Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

Изчезвам.

Нека стискането да започне сега !

Аре ще стискаме, кво да те правим :baby:
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

По-задачи....Ама ей ме на, цъфнах на след сутрешна проверка :baby:

Цъфтенето е по-добро от връзването. Хубав да ти е денят! :biggrin:

Тц.

Нощес сънувах Shefkata, която ме удряше по главата с една голяма книга с графи "активи" и "пасиви", и ме изпитваше :huh:

:hit: Егати му и кошмара. Добре, че не съм била на твоето място. Голямо наказание си е да сънуваш луда Веселка и то пък в ролята на изпитваща. Инквизицията - пасти да яде. Съчувствам ти, честна дума :smash:

И? Набъбнаха ли ти активите? :ph34r:

Ти го питай, кво му писах в книжката накрая :biggrin:

Тя ако те чуе Веселка, че я спрягаш наедно с бабите, ше те опраи набързо. Мхм...

:devil2: Ще го оправя аз него :baby:

Хубав да ти е денят! :)

Твоят - тоже http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

нали го взе

Взех, взех, ама сега Dia + Whitehart + FEdora ще ми се смеят ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Или аз не съм го препитала достатъчно нощес :lol6:

Ти ли.... ти само ме би нощес.

Баси теста дето беше днес, и баси устното изпитаване.

изложих се като кифладжия без кифли ....Едва се добрах до заветния подпис и петицата.А да кажете, че не съм чел-четох.

Баси счетоводстово, баси контрола, баси финансите.

Добре поне, че мина и повече няма да ми се налага да им наизустявам формулите и т.н.

Сега планът е следният -минавам учебника по "Лекарствена политика" един път до 7 часа.След това го товаря в торбичката си, отивам довече на работа и до утре сутринта трябва да го прочета още един път, че утре от 10 часа е изпита.

Лошото е, че довечера ще съм сам на дежурство.

Тоест -хем трябва да уча, хем да преглеждам болни, хем и да спамя.

Еми ето, сбъркала съм подхода :lol6:

А аз ще вдигна един тост довечера за теб, пред димящата скара :eek:

А аз ще вдигна един тост довечера за теб, пред димящата скара :lol6:

а, а, а ....

ако ми беше наблизо, знаеш ли какво щях да ти вдигна на теб ,а ?

а, а, а ....

ако ми беше наблизо, знаеш ли какво щях да ти вдигна на теб ,а ?

Най-много кръвното. :lol6:

Знаех си аз, че решението да не идваме към Дъбник е добро :eek:

Взех, взех, ама сега Dia + Whitehart + FEdora ще ми се смеят ... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Баси теста дето беше днес, и баси устното изпитаване.

изложих се като кифладжия без кифли ....Едва се добрах до заветния подпис и петицата.А да кажете, че не съм чел-четох.

Баси счетоводстово, баси контрола, баси финансите.

Добре поне, че мина и повече няма да ми се налага да им наизустявам формулите и т.н.

Сега планът е следният -минавам учебника по "Лекарствена политика" един път до 7 часа.След това го товаря в торбичката си, отивам довече на работа и до утре сутринта трябва да го прочета още един път, че утре от 10 часа е изпита.

Лошото е, че довечера ще съм сам на дежурство.

- FEdora Публикувано изображение

При такова четене, все едно си изкарал 6. Публикувано изображение И откога стана бележкар? Публикувано изображение

Най-много кръвното. :lol6:

Знаех си аз, че решението да не идваме към Дъбник е добро ;)

Добро-добро....Хмм...Колко да е добро ?

- FEdora Публикувано изображение

При такова четене, все едно си изкарал 6. Публикувано изображение И откога стана бележкар? Публикувано изображение

От както Dia ми показа как е наредила само шестици-като зърна на броеница.

Мда.

И какво, моля-моля ми има на четенето ?

Вчера цял следобед и половината вечер съм чел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Ама проф.Делчева ми разказа игричката днес.Честно-голямо потене беше.

Сега още е мога да превключа на лекарствената политика.Вече чета третия въпрос от конспекта, а пред очите ми седят финансови отчети, парични потоци, разходи, норми и тем подобни глупости :eek:

И какво, моля-моля ми има на четенето ?

Вчера цял следобед и половината вечер съм чел http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Ама проф.Делчева ми разказа игричката днес.Честно-голямо потене беше.

Малко е. Представям си какви успехи би имал при малко повече време, щом за един следобед и половин вечер изкарваш такъв резултат Публикувано изображение
  • Автор

и аз чета ,ама нищо не ми влиза в главата ,защото ми се приспива :cool:

Минкова, ти къде се загуби като луканката от 9.50 :nono:

Минкова, ти къде се загуби като луканката от 9.50 :nono:

Бачках по едно време на 2 места и сега уж ще си сменям работата :cool:
  • Автор

Бачках по едно време на 2 места и сега уж ще си сменям работата :cool:

Стискам палци да си намериш по-добра и по-добре платена рбота :nono:

Мацко, защо си ми изписал името с розовко? :cool:

Стискам палци да си намериш по-добра и по-добре платена рбота :nono:

уж,за това я сменям,но не смея да се хваля все още :cool:
  • Автор

уж,за това я сменям,но не смея да се хваля все още :cool:

Недей! И аз така не обичам да акламирам какво става преди да е станало

Малко е. Представям си какви успехи би имал при малко повече време, щом за един следобед и половин вечер изкарваш такъв резултат Публикувано изображение

бе - сигурно същите , ако ли не и по-лоши ....

Както и да е.

Миналото -минало.

Сега се боря със ето каква материя :

Фармацевтичният пазар в Испания се характеризира с едни от най-ниските цени в Европа.

ДДС ставката от 4% за лекарствените продукти също е най-ниската от всички държави в ЕС и еосновният фактор, който влияе върху крайната цена за пациентите.

Контролирането на цените в Испания се базира на три основни групи:

Иновативни продукти – цените се реферират към регистрираните в Италия и Франция.

Генерични продукти – цените се определят предвид пазарната конкуренция и се реферират към най-ниската цена.

Лекарствени продукти със запазени марки – фикцирани цени, които немогат да се увеличават въпреки увеличаващите се производствени и маркетингови разходи.

Системата за референтно ценообразуване се въвежда през 2001 г. На фармацевтите се дава право да заместват предписани търговски марки с генеричните им аналози.

Реимбурсираните лекарствени продукти са предмет на Позитивен лекарствен списък, базиран на критерии като патология, нужди на пациентите, терапевтична приложимост и съображения за ограничаване на разходите.

Пенсионерите получават лекарствата си безплатно.

Другите граждани участват с доплащане от 40%.

За лекарства, предназначени за хронични и животоспасяващи състояния доплащането е само 10%.

Разходите за лекарства с рецепта, реимбурсирани от обществената здравна система за 2008 г. възлизат на ?8 млрд.

и така-за всяка една страна в Европа, отделно САЩ, ЯПония, отделно развиващите се страни.

Накрая всичко това се съпоставя с българската действиетолност и.....познай какво се получава.

Мисля, че приключих с темите по макро и е време за тестове :cool:

Ей, тва учене няма краййййййййййййй

почвай, почвай.

аз другата седмица почвам "макро"-то.

баси.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.