Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

Абе аз гледам да не се уреди за модератор, някой свързан с лобито на продавачите на фотоапарати, защото тогава ще стане същото като на фотографските форуми. А там админите създават нов ник, само за да ме питат подигравателно, дали няма пак да напиша какви са цените в този магазин:

Публикувано изображение

Понеже това пречи на бизнеса на приятелите им.

Преди това си бях позволил, да опиша схемата на взаимодействието между крайните търговци и вносителите на фотоапарати, което яко ги е подразнило. Още повече че човекът пуснал темата, ми повярва че е набутвация да взима двоен кит 18-55 + 55-200мм и се похвали че ще му донесат от щатите по-евтино Никон Д3100. Тези текстове сега са ги изтрили там, за да не ги четат предколедно и други клиенти.

А на един френски фотографски форум, един модератор направо ни се скара яко и ни каза че от сега нататък ще ни трие всички постове който са против новия Никон1. Който не бил доволен, да бил писал директно на вносителя на Никон във франция, а форума бил за хората които имали желание да си го купят новия Никон1.

Та не е много приятно, да си има работа човек с модератор или админи свързани с търговците.

• Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Прегоряло и в RAW, без да може да се оправи без една торба пари, за щракалка която струва колкото една нова малка кола.

Това е положението с фотографската техника.

Който не може да се усети да го проумее навреме, сменя апарат след апарат и все не е доволен.

Няма нужда от модераторска намеса във тази част на форума. Спазва се добрия тон...

Колкото до прегорялото: хвърли едно око на котето:

http://www.kaldata.c...dpost&p=2095491

Пътят зад него е доста прегорял, но след обработка е възможно да се изкара детайл...

Един "прекрасен" есенен пейзаж

Публикувано изображение

Върнах се и аз, ето малко снимки:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

първата снимка на патицата е много по-добра

И двете снимки са натурални, не са минавали през photoshop и са без силикон, кропнати.

П.П.Радвам се, че си харесал снимка...

Колкото до втората, харесва ми как ме е погледнала. но сигурно ще е по-ефектна в този й вариант:

Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

И двете снимки са натурални, не са минавали през photoshop и са без силикон, кропнати.

П.П.Радвам се, че си харесал снимка...

аз ги гледах по-големи от другия сайт, отворени на цяла страница,

а тука не знам как излизат щото гледам със спряни картинки и кликам само на някои снимки да ги видя, другите ги подминавам като експресен влак селска гара .

Публикувано изображение

Това зимъска да си тревопасно.. Ужас!

Публикувано изображение

Аз хапнах и за него

Публикувано изображение

Понеже съм на вълна лебедово езеро, а и обичам да ме гледат в очите:

Публикувано изображение

Есенна слана

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Белгиеца може и да ме скастри, че пускам 4 снимки, но аз пък се дразня, когато някой е снимал нещо и го пуска "по лъжичка".

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Белгиеца може и да ме скастри, че пускам 4 снимки, но аз пък се дразня, когато някой е снимал нещо и го пуска "по лъжичка".

Не бой се !

Тази обща тема я отварям със спряни картинки. Ако не разпозная ника на някой , не му отварям снимките. Същото правя и с никове който пускат все едни и същи пейзажчета или цветенца.

А пускането " на час по лъжичка" е със стратегическа цел. По-важно е темите да са "живи" постоянно, отколкото да мине някой ведъж да изръси 20 снимки и после да го няма никакъв половин година. Като се избутват темите по-често нагоре, ги виждат много повече хора. Те си траят, не се обаждат, не гласуват - но виждат снимките.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.