Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Nokia 6230 - 6230i - проблеми, линкове, дискусия

Featured Replies

Как може да се види часа и датата на изпращане /получаване/ на SMS в Nokia 6230i?

• Отговори 418
  • Прегледи 30,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Как може да се види часа и датата на изпращане /получаване/ на SMS в Nokia 6230i?

Хахаа,даваш меню->съобщения->текстови съобщения->Входящи/изпратени->влизаш в съобщенито и даваш на долу за да видиш датата и часа :bye: .

• 1 месец по-късно...

zdr . моляви кажете какво да правя . като исталирам ми излиза суб.

error 3 occurred during instalacion.

по време на исталирането на NETWORK ADAPTER след него ми излиза това суб.

моляви кажете

мн ви моля мн е спешно

шесъм ви благодарен ако ми кажете мерси предварително

моляви какво да правя ?

• 2 седмици по-късно...

ОТКРИТИЕ!!!

Момчета и момичета, прочетох в няколко форума за проблемите на NOKIA 6230i, по-специално за свързването й с компютър.

Оказва се, че старата версия PC Suite 6.6 работи идеално с NOKIA 6230i, докато новата 6.7 прави доста проблеми, включително и на мен!

Изтегляйте си Java Приложения, игри (които на практика са също Java Applications), картинки, анимации, музика и всичко и го качвайте с тази версия на PC Suite.

http://nds2.nokia.com/files/support/global..._rel_16_eng.exe

всичко върви идеално през BLUETOOTH, ако искате пробвайте и през Инфрачервения порт как ще се държи, но засега това е....

Успех!

[/qu

знаеш ли как да си качвам MS Exell на телефона,или подобни таблици :)

Здравейте!

С Нокиа 6230i съм.Прочетох за качванито на теми, ама нещо не ми се получава.Като си сваля темата на компютъра ми я показва с иконка на архивиран файл обаче разширението е .nth. С CardReader си я качвам на телефона и там вече ми показва, че файла е непознат и разширението му е .nth.zip

Опитах да преименувам файл първо в компютъра, после в телефона, но не стана.

Ако някой знае какво да правя, моля да помогне. Благодаря :)

И моя телефон е 6230и и незнам как да си инсталирам игрите ина4е вси4ко друго стажа с блуесоил но игрите не ПОМОГНЕТЕ ПЛС благодаря Ви предварително

сега свалям неаква програма Nokia PC suite ама незнам как се работи с Нея Помогнете предварително благодаря за Вниманието :wors::wors:

• 2 седмици по-късно...

ПЛС ПОМОГНЕТЕ. Значи входящата кутия може да побере 106 смс-а (колкото си спомням) Но се чудя къде се намираше настройката (ако я има) където можеш да смени смс-ите да ти се записват на картата или на телефона.Защото знам,че на телефона паметта е по-голяма... моля ви кажете ми sad.gif

До колкото ми е известно sms-сите които получаваш се записват в самата сим карта.Когато си прехвърляш картата в друг телефон sms-сите също ти се прехвърлят.Единственият начин да си запазищ съобщенията в телефона е като ги преместиш ръчно.Тази опция може да я намериш в самото съобщение.След като го преместиш в друга папка, която се намира в телефона може да го изтриеш от входящата си кутия и така ще ти се освободи място.

Не знам дали успях да ти обясня хубаво.Ако все пак нещо не ти е ясно пусни едно ЛС.

А сега моя въпрос:Имам Nokia 6230i.Някой знае ли как мога да си сложа рамка на дадена снимка.Възможно ли е въобще и ако да как?

Редактирано от the_flapper (преглед на промените)

Разбира се че е възможно :speak:

Отваряш снимката -> Options -> Edit Image -> отново Options -> Insert frame -> избираш си рамка -> Options -> Insert

Това е философията cool.gif

да, и аз си мислех да ги преместя, но се чудех дали ен може да си останат в същата папка... е мерси ^^

Иначе за теб - като отидеш на снимата, натискаш "опции", после "промени" и след това "вмъкни рамка".

А сега видях че ти е отговорено сори ;)

Аз ще се върна на въпроса за смс-а

В папка "запаметени съобщения" има място за 9

И пак няма къде да ги преместя sad.gif

Разбира се че е възможно :)

Отваряш снимката -> Options -> Edit Image -> отново Options -> Insert frame -> избираш си рамка -> Options -> Insert

Това е философията cool.gif

да, и аз си мислех да ги преместя, но се чудех дали ен може да си останат в същата папка... е мерси ^^

Иначе за теб - като отидеш на снимата, натискаш "опции", после "промени" и след това "вмъкни рамка".

