Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 2

Featured Replies

Логично. Имаш ли гаранция или е изтекла?

Изтече, хард/а е от 2008 г.

• Отговори 2k
  • Прегледи 225k
  • Създадено
  • Последен отговор
checkdisk c: /R

И рестарт.

След това пусни HDTune и виж какво пише за S.M.A.R.T. Пусни и през него тест за лоши сектори.

Това за мен, ли се отнася? 

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

И рестарт.

След това пусни HDTune и виж какво пише за S.M.A.R.T. Пусни и през него тест за лоши сектори.

Нищо нестава? пиша командата в cmd 

checkdisk c: /R и нищо?

И рестарт.

Въведох командата, нищо не зареди, рестартирах пуснах HD Tune, от селекция "error scan" , всичко ми е зелено "OK" , когато дадох на "Health" , пак беше празно?

Здравейте. Някой може ли да ми каже има ли разлика в скоростта и поддръжката на Опера 12.15 32 бита и 64 битовата версия. Изтеглих 64 битовата от сайта на опера.

Нищо нестава? пиша командата в cmd 

checkdisk c: /R и нищо?

Въведох командата, нищо не зареди, рестартирах пуснах HD Tune, от селекция "error scan" , всичко ми е зелено "OK" , когато дадох на "Health" , пак беше празно?

Извинявай, моя грешка, командата е следната

chkdsk c: /R

и така или иначе ще ти поиска рестарт. След рестарта погледни в Event Viewer дали има нещо относно диска.

Извинявай, моя грешка, командата е следната

chkdsk c: /R

и така или иначе ще ти поиска рестарт. След рестарта погледни в Event Viewer дали има нещо относно диска.

Никакъв рестарт не поиска?

Публикувано изображение

Трябва да пуснеш командния ред като администратор.

Това как става? с уиндоус 7 съм, нямам пароли и т.н. ?

Пишеш 'cmd' в поленцето за търсене на старт менюто, после или го избираш и натискаш Enter със задържани Ctrl и Shift, или щракваш с десен върху шорткъта и избираш 'Run as administrator'.

Пишеш 'cmd' в поленцето за търсене на старт менюто, после или го избираш и натискаш Enter със задържани Ctrl и Shift, или щракваш с десен върху шорткъта и избираш 'Run as administrator'.

Публикувано изображение

Подреди по колонката 'Source' и виж дали в нея има нещо за 'Disk'

Няма, нищо подобно

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

Занеси компютъра на сервиз и им кажи, че HDD няма Health & S.M.A.R.T.

Всичко , е било от Malwarebytes Anti-Malware, така ми каза интернет доставчика, преди малко беше тука и тестваше   

Всичко , е било от Malwarebytes Anti-Malware, така ми каза интернет доставчика, преди малко беше тука и тестваше   

Ами ако въпросният е бил настроен да сканира или да тегли дефиниции и т.н., докато правиш нещо друго, разбира се, че може да се забави не само Opera, ами и каквото друго имаш пуснато.

Ами ако въпросният е бил настроен да сканира или да тегли дефиниции и т.н., докато правиш нещо друго, разбира се, че може да се забави не само Opera, ами и каквото друго имаш пуснато.

Ама, сега няма ли повече да мога да ползвам програмата, много ми харесваше когато имаше заплаха ми казваше?

Аз лично възприемам анти-малуер програмите от този тип като "пусни я, когато има нужда". За работа в реално време има антивирусни.

P.S. Преди да ме поправи някой - да, има и анти-малуер програми, работещи в реално време, но явно трябва да се тества на конкретната машина и да се види доколко пречи на нормалната работа, или пък да се ограничи приоритета на процесите и т.н.

Редактирано от killchain (преглед на промените)

Здравейте съфорумници!
Надявам се днес да сте си изкарали добре, защото беше най-дългия ден в годината.

Искам да ви се похваля с един проблем, който не мога да го разгадая.
Не можах да намеря подходящ раздел за тази тема и реших да обвиня браузъра си за неволите, които ми се случват.
Така ... проблема, е че не мога да влизам във фейсбук.
ето и един шот: ЦЪК
и до тук ..
На който и хипер-линк да цъкна никакво действие не се отразява.
- Мога да влизам от други компютри със същия интернет доставчик.
- Сменях операционните системи (Windows XP sp2-3, 7, 8, Vista)

- Пробвах всички браузъри, който съществуват
...не можа да се оправи

и друго което мога да добавя, е че постоянно ми излизат някакви неща - "сертификати за сигурност" или нещо от сорта. Не съм много вътре с информацията за тях (какво правят, защо трябва да се одобряват и т.н)

Някакви идеи?

Здравейте съфорумници!

Надявам се днес да сте си изкарали добре, защото беше най-дългия ден в годината.

Искам да ви се похваля с един проблем, който не мога да го разгадая.

Не можах да намеря подходящ раздел за тази тема и реших да обвиня браузъра си за неволите, които ми се случват.

Така ... проблема, е че не мога да влизам във фейсбук.

ето и един шот: ЦЪК

и до тук ..

На който и хипер-линк да цъкна никакво действие не се отразява.

- Мога да влизам от други компютри със същия интернет доставчик.

- Сменях операционните системи (Windows XP sp2-3, 7, 8, Vista)

- Пробвах всички браузъри, който съществуват

...не можа да се оправи

и друго което мога да добавя, е че постоянно ми излизат някакви неща - "сертификати за сигурност" или нещо от сорта. Не съм много вътре с информацията за тях (какво правят, защо трябва да се одобряват и т.н)

Някакви идеи?

Ми има си специална тема за проблеми и дискусии за Опера

Кеша треа се чисти от време на време

Кеша треа се чисти от време на време

Не е проблема с кеша, погледни по-горе, говори се за различни броузери, не само Опера

Не е проблема с кеша, погледни по-горе, говори се за различни броузери, не само Опера

Имал съм и аз подобен проблем, като показаният на скрийншота и обикновено с CTRL+F5 се оправят нещата.

Имал съм и аз подобен проблем, като показаният на скрийншота и обикновено с CTRL+F5 се оправят нещата.

За това съм съгласен, ама човека намеси сертификати

За това съм съгласен, ама човека намеси сертификати

Намесил е той...аз поне не разбрах кога може и кога не може да влиза, къде е сменял ОС и какво е станало след като сменил ОС. Пише, че от други компютри влиза, после пише, че не може да оправи проблема.

Да земе да снима какви сертификати му се показват

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.