Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

• Автор

Аз съм хвърлил око на едни дуал боот таблетчета ViewPad 10 на ViewSonic. Търкалят Android и/или Windows 7. Ако искаш батерия за по-дълго време и да те подслушват от Гугъл, буутиш Антропоида. Ако не ги жалиш тоците и искаш да рънкаш свястна оска - буутиш с Дозьо. Те така...

Ако ще е с уин по-добре това: http://shop.lenovo.com/us/products/laptops/thinkpad/xtablet-series/x220-tablet/index.html
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще добавя още нещо. Бъди готов да качиш поне 5 - 6 кила...

Той отдавна е готов, само дето те не са готови за него Публикувано изображение

Успех и от мен, пиле!

А зъбките изми ли?

Не обичам аз движещи се и чупещи се части. Обикновено там е опасното сечение (ах този съпромат). В същото време гледам за нещо леко без клавиатура. Пък и не тачим марката lenovo тук. Най-вероятно ще чакам да го изпортят за ARM винтюфса и тогава ще търся таблетче. А до тогава, ще работим за пълна амортизиция на текущите активи (Докторе къде си) във вида на един Eee netbook.

• Автор

А зъбките изми ли?

Не обичам аз движещи се и чупещи се части. Обикновено там е опасното сечение (ах този съпромат). В същото време гледам за нещо леко без клавиатура. Пък и не тачим марката lenovo тук. Най-вероятно ще чакам да го изпортят за ARM винтюфса и тогава ще търся таблетче. А до тогава, ще работим за пълна амортизиция на текущите активи (Докторе къде си) във вида на един Eee netbook.

Аз разчитам на един стар Z61, за сега е държи :)

Хаха - Здрасти Мацо - откъде идваш?

Аз разчитам на един стар Z61, за сега е държи :)

Всяко желязо с това лого е просто вечно. Аз затова намразих китайците - откакто спряха да слагат тази картинка желязото им почна да дрънчи на пластмаса :)

Йок, пак мислите в ново измерение :)

Ахам :)

как ти звучат мислите ми в момента :

Отчет за приходи и разходи

Отчет за паричен поток

Баланс

Отчет за собствения капитал

Отчет за придобиването на ДА

? :)

p.s. с едното си ухо случам Шоуто на Слави.Абе, да не би да са решили да издигнат Слави за президент ?!

p.s.s. опс -издигат меглена Кунева нашите :) Браво :)

Ти па. Нас няма да ни е сТрам...

Е кажи ми това човешко ли е - Доктора ми говори за отчети и баланси, докато аз изпълзявам от под завивките. Това са си магарешки истории, честна дума :)

Пак почвам да си мисля за глупости :)

Само не ми казвай, че получаваш оргазъм, когато ти говорят мръсотийки по този начин :

Ликвидноста бива обща, бърза, незабавна, абсолютна, о.ооо бейби...еййй, а общата ликвидност = КА / КЗ.Бърза ликвидност пък е равна на (КВ + КИ +ПС) / КЗ ....Давай, давай бейби, давай - незабавна ликвидност = (КИ +ПС) / КЗ, давай бързо : абсолютна ликвидност = ПС / КЗ ., оооооооооо :)

Само не ми казвай, че получаваш оргазъм, когато ти говорят мръсотийки по този начин :

Ликвидноста бива обща, бърза, незабавна, абсолютна, о.ооо бейби...еййй, а общата ликвидност = КА / КЗ.Бърза ликвидност пък е равна на (КВ + КИ +ПС) / КЗ ....Давай, давай бейби, давай - незабавна ликвидност = (КИ +ПС) / КЗ, давай бързо : абсолютна ликвидност = ПС / КЗ ., оооооооооо :)

Тцъ....няма :)

Тцъ....няма :)

Слава Богу .... :)

Ти знаеш ли , че като правиш финансов анализ, за да е добре една фирма, трябва да следиш за следното :

1.)За структурата на ДА:

-Да нараства дела на ДНА

-Да нараства дела на ДМА с активно предназначение

-Да нараства дела на ДФА с нисък риск

2.)За структурата на КА

-Да намалява дела на мат.запаси

-Да се увеличават бързоликвидните активи- фин.средства

Ам ?

Знаеш ти, наеш, ама си мълчиш.

Абе -как си ги учила всичките тия неща ? :)

Учила ги е когато и е било времето. Ти като не си учил когато е трябвало, ще опъваш и ще учи ся, да ти пораснат ушите големи :)

А ти бре, непушачо пернат - ти що не си ги учил когато е трябвало ?Ааааа ?

То моето няма научаване. Всяка година нова технология, нови фреймуърки, нови платформи. Аз затова се уча по съветската метода "разведка боем", каквото ми трябва го излапвам от ход и продължавам да се радвам на живота. Шапка ти свалям - аз няма да го издържа, целия този сесиен ад наново (освен ако не ми се наложи де)! Освен това говорехме за твоите уши, а не за моите :)

Освен това говорехме за твоите уши, а не за моите :go ahead:

моите се отправят към възглавницата ;)

пък утре обещават да слушат...

Чузя се корен квадратен ли да дам или да рарна

:go ahead:

Чузя се корен квадратен ли да дам или да рарна

:go ahead:

"Чузенето" е много подходящо за теб, но щом ще даваш корен квадратен, то трябва да се превърнеш в калкулатор, а в другия случай - в съответната архивираща програма.

Изчезвам.

Нека стискането да започне сега !

И да ги разбиеш! :down:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.