А сега видях че ти е отговорено сори ;)

Така съм пробвала няколко пъти и ми изписва едно и също нещо:"Непозволено от ключа за активиране". Затова си мислех,че има някакъв друг начин. sad.gif

Аз ще се върна на въпроса за смс-а

В папка "запаметени съобщения" има място за 9

И пак няма къде да ги преместя sad.gif

Като за начало отиди на запаметени ->текст.съобщения ->мои папки

Ако досега не си създавала папка трябва да ти е празно.От Опции ->добави папка .Кръщаваш си я както искаш/по твое желание.След това се върни пак в съобщението което искаш да прехвърлиш и пробвай пак.Когато натиснеш "премести" ще ти изпише няколко менюта:изпратени, запам.текст.съобщ. и новата папка която току що създаде.Избираш си я и съобщението ти се запазва там.Обема на тази папка зависи от свободното място което имаш в телефона.Прегледът на съхраняваните sms-си става така:запаметени ->текст.съобщ. ->мои папки,избираш твоята папка и си проверяваш sms-сите. :rolleyes:

Може да си направиш повече от една папка.Поздрави ;)

ауу направо....живи зрави да сте че сте измислили тая тема...начи аз имам Нокиа 6230 от около година и по принцип никога не ми е правила проблеми...само дето нещо ми е прецекана опцията с логотата...

поръчвам си лого (логочистачка де щот само ми пречи тва лого) и го получавам...отварям го...до тук добре...обаче когато натисна Save и ми пише SAVING FAILED angry.gif ...тва ми го прави секи път..колко телефон съм навъртяла и колко ваучера съм издухала... ако някой може да ми помогне поне малко ще съм признателна до гроб ;) ..що мн се нервя..

Niakoi probval li e dali 6230i razpoznava MMC 1Gb ?

Няма да я разпознае , до колкото си спомням макса беше 500мб. cool.gif

32 MB internal memory and support for MMC cards up to 512 MB - use the phone as a digital storage device

ето така казват от Nokia ;)

а дали от нокиа казват нещо и за моя проблем....

Няма да я разпознае , до колкото си спомням макса беше 500мб. cool.gif

Разпознава cool.gif Имам 6230i с карта 1GB и не ми прави проблеми. Може да си я напълниш до 512 и ще работи нормално, а ако превишиш няма да ти гръмне телефона,но ще стане по-бавен.

Това се казва добра новина.

За Нокиа 6230 имате ли сведения дали "върви" 1 гигабайт мемори карта?

Доколкото знам има разлика във волтажа.

Ами diksi, слагаш си картата в телефона и когато го включиш, ако работи значи няма да имаш проблеми.

Но нека се съобразим с това което пише в книжката към GSM-а. Хората са го правили за 512MB и няма да е зле да не претоварваме машинките. Ако питаш мен, вземи си 512MB карта и ще разбереш, колко много е това за един телефон :)

Пробвах с 1Gb PQI - MMC, но не може да я разпознае. Кажете с каква марка ММС 1Gb е пробвано и каква е версията на софтуера на телефона.

Моята е Kingston. За софтуера не съм сигурен, къде да гледам, но ако съм уцелил правилното място е 03.40 cool.gif

Здравейте и от мен! :)

Та моя проблем е следния:

Прочетох подробно цялата тема и направих, както предложи Hristo Stoyanov, т.е качих си старата версия PC Suite 6.6,ама пак стария проблем!Цъкам на "Get Connected!" после "Next" , "Bluetooth connection" пак "Next" и после изрода ми казва "Cannot use this connection type.Check all needed hardware,software and drivers are available." Понеже не съм много на ясно с тези неща, пък и нямам много време да се ровя, ако някой по-светнат ми каже какво точно трябва да направя ще съм му мнооооого благодарен!Блутуута ми е активиран, долу в дясно се показва грозната иконка на Bluetooth , абе всичко е както си требе, ама явно има нящу!Ма к`во и .....низнам!

Ако можете помагайте,че положението е асерехе!!! :ph34r:

Ми ето ви линк за "празно" лого т.е. логочистачка що се набутвате на платените сайтове бе хора angry.gif

я да мрат от глад :)

http://www.thenokiazone.com/wap/blank-logo.nol

Значи това го пишете в wap браузъра като адрес то се свързва и после само трябва да запаметите празното лого...

Редактирано от jackStorm (преглед на промените)

Здравейте и от мен! :)

Та моя проблем е следния:

Прочетох подробно цялата тема и направих, както предложи Hristo Stoyanov, т.е качих си старата версия PC Suite 6.6,ама пак стария проблем!Цъкам на "Get Connected!" после "Next" , "Bluetooth connection" пак "Next" и после изрода ми казва "Cannot use this connection type.Check all needed hardware,software and drivers are available." Понеже не съм много на ясно с тези неща, пък и нямам много време да се ровя, ако някой по-светнат ми каже какво точно трябва да направя ще съм му мнооооого благодарен!Блутуута ми е активиран, долу в дясно се показва грозната иконка на Bluetooth , абе всичко е както си требе, ама явно има нящу!Ма к`во и .....низнам!

Ако можете помагайте,че положението е асерехе!!! :)

Ако си с BlueSoleil, свали си най-новата версия от страницата им. По старите версии не работят както трябва с PC Suite.

Препоръчвам ти обаче да ползваш Oxygen Phone Manager, доста повече възможности има

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.