Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

Четох едни работи, които породиха у мен истинско изумление. Гати хората! То бива, бива да си прост, ама чак пък толкоз... А аз си мислех, че нИ мо'ат мъ стигнат Публикувано изображение

То за това тук постоянно си тренираме в темата, за да се поддържаме във форма. :)
  • Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дофтура са появи, да видим какви ги е напакостил днес :)

Дофтура са появи, да видим какви ги е напакостил днес :cool:

Никакви :)

Додох си , и смятам да се опна на диванчето за сиеста.

Ама преди това чета какви сте ги вършили вчера и днеска :)

Edit: Публикувано изображение:whist:

И на мен ми развалиха графата за втория семестър, хаха, даже на салата направиха цялата група. Не за друго, ама изпуснах публикация и награда :ph34r:

Е, е, е ..

Успокоих се http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Бях започнал да изпадам в депресия, че съм най-тъпият тук, във форума.....

То за това тук постоянно си тренираме в темата, за да се поддържаме във форма. ;)

Викаш да влизам и аз във форма, че съм се занемарила напоследък Публикувано изображение

доФтура опъва диванчето, федора и Мерил поддържат форма а Аморе-то ремонтира. Само аз лентяйствам. Мхм както казва доФтура

Фани са и ти в работа :angry:

Не мож ме излъга толкова лесно, особено пък с работа. С нещо друго трябва да ме примамиш ;)

доФтура опъва диванчето, федора и Мерил поддържат форма а Аморе-то ремонтира. Само аз лентяйствам. Мхм както казва доФтура

Само за сведение - от известно време ти гледам поста и ме мързи да те питам как не те мързи да пишеш. :):P Не че нещо, ама истинският лентяй не би...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Аз освен работа друго си нямам :P:D

Споко, аз почти всичко си имам: портокалов сок, антибиотици, носни кърпи, компютър с интернет. Само здравето ми липсва ....

Само за сведение - от известно време ти гледам поста и ме мързи да те питам как не те мързи да пишеш. :):P Не че нещо, ама истинският лентяй не би...

ШШТ, така ми е по добре, че до вчера само се излежавах

Споко, аз почти всичко си имам: портокалов сок, антибиотици, носни кърпи, компютър с интернет. Само здравето ми липсва ....

ШШТ, така ми е по добре, че до вчера само се излежавах

О, антибиотици... съжалявам. Този вид излежаване не е хубаво. Бързо оздравяване желая.

О, антибиотици... съжалявам. Този вид излежаване не е хубаво. Бързо оздравяване желая.

споко, "черен гологан се не губи" нещо такова беше поговорката

ще се оправя, въпрос на време е

Е, е, е ..

Успокоих се http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Бях започнал да изпадам в депресия, че съм най-тъпият тук, във форума.....

Аууууу, да не съм те чула :D

За две петици к'ви изводи правиш :)

Самочувствието е важно, Седларов, самочувствието :P Оценката не съвсем. Докарваш вид, а после може нищо да не знаеш. И като излъчаш внушение, че си най-най, ставаш :P

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Докарваш вид

Почвам да тренирам....:)

Помооощщщ :help:

Публикувано изображение

Трябва да подредя книгите а нямам място http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:wors::hang:

И като излъчаш внушение, че си най-най, ставаш :wub:

Да, да ....

"Толкова съм зле, че чак те кефя! " , нали :cool:

Това най-вляво "Ерик" на Пратчет ли е? :cool:

Хм, ДоФтуре, като ти гледам книгите ще ти требе цяла стена за тях. Мхм.

здравето е като менструацията -все някога идва :wors:

Това най-вляво "Ерик" на Пратчет ли е? :cool:

Ерик е :hang:

Няма нещо на Пратчет, излязло на български, което да нямам в библиотеката си

А това вляво над надписа с датата е "Наполеон и жените" :cool: Баси, имам зрение като на млад орел мишелов :wors:

здравето е като менструацията -все някога идва :cool:

ако не след 28 то след около 300 дни, дам

• Автор

Помооощщщ :help:

Трябва да подредя книгите а нямам място http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

:wors::hang:

Да, да ....

"Толкова съм зле, че чак те кефя! " , нали :cool:

Док, твоята е лесна, при мен (в София) е стена и под два дивана. И колко книги подарихме....

Помооощщщ :hang:

:cool::wors:

...

Док, твоята е лесна, при мен (в София) е стена и под два дивана. И колко книги подарихме....

И двамата трябва да помислите как да преместите книгите си в отделна стая с табелка "Библиотека". :help:
  • Автор

И двамата трябва да помислите как да преместите книгите си в отделна стая с табелка "Библиотека". :cool:

Мммм, това е добра идея, да взема да купя апартамента над нас :wors:

Мммм, това е добра идея, да взема да купя апартамента над нас :cool:

Ако не си на партера, по-добре купи долния, че да не натежат книгите отгоре... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.