Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

• Автор

..

как не те е срам да караш хората да държат гълъба за да изглежда като в полет. А този над теб изкомандвал малко кораби да се наредят на рейд за да ги щтракне :)
  • Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

как не те е срам да караш хората да държат гълъба за да изглежда като в полет. А този над теб изкомандвал малко кораби да се наредят на рейд за да ги щтракне :)

Няква птица,скивай аз мога да накарам слънцето да радели морето на две. :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Автор

Няква птица,скивай аз мога да накарам слънцето да радели морето на две. :)

Баси и Моисейката си, не съм и предполагал

Публикувано изображение

И кво се хвалиш? Ако беше "черно-бяло" щеше да си е друго.

@JusttRelaxx - ако не искаш да ти изтрият снимката си е намали - както всички ние го правим !

Виж и тази http://www.kaldata.c...howtopic=187127 ако не знаеш как става - явно си начинаещ !

Малко Black and White ;)

Черното е прекалено лишено от детайли, можеш да го покажеш да е по-добро, ако знаеш как или ако не знаеш със ХДР.

Кофтито на ЧБ е, че като е сбъркана "тоналната композиция" си бие много яко на очи, понеже ги няма цветовете да "залъгват" и отвличат вниманието на мозъка. Особено за мозъци на бивши момченца, които са имали 6-ци по геометрия и са учили перспектива и светлосенки, проблемът е очеваден.

п.п.

Няма да ти показвам как, щото тука се оказа че се сърдят разни хора като си видят пооправена снимката.

Благодаря ти за критиката :) Точно това целя със поставялено на снимките си тук - да се харесат или не и ако не- защо :) Нямам нищо против да я видя пооправена :)

Ето така изглеждаше утрото днес и със много вятър...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето как пък изглеждаше времето при нас, макар, че нямам снимка на времето, но то си личи :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ето как пък изглеждаше времето при нас, макар, че нямам снимка на времето, но то си личи :)

в шопа има една готова функция "премахване на доминиращия цвят", кликаш два пъти и ако имаш късмет изчесва синьото, иначе може и на ръка да го намалиш избирателно и да засилиш останалите цветове във Viveza2.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

от преди малко

Публикувано изображение

.

Знам имам я версията и оправена, но така повече ми харесва. Ето няколко от днес

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хубави снимки, sakuraki - особено втората и третата по ред ! :)

Мерси много, proletsearch. Доста чакане падна докато някоя птичка кацне по - близо, че от този сняг не мога да премина по - напред да ги снимам :). Имам още 1 2 попадения горе долу добри и утре ще ги постна :)

Доста чакане падна докато някоя птичка кацне по - близо, че от този сняг не мога да премина по - напред да ги снимам :). Имам още 1 2 попадения горе долу добри и утре ще ги постна :)

А ако им сложиш хранилка и нещо да кацат на него, ще можеш да ги ловиш и в полет, като сложиш обектива на ръчен фокус и предварително фокусираш там където трябва да кацнат. Изключваш му стабилизацията на пентакса и вдигаш скоростта над 1/500 sec и си готов да "отстрелваш" светкавично бързо хвъркати в серия по 3 снимки в секунда.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Ем хвърлих трохички от хляб и някакво жито ама нищо не дойде,а бях на доста далече от мястото. Сега съм сложил някаква купичка и вътре царевица и гледам през прозореца, но нищо не е кацнало още. Иначе сега 1/500 малко трудно, че е доста облачно и мрачно тук и на бленда 4 ще е много меко. Аз винаги снимам на серия от снимки, при мен фотоапарата позволява 6 кадъра и е по - лесно, но няма птици. След малко като ми донесат картата със снимките от вчера ще кача снимки, че сега съм с друга :).

Днеска излезнах малко на разходка и ето част от нея.... :) :) :)

Всяка година в центъра на Сарагоса правят като малко градче и имитират раждането на Исус. Много е красиво!

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Никито (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.