Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (n+3)

Featured Replies

Бравус Докторе, време е за хапване :)

още малко има до тогава - само да ми се върне главата от рентгена, да я закърпя, и след това ще хапна :)

• Отговори 1,9k
  • Прегледи 72,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

още малко има до тогава - само да ми се върне главата от рентгена

:) :) Сега си без глава?

още малко има до тогава - само да ми се върне главата от рентгена, да я закърпя, и след това ще хапна :)

От главата, бива пачица да направиш. Горещичка, със чесън да я хапнеш и студена бирка!

За вас не знам - отивам аз да скоча във водата. Снимков матрял не се предоставя.

:) :) Сега си без глава?

хаххахха - верно така е прозвучало :lol6:

не бе, един индобългарин дето леко го били с гьостерицата по тиквата проста - отнесе току-що 5 шева и го изпратих да ходи да си допива :)

Време е за вечеря.Днес си направих сандвичета със шунка, домат, краставички и топено сиренце :)

От главата, бива пачица да направиш. Горещичка, със чесън да я хапнеш и студена бирка!

За вас не знам - отивам аз да скоча във водата. Снимков матрял не се предоставя.

Скачай, скачай, гад така - и пийни една студена биричка и зарад мен :)

Аз приключих вчерашната работа преди час. Двадесет и пет гравма питие и вече съм в джаза . Чак не ми се диша да ви кажа ... Доки ти ще продължиш с работата, аз ще поема от десет сутринта а Дарк да пие едно и за мен /малко, че да не се успа за работа/ :)http://www.youtube.com/watch?v=v3ugTnyQoYY

За да откриеш Вилето май ти трябва компас....:whist:

ще пиеш ти, ще пиеш, де ще идеш, като обиждаш на "ерудит", а ? :whist:

хи-хи-хи

Доки ти ще продължиш с работата, аз ще поема от десет сутринта а Дарк да пие едно и за мен /малко, че да не се успа за работа/ :whist:

Изпити бирки пет броя, изядени половин стек с картофки, гъбки, лук и морковки а-ла Белинда (на корем), третина голяма краставица, печена огромна печурка-портабела. Всички форумни херои и хероини, надлежно поменати и грижливо оназдравени. По въпроса доложих.

За да откриеш Вилето май ти трябва компас....:whist:

Пък Белиту избягало преди да йъ похвальъ. Много вкусни картохките в торбата Бели, ъпгрейднах ги с половин биричка за аромат и ръснах черно пиперче за пизас. Мозък и мечти. Мерси!

Много вкусни картохките в торбата Бели, ъпгрейднах ги с половин биричка за аромат и ръснах черно пиперче за пизас. Мозък и мечти. Мерси!

:whist:

Да пращам ли торбички?:whist:

Като се прибера от работа ще ти дирижирам как да си направиш ветрило от патладжани! Нали имате там патладжани, бре?Обожавам!

Изпити бирки пет броя, изядени половин стек с картофки, гъбки, лук и морковки а-ла Белинда (на корем), третина голяма краставица, печена огромна печурка-портабела. Всички форумни херои и хероини, надлежно поменати и грижливо оназдравени. По въпроса доложих.

Рапорт приет :whist:

Аз пък не успях да уморя никого за цялата нощ.

Прегледани 22 човека, от тях 2-ма хоспитализирани.

ПТП-0

подой-2

деца-8

починали-0

След 45 минути ми свършва нощното дежурство и започва дневното :whist:

Очертава се и мен яко да ме напънат днес на работа.....:whist:Да си пожелаем поне да няма болка.....

Айде, аз тръгвам - на обяд ще видя кви кте ги къдрили.....

Да си пожелаем поне да няма болка.....

а, а, а ...

Трябва да се радваш, че я има, тъй като като умрем-няма да чувстваме болка, нали ? :whist:

ПТП-0

подой-2

деца-8

починали-0

Хайде - последен напън веч настал йе. Рапортувай на смяната и бегом по задачи. Цел на занятието. Да се повтори последния ред от рапорта.

П.П. Аз свалям пушката и сдавам караула във вещи ръце.

Хайде - последен напън веч настал йе. Рапортувай на смяната и бегом по задачи. Цел на занятието. Да се повтори последния ред от рапорта.

:whist:

споко

от тук поемам аз :whist:

ПТП-0

подой-2

деца-8

починали-0

Свободно, почеши магарето :whist:

Понеделникът започна зле. Имам ново работно място, което ще е постоянно. Лаптопа е история. Ще работя на един кошник :) Но пък имаме някакво ново устройство - принтер, скенер и копир. Шефката заяви, че август докато сме отпуска ще смени дограмата и ще сложи климатик. Ама новото ми работно място е гадно :mad: Отвикнала съм да работя на компютър :rolleyes:

Понеделникът започна зле. Имам ново работно място, което ще е постоянно. Лаптопа е история. Ще работя на един кошник :mad:

Но пък имаме някакво ново устройство - принтер, скенер и копир. Шефката заяви, че август докато сме отпуска ще смени дограмата и ще сложи климатик. Ама новото ми работно място е гадно :mad: Отвикнала съм да работя на компютър :)

аре, сега, ние като работим все на кошники да не сме се гътнали? :rolleyes:

Вие пак сте добре, че сте на кошник, ми аз ко да кажа, като съм на щайгник... :):rolleyes:

Потресена съм, налагнала ни е чистка, предчуждестранна :rolleyes: и трябваше да се разделя с известен брой списания, тежички, гланцирани :) Смятах, смятах, теглих на кантара и стана ясно, че на прима виста с парите от рециклирането нема да мога да си купя дори едно ново :mad: :mad: :blink:

Току що приключи тази учебна година, а аз вече съм депресирана за следващата ;)

колкото нощта беше спокойна -толкова сега денят е проклет. всичко живо си ходило по селата, бабичките се оплакали, че тук и там ги наболва и сега ги карат директно тук.Ама няма GP_та, няма специалисти в поликлиниките, няма никой все едно на света.Всичко тук.И се сърдят на всичкото отгоре, що чакали.Ами ще чакат, разбира се - то няма как да вкарам на 4 легла половината град и селата да преглеждам, при положение, че тия дето най-се сърдят са с най-лека степен на заболяването......

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.