Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

Малко птички от днескашната разходка.

Много ми харесват. Тази душичка, която си снимал е много артистична. :D

• Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ето още малко тогава :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Разцъквам на 30 сек http://snimka.info/?...01085_uGhkN.jpg

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=187127

Прочетете, коригирайте и пак публикувайте!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Разцъквам на 30 сек http://snimka.info/?...01085_uGhkN.jpg

Offtopic: Кой населено място е това?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Здравейте, за пръв път публикувам тук, искам градивна критика за мен и за сапунерката, според вас, може ли да се засили цвета на плодчетата? :)

Публикувано изображение

OFF: Толкова много снежни снимки, а тук във Врана една снежинка не сме видели тая година-Как може да няма сняг :mad: само със сух студ ще се задоволим ми се струва!

REPLAY...

Човек, това е отвратително! И като идея, и като изпълнение.

Подобни изцепки не трябва никога никъде да бъдат публикувани.

Човек, това е отвратително!

Много си прав! Отвратително е! Да дойде "сервитьорката" и да каже - "Я тоя ред на масата да стане, за да ви изнамеря тва де го иЗкатье"... По-малко отвратително ли е да си хапваш/мезиш с кеф и да се появи едно ЕдроГъзобузесто пред физиономията Ти!!!

Време беше да видя кво съм сложил в касичката ми през 2011-оказаха се само 26лeва и 24 стотинки :P

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

"Време беше да видя кво съм сложил в касичката ми през 2011-оказаха се само 26лeва и 24 стотинки :P"

Че пак е добре и толкова. А дядо Митьо от Самоводене знаеш ли какво е казал? "Ами нищо...."

Ужас! Да свършат пържолките и да се задоволяваш с притоплено от вчера и карначета...

Публикувано изображение

...логистиката, от гледна точка на мръвки, никога не трябва да се оставя в ръцете на жена...

Ужас! Да свършат пържолките и да се задоволяваш с притоплено от вчера и карначета...

Направо си за оплакване! Взимай пример от белите мечки! Каквото им метнат, това похапват...

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Направо си за оплакване! Взимай пример от белите мечки! Каквото им метнат, това похапват...

Броколки и аз хрупкам, но ги предпочитам панирани! По празниците тези мечки нещо тюленско не намазаха ли? Това си е направо издевателство над животинката!

От старите хора съм чувал следното:

С чушки и домати и подобни зарзавати репродуктивния орган не клати!

За да се дръвье он сака мръвье!

ПС. И за да не е съвсем спам

Публикувано изображение

Редактирано от ihm (преглед на промените)

Броколки и аз хрупкам, но ги предпочитам панирани! По празниците тези мечки нещо тюленско не намазаха ли? Това си е направо издевателство над животинката!

Ако ги хранят с месо, мечките ще вземат да му ударят по един зимен сън и какво правим тогава цяла зима без бели мечки :ph34r: ? Тук сняг не натрупа - трябва поне нещо бяло да има за цвят в тази зоологическа...

И за да не е съвсем спам, един котарак, който ми напомня малко на котарака от "Шрек": Толкова е фотогеничен, че алгоритъмът на пикаса ми обгражда физиономията му в правоъгълник и ме приканва да му задам име, както обикновено се случва при качването на снимки на хора...

Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Леле тая гледа като препарирана и дясната й ръка е като чужда...

Имам чувството че си се опитал да снимаш човек , както снимаш капките вода изпръскани от падащ предмет и "заковани" над повърхността на вода на бърза скорост.

С тая силна светлина на преден план, усещането за интимност го няма никакво.

Много хубав пример за това какво се получава, като спазва човек фотографски "правила" заради самите правила. Фотографската "мания" да изпъкне нещо и да се отдели от фона дава често такиви резултати.

Между другото, ония дето снимат с насочени светкавици към тавана на пълна сила, го правят точно за да не излезе фона тъмница като на тази снимка.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Много ги не обичам силните директни светлини право срещу човек. Едни кофти резки сенки се оформят:

Публикувано изображение

ама хората с тъмните зумове и блескавиците нямат никакво намерение да се отказват от заслепяванията. А тоя индианец го снимаха и с едно Д300 със светкавица и с един още по-голям Канон пак със светкавица, те така, право в очите заслепяват:

Публикувано изображение

все едно че ги е викал някой там да заварват с електрожените.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.