Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

Дарки, точка трета е от 19 часа!:(

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

сега пък чете. Бе тея мухерес явно му ангажират вниманието и той не може да се съсредоточи

К сожалению, кайне мухерес араоунд. Протягам се в леглото и гледам за безплатни протеини с широко отворена оста. С други думи - прозявам се и лапам му̀хи...

Дарки, точка трета е от 19 часа!:(

Аз бих я изпълнявал с многократни повторения през деня. За проверка на резултата. Мхм...

Редактирано от darkterminal (преглед на промените)

• Автор

К сожалению, кайне мухерес араоунд. Протягам се в леглото и гледам за безплатни протеини с широко отворена оста. С други думи - прозявам се и лапам му̀хи...

ами стани, разходи се малко по калето, влез в някой ресторан, малко с ховенис, то така става

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Е, такива винаги има, но (поне тук) не са много, иначе който си е намерил работи тук рядко се замисля за смяна (освен по на запад)

Капитане,а пражка баба или дядо без наследници буржоа да има?
  • Автор

Капитане,а пражка баба или дядо без наследници буржоа да има?

ми сигурно има, аз сега съм в квартала на средната класа и висшето общество е далеч от погледа ми

ами стани, разходи се малко по калето, влез в някой ресторан, малко с ховенис, то така става

Събота е Капитане, грехота е да се бърза със ставането днес :)

Капитане, тук е девет са'ати сабахлянтъ. Тамам е време за съботното спамене от леглото. Трябва да има релакс - след петъчния напън. Трябва да разпуснем мускулните гънки и мозъчните влакна :)

Тамам е време за съботното спамене от леглото.

:)

Е да ти предложим кафе тогава?

• Автор

Капитане, тук е девет са'ати сабахлянтъ. Тамам е време за съботното спамене от леглото. Трябва да има релакс - след петъчния напън. Трябва да разпуснем мускулните гънки и мозъчните влакна :)

ясно, 9 може, от мен да мине :eek:

Имаш си прислужница явно - Хуанита.Щото се учудвам се,че жена ти не ти е връчила прахосмукачката.После маркуча за верандата.

Може, черно, без захар, с конче и черен шоколад. Ммммм. Ставам да си сложа :)

Много си и чевръст...

Ние с Вилиту ще отворим бара (ако е забила и последния кол :lol6:)

От както Dia ми показа как е наредила само шестици-като зърна на броеница.

Мда.

Чедо, сакън, аз се боря за титла, която имаш :baby:Дофторска :)

Не с рогата, де :P

Edit: Публикувано изображение:)

И на мен ми развалиха графата за втория семестър, хаха, даже на салата направиха цялата група. Не за друго, ама изпуснах публикация и награда :lol6:

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Той духа, като е млад, тя кръвчицата сама си кипва :)

Дарки, преди малко си "опресних" филма Теория запоя. Няма нищо общо с Не горюй, но ако искаш да видиш истински чълтици /убедена съм, че ще напипаш значението на думата/... абе това са хората. Дъртият е о йе! Но... го гледай само, когато имаш напълно ненужни час и половина, защото е тотално губене на време от всяка друга гледна точка. Лека нощ, бай дъ Вей! Това последното на руски. :P:)

Ха, как ме напъди да си лягвам. Ей ся, само да си кажа. Теория запоя и Е-Банние Истории (по-известен като Обености на Руската Баня), съм ги записал в категорията пошли. Такива, няма как да ми се харесат. Казах си го. Лека нощ сега :)

Ха, как ме напъди да си лягвам. Ей ся, само да си кажа. Теория запоя и Е-Банние Истории (по-известен като Обености на Руската Баня), съм ги записал в категорията пошли. Такива, няма как да ми се харесат. Казах си го. Лека нощ сега :)

Не, бре, не те напъждам. Не "видях", че си тук.

След това прочетох настроението ти и... си ти и личи де. Откакто чета след теб в „как се чувствам днес” забелязвам, че е кофти човек да се чувства като наречие – прецакан, напрегнат, опънат. Получава се сякаш все някой нещо му е сторил.

Както и да е.

Ха, сами си го сторихме. Прекацахме се. Никой не ни кара да ходим на плажа да мръзнем усред нощ. Е пясъчните декаподи, бяха готини де. Като погледнеш и пясъкът ври от тях, а като бръкнеш с ръка, разбираш, живота тече в дълбочина. Сякаш хиляди ровещи буболечки се мушат в разкисналия пясък и се търкат в ръката ти. Много странно усещане. Силно се надявам някой път да попадна на груниън рън. Този път не би...

Ще попаднеш разбира се. Ако не - то ще те намери. :) :) Надявам се... с усмивка.

Мен песничката много ме кефи на този филм,дали я няма някъде цялата

:)

http-~~-//www.vbox7.com/play:34d5da54

Четох едни работи, които породиха у мен истинско изумление. Гати хората! То бива, бива да си прост, ама чак пък толкоз... А аз си мислех, че нИ мо'ат мъ стигнат Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.