Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Microsoft Security Essentials - мнения и препоръки

Featured Replies

Да тази тема е заключена но там много ясно пише - Създайте своя собствена тема в подфорума Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове, използвайки бутона Нова Тема

• Отговори 402
  • Прегледи 75,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

---> темата е заключена и не мога да пиша в нея сканирах и ми отри това ----> post-330757-0-53045200-1352656972_thumb. да ги трия ли?

Това са потенциално нежелани приложения (PUP) и не са опасни.Ако искаш пусни все пак една тема да го прегледат в детайли момчетата!

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Здравейте моят проблем с Microsoft Security възникна вчера а той е следният: Търсейки си нещо интересно за гледане в нета, отваряйки не знам поредната страничка в чичко гугъл ...антивирусната ми изписа, че компа може да е в опасност, че трябва да се почисти и се затвори програмата. Аз се панирах и без да се опитвам да я пусна отново рестартирах компа. След това с рестартирането тя отново ми се появи в лентата с инструменти, но само като кликна на нея да отворя самата програма без да натискам никъде другаде в червено ми пише следното: Security не наблюдава компютъра ви, защото изпълняваната от програмата услуга е спряна. Рестартирайте я незабавно. И от долу в червен бутон ми пише: Стартирай сега. Натискайки обаче този бутон ми изписва в отделно прозорче следното: в сини големи букви : Услугата не можа да бъде стартирана а от долу с дребни черни букви : Указаната услуга не съществува като инсталирана услуга. Щракнете върху помощ за повече информация по този проблем. Е щракам там но без резултат. Моля ви помогнете ми.

Никога не бих инсталирал това "нещо". Просто си изберете друго - измежду многото възможности...

.... Моля ви помогнете ми.

Следете си тази тема: http://www.kaldata.c...-антивирусната/

Написали са ви какво да правите.

Никога не бих инсталирал това "нещо".

Аз бих, и в момента съм с нея :ph34r: ще видим как ще се представи.

Следете си тази тема: http://www.kaldata.c...-антивирусната/

Написали са ви какво да правите.

Аз бих, и в момента съм с нея :ph34r: ще видим как ще се представи.

ами това което ми е пратено там...не ми помогна особено......а с тази антивирусна не знам какво да правя вече

Редактирано от AstralGirl (преглед на промените)

ами това което ми е пратено там...не ми помогна особено......а с тази антивирусна не знам какво да правя вече

http://www.kaldata.c...-да-правя-сега/

Следвайте стъпките 1. 2. 3. и тн. Изтеглете програмите,сканирайте и публикувайте логовете.Ако има проблем с изброените програми пишете и ще ви дадат други инструкции.

Уважавам усилията на всички от HJT Team. Обаче препоръчвам преход към свежа ОС и след ъпдейтите всичко ще е различно...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Ами просто или го копирайте директно в коментара си...Отваряте документа (и натискате Ctrl + A за да маркирате всичко, Ctrl + C за да го копирате и после Ctrl + V за да го пейстнете в следващия си коментар)...или просто използвате бутона Прикачване на файлве => Изберете файлове => и после публикувай.

айде и тук да споделя...и да попитам : проблема с антивирусната е оправен всичко е ок с нея, но сега постоянно лаптопа си прави някакви актуализации си инсталира след което трябва да ги пусна да се актуализират.. та въпросът ми е ..като тръгна да изключвам лаптопа и съответно преди това почнат тези актуализации мога ли да затворя лаптопа или не ...и трябва да е отворен докато не са готови всички актуализации ?

Чакам нови вирусни дефиниции - пък те били по желание :D

Ей това не го разбирам. Трябва непременно да са ти включени ъпдейтите за да си защитен. Колко често се обновява? През 2 - 4- 6 часа ? Или на ден? Сигурно след ъпдейт ще иска и рестарт :clown:

Всичко омацват от майкрософт...скайпа откакто го купиха непрекъснато дупки му намират на антивируса пък май му куца и на него поддръжката...

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Ей това не го разбирам. Трябва непременно да са ти включени ъпдейтите за да си защитен. Колко често се обновява? През 2 - 4- 6 часа ? Или на ден? Сигурно след ъпдейт ще иска и рестарт :clown:

Ъпдейтите не ме притесняват УИН-а,еоригинал, но си нямам и идея как се обновява.Всичко е на аутоматик, а ако не бях пуснал проверка на ъпдейти нямаше и да ги видя :)

Би трябвало този ъпдейт да е чакащ, т.е когато дойде времето по шедул тайма програмата при поискаване автоматично би трябвало да си инсталне чакащия ъпдейт. Ако не е така... жалко :)

Би трябвало този ъпдейт да е чакащ...

И вирусчетата ако можеха да го изчакат :clown:

Нема да я търпим тая програмка на компа повече :scared:

• 1 месец по-късно...

Здравейте!

Имам флашка която я използвам само за архив за складовата ми програма, но онзи ден ми се наложи да кача едни файлове на нея, защото нямах достъп до друго преносимо устройство. Включих флашката обаче антивирусната ми програма Microsoft Essentials ми откри заплаха за компютъра и предприе някакво дейстие. Стана така, че вече във флашката няма нищо на пръв поглед, а когато правя backup от програмата виждам папките в нея. Предполагам не съм обяснил хубаво случващото се, но ако има някакви въпроси питайте... Благодаря предварително.

П.П: Складовата програма която използвам е на GenSoft

Пробвай да спреш антивирусната и тогава да си вършиш работата като после пак я пуснеш.

Пробвай да спреш антивирусната и тогава да си вършиш работата като после пак я пуснеш.

Да бе да, глупости. Че заразата да плъзне по-лесно

Здравейте!

Имам флашка която я използвам само за архив за складовата ми програма, но онзи ден ми се наложи да кача едни файлове на нея, защото нямах достъп до друго преносимо устройство. Включих флашката обаче антивирусната ми програма Microsoft Essentials ми откри заплаха за компютъра и предприе някакво дейстие. Стана така, че вече във флашката няма нищо на пръв поглед, а когато правя backup от програмата виждам папките в нея. Предполагам не съм обяснил хубаво случващото се, но ако има някакви въпроси питайте... Благодаря предварително.

П.П: Складовата програма която използвам е на GenSoft

Сканирате флашката с антивирусната и давате да почисти каквото има. Ако не успеете по-добре пуснете тема тук http://www.kaldata.com/forums/forum/137-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80-hijackthis-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

На мен ми се е случвало ПЦ-то и флашката да са ми абсолютно чисти и антивирусната пак да ми слага файлове под карантина .

На мен ми се е случвало ПЦ-то и флашката да са ми абсолютно чисти и антивирусната пак да ми слага файлове под карантина .

По-добре да ги сложи под карантина отколкото неразумно да свалите гарда

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.