Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

И да видим колко бързо ще оспамите тази тема :whist:

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Еее, много слабо представяне, можеш и по-добре

Това беше, за да уважа желанието ти. :)

Апетитът идва с яденето.

Как е настроениeто? Дълго ли пътуваш до новия офис? :)

Тринайсти ден без цигари. В момента пия бира и ми се пуши толкова ужасно много, че не е за разправяне... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Това, ще да е била the гледката :) Как да не обичаш Лазар след това? М?

реагира изненадващо овладяно :)

От твоите мъже, само Доктора ме интересува.

A, a, a ....

аз съм си свой бре :)

Тринайсти ден без цигари. В момента пия бира и ми се пуши толкова ужасно много, че не е за разправяне... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

хе-хе-хе : "пиле нешушач" :lol6:

сега остава и пиенето да откажеш, и жените - и ще си готов светец :)

A, a, a ....

не си свой - мой си :)

• Автор

Това беше, за да уважа желанието ти. :)

Апетитът идва с яденето.

Как е настроениeто? Дълго ли пътуваш до новия офис? :)

още не сме се преместили, но ще е поне 45 минути. Слава богу че ще е с трамвай и метро

Спокс след три години и половина, пак има моменти, в които ми се припушва здравата. Трябва да го приемеш, не е невъзможно...

A, a, a ....

Тоя па се дърпа. Тая как я мислиш ти въобще. Наш си!

не си свой - мой си :)

Дисконтирала ли си ми стойността ?

Тоя па се дърпа. Тая как я мислиш ти въобще. Наш си!

А туй то .... :)

поне ренатабилен съм ?

даже съм ти капитализирала лихвата :)

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Ние те приемаме докторе, като дълготраен (или там както се казва) актив!

А туй то .... :)

поне ренатабилен съм ?

Това не си. Много пиеш и много ядеш. Но ние не се оплакваме. Имаме едни пари да усвояваме :)

Защо си съсипваш нервната система? Не е това начинът.

Щом си стигнал до почти две седмици, организмът ти вече не се нуждае толкова силно от никотин. Вече те мъчи само навикът.

Наблегни на самовнушението - цигарите смърдят гадно, дробовете ми са пълни с катран, кръвоносната ми система е съсипана от цигарите, потентността ми намалява и т.н. все лоши работи.

Спирането на цигарите повишава жизнения ти тонус, с всеки изминал ден ще се чувстваш все по-добре, ще правиш чудеса в леглото и т.н. все хубави работи.

Всичко е въпрос на настройка и вътрешна сила. Човешките способности са неограничени. Човек може да бъде колкото силен, толкова и слаб. :)

Успех! И да не си посмял да се провалиш! :lol6:

още не сме се преместили, но ще е поне 45 минути. Слава богу че ще е с трамвай и метро

Кошмар! 45 минути трамвай, метро и пешачка! Нетърпимо!

В Чехия забранено ли е отделянето на шефовете от и без това ненужната им глава? :)

• Автор

Кошмар! 45 минути трамвай, метро и пешачка! Нетърпимо!

В Чехия забранено ли е отделянето на шефовете от и без това ненужната им глава? :)

При добро желание ще уредим нещо. Но времето не е толкова много имайки предвид ужасните разстояния в Прага.. И това че колегите с коли заради заръствания ще пътуват по-дълго

При добро желание ще уредим нещо. Но времето не е толкова много имайки предвид ужасните разстояния в Прага.. И това че колегите с коли заради заръствания ще пътуват по-дълго

Късмет и здрави нерви! :)
  • Автор

Късмет и здрави нерви! :)

Що? тук е приятно да се пътува с градския транспорт, ще взема да си купя някой и-рийдър и ще си оползотворявам времето

Защо си съсипваш нервната система? Не е това начинът.

Щом си стигнал до почти две седмици, организмът ти вече не се нуждае толкова силно от никотин. Вече те мъчи само навикът.

Наблегни на самовнушението - цигарите смърдят гадно, дробовете ми са пълни с катран, кръвоносната ми система е съсипана от цигарите, потентността ми намалява и т.н. все лоши работи.

Спирането на цигарите повишава жизнения ти тонус, с всеки изминал ден ще се чувстваш все по-добре, ще правиш чудеса в леглото и т.н. все хубави работи.

Всичко е въпрос на настройка и вътрешна сила. Човешките способности са неограничени. Човек може да бъде колкото силен, толкова и слаб. :)

Успех! И да не си посмял да се провалиш! :)

Ще добавя още нещо. Бъди готов да качиш поне 5 - 6 кила, за това започвай с упражненията от сега и не давай голяма воля на апетита си (а той ще се отвори като устата на тигър)! Елементарната гимнастика три - четири пъти дневно потиска тютюневия глад. Другото е, ако можеш за около месец или два да избягваш заведения, сбирки - въобще места където активно се пуши и е лесно да вземеш цигарка от доброжелател. Инструктирай приятелите си да не ти дават, както и да ги молиш. Намери си интересно занимание, което ти поглъща цялото внимание и не дава възможност да мислиш за пушене.

Успех и от мен :)

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

Що? тук е приятно да се пътува с градския транспорт, ще взема да си купя някой и-рийдър и ще си оползотворявам времето

що ще се мъчиш с рийдър, зимай един направо един таблет - чиста работа. Кеф ти риба - кеф ти паламуд. За сичко става...

• Автор

що ще се мъчиш с рийдър, зимай един направо един таблет - чиста работа. Кеф ти риба - кеф ти паламуд. За сичко става...

Мда, добра идея, тези на Самсунг изглеждат добре, 900 лева с ДДС. Има и Архос, 450 лева.

А може и покрай разни мои участия по форуми да ми се падне подарък някой :)

Мда, добра идея, тези на Самсунг изглеждат добре, 900 лева с ДДС. Има и Архос, 450 лева.

А може и покрай разни мои участия по форуми да ми се падне подарък някой :)

Аз съм хвърлил око на едни дуал боот таблетчета ViewPad 10 на ViewSonic. Търкалят Android и/или Windows 7. Ако искаш батерия за по-дълго време и да те подслушват от Гугъл, буутиш Антропоида. Ако не ги жалиш тоците и искаш да рънкаш свястна оска - буутиш с Дозьо. Те така...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.