра на повечето актьори. Дори сюжета да ми хареса, дори да ми е интересно да го гледам, само като ги чуя как се преструват направо ми се отщява да гледам. Не го правя от някаква предварителна нагласа или че въобще имам зъб на Българското кино - просто ми е неприятно. Това е.

Знам че има хора които го гледат. Не се меся в мнението на никого. За мен е един неприятен за гледане филм. Изкуствен.

• Отговори 128
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

...Понятието "нашенски хумор" с нищо не блести и не мога да му отдам по-голяма почит отколкото на нечий друг хумор....

Съжалявам, че може би малко неправилно тълкуваш думите ми, но може би в предишния си коментар не съм се изразил достатъчно ясно - аз вероятно съм последният тук, който ще седне да се прави на патриот и непременно ще фаворитизира всичко нашенско за сметка на всичко чуждо, това би било уникална глупост, но всеки си има своите виждания. Но ако ще гледам два тъповати филма, то вероятно в повечето случаи ще избера нашенския, ако има такъв. Примери няма да давам, за да не разводнявам темата, влизайки в напълно ненужни спорове - изходът от ситуацията се намира в дистаниционното...

...Важното е да е весело...

Разбира се! А още по-важно е, че не се веселим на едно и също, защото тогава би следвало да плачем.

• 1 месец по-късно...

Орлин Горанов идва

Публикувано изображение

Орлин Горанов ще се включи като гост-актьор в българския сериал „Столичани в повече” по bTV

Поппевецът ще си партнира отново за снимки с Любо Нейков.

След успешния дебют в “Мисия Лондон” певецът ще се включи в звездния екип на “Столичани в повече” от средата на септември.

“За мен е удоволствие да работя, защото това е един от най-добрите български сериали”, обясни Горанов.

Все още начинаещият артист не знае зад коя от двете враждуващи фамилии Чеканови или Лютови ще застане, но не скрива, че е голям почитател на историите им.

“И двамата имат своите плюсове и минуси. Не мога да избера по-добрият”, пошегува се поп певецът.

Той не издаде и каква роля ще му поверят - дали на някой президент както във филма ”Мисия Лондон”, или на политик.

Сред гост-актьорите в сериала от есента ще бъде и Георги Калоянчев, който ще прави компания на своята приятелка и колежка от театъра Стоянка Мутафова.

БЛИЦ

• 1 месец по-късно...

Не познах за балотажа, но първата серия от втория сезон бе твърде забавна, особено сцената в кръчмата - забавлявах се.

Новият епизод ми хареса. Няма да навлизам много на дълбоко в спора дали са добри българските сериали. Само ще кажа, че ги предпочитам пред турските, които съм поглеждала за какво става въпрос, но не следя(нямам нищо против турците). Вярно е че има млади и неопитни актьори(все пак не може възрастни актьори с опит да играят тинейджъри), но има такива, които играят перфектно. А и БГ сериалите имат и други положителни качества. Все пак трябва да започнем отнякъде. Мисля, че началото не е толкова лошо.

тези любовни историйки, в които изполдват американски фрази леко дразнят!

Може би са такива, защото Андрей все пак е живял в Австралия и го представят като човек с различен манталитет. Другите двойки ми изглеждат нормални.

На мене лично много ми харесва този сериал.Много ми е забавен.

• 4 седмици по-късно...

Разкошен епизод бе снощи :)

Да, мисля, че вторият сезон е по-забавен от първия, поне засега.
  • 1 месец по-късно...
  • Автор

Аз съвсем забравих,че днеска ще го дават !

ReD BuLL ... приятелю ... след около 30 минути ще го има на тракер и ще ти дам линк ! Заслужава си гледането !!!

Благодаря ! Аз като не мога да го гледам (примерно) в сряда на другия ден си го намирам.Като го гледам по Тв-то,много ме дразнят тези реклами,иначе сериала ми харесва ;)

• 2 седмици по-късно...

Страшна комедия е сериалчето! Винаги пускат някое оригинално лафче :biggrin: Актьорския състав е също много добър. Бих казала, че човекът, който си играе най-добре ролята е Силвия Лулчева, а за Любомир Нейков няма да коментирам (както винаги невероятен). Не са зле българските сериали. С голям интерес следя и Стъклен дом, Седем часа разлика.

И мен ме кефи сериалчето, свежо, леко, разтоварващо и на моменти супер комично :D Браво на актьрския състав и сценаристите. Обаче имам една забележка относно ролята на Марийчето, много лигава и изкуствена ми стои. Да направят персонажа малко по-реалистичен. А тоя Радко е нереално тъпо парче, хаха, много добра роля на актьора :)))

• 2 седмици по-късно...
  • Автор
:shock11: ... Какъв беше този край ... Направо останах с " пръст в устата " :no-no: ! Как можа да свърши така !!!

...ще го има на тракер...

Пускат епизодите в сайта на БТВ, без реклами са.

...Направо останах с " пръст в устата "...

То това е целта на всички сериали. Гледаш, гледаш и накрая все едно нищо не си гледал. Специално този го следях първия сезон, докато не разбрах, че и той ще е на сезони и се отказах да продължавам да го гледам.

:shock11: ... Какъв беше този край ... Направо останах с " пръст в устата " :no-no: ! Как можа да свърши така !!!

Едва ли е свършил изобщо, само сезонът, че да ни държи в напрежение. Ама страшна сватба стана, баш по нашенски с тоя кютек :beat:
  • 1 месец по-късно...

Незнам защо но всичките ни филми свършват така... само ни напрягат да се чудим какво ще стане по натам... в американските сериали някак си не е така

• Автор

Незнам защо но всичките ни филми свършват така... само ни напрягат да се чудим какво ще стане по натам... в американските сериали някак си не е така

Споко ... това не е края ! Само края на този сезон !

Лафът за отлежалото уиски - победител в играта на "Столичани в повече" ! - новини за сериала

• 3 седмици по-късно...

Чакам ги, че ми писна от тия тв драми.

От този линк, който си дал горе вдясно има бутон "Любими реплики". Почитателите на сериала като мен със сигурност доста ще се забавляват:http://www.btv.bg/seriali/stolichani/igra/

Йордан: Какво ще инспектираш, аз още не съм започнал да работя?

Рангел: Ама аз съм започнал, от първата минута. Ей го, вече 2 минути работя усилено.

Дори когато отиваш до тоалетна, ще проверявам дали нуждите ти съответстват на закона.

:lol6: :lol6: :lol6:

• 2 седмици по-късно...

Новото промо

....ай, че вече нямам търпение....Уникални са!!!

п.п. - Знаеш ли, кво си направил, бе?Заради тебе! Втори месец съм бременна!! Тъпак!!! :lol6: :lol6:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.