Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

Ауууу :blink:

Кеф, а ?

Ето го в долния десен ъгъл.Утре ще са от телевизията там,може би във вечерните новини ще има подробности.Много е вълнуващо.

Публикувано изображение

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето го в долния десен ъгъл.Утре ще са от телевизията там,може би във вечерните новини ще има подробности.Много е вълнуващо.

Публикувано изображение

аз като ти казвах, че в Дунава е по-сигурно ти....................

С една дума, подсигурил си приятното си изкарване. :blink:

Днес на мен пък не ми е ден за спам. Само ме прекъсват тук - съседи, съседки, дразнила разни...

Идеята за риба с лаптоп, полека започна да добива вида на басейн с лаптоп, а за синеца басейн с въдици - хъхъхъхъ...

аз като ти казвах, че в Дунава е по-сигурно ти....................

Загледала съм Титаник http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif В Дунава има вода,нали!?Има.Кое му е сигурното :blink:

Загледала съм Титаник http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif В Дунава има вода,нали!?Има.Кое му е сигурното :lol6:

ще го намерят чак като пресъхне Дунава :blink:

ще го намерят чак като пресъхне Дунава :blink:

Малко по настрани от разкопките е имало река.

А иначе,ще го имам предвид. :lol6: Ще си спестя и копаенето.

Идеята за риба с лаптоп, полека започна да добива вида на басейн с лаптоп, а за синеца басейн с въдици - хъхъхъхъ...

Аз като гледам в каква посока ти вървят идеите, може да има диванче с лаптоп, а за Синеца - ловене на риба на теракот... :blink::lol6:

:P и с парче бетон, вързано за краците, нали ? :lol6:

мхм - и един чук в багажника е напълно достатъчен :blink:

Аз като гледам в каква посока ти вървят идеите, може да има диванче с лаптоп, а за Синеца - ловене на риба на теракот... :blink::lol6:

Аааа не, басейн - это светое!

Хахахаха, почва да става весело като едно време .... :ph34r:

Сеира да става...

Ей, сеирджия такъв - само палиш фитили и ти.

после що било така, що било онака.

Архивите са живи! Факт Кураторите също :ph34r:

Ти да не би да си пазиш архива ?! :eek: олеееее - аз моя отдавна го архивирах, и забравих паролата на архива :ph34r:

Кой си го бил та си ляга и какъв ужас?

Опс -не "бИл", ами "бЕл" :ph34r:

леле колко съм кух - чета ти поста и се чудя и се мая кой кого бил, след това си видях поста ..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Ей, сеирджия такъв - само палиш фитили и ти.

после що било така, що било онака.

Ти да не би да си пазиш архива ?! :ph34r: олеееее - аз моя отдавна го архивирах, и забравих паролата на архива :ph34r:

Еее, айде сега пак Хамзата виновен че си пъхнал гагата за да им каже на някои че стават смешни с тоя начин на спор и изобщо спора :ph34r:

Точно затова че дори сеира не беше качествен, реших поне ако ще е гарга ( като даркито) , поне да стане рошава :eek:

Дарки къде е този архив да го разгледам цялостно , че имам добри спомени някъде там :ph34r:

Ти да не би да си пазиш архива ?! :ph34r: олеееее - аз моя отдавна го архивирах, и забравих паролата на архива :ph34r:

Никто не забыт ничто не забыто!

Опс -не "бИл", ами "бЕл" :ph34r:

леле колко съм кух - чета ти поста и се чудя и се мая кой кого бил, след това си видях поста ..... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Не си кух ти, ами не си пазиш силите и се преумояваш. Накрая ще стане тъй ->

Публикувано изображение

Точно затова че дори сеира не беше качествен, реших поне ако ще е гарга ( като даркито) , поне да стане рошава :P

Гарга, гарга ама рошава и цяла. Пък вълците у форума, се на половини се расождат :P

Дарки къде е този архив да го разгледам цялостно , че имам добри спомени някъде там :ph34r:

Остави добрите спомени да си седят там където им е мястото, а за днес - създай си нови хубави моменти :eek:

Гарга, гарга ама рошава и цяла. Пък вълците у форума, се на половини се расождат :speak:

Наполовина наполовина, ама я виж с какви зъби сме , с какви пламтящи очи, и страховити физиономии :ph34r::ph34r:

Свикнах да спя до късно тази седмица, а утре ще ми се тели вола, явно :ph34r:

я вола, я кравата :ph34r:

а аз поразчистих отатък малко :speak:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.