Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

@Belge - Нещо ме съмнява да е твоя тази снимка :speak: ! Същия кадър като на "Шефката" пак се опитваш да ни заблудиш нещо ми се струва.Според мен си я свалил,направил си един кроп,малко с шопа и си я качил ! :biggrin:

Е не е само малко с фотошоп.

Рисувах на ръка черната оградата дето е скрита зад ония двамката ( зад елхата ) и също зад боклука. И мрежата пред боклука пак така - на ръка чичковото ми.

Кожата на китайката е "по-червена" при мен и лицето съм го попрешарпил леко по десната й буза. По тревата няма бяло, а предната мрежа на която седи е затъмнена, с цел да не си личи чак толкова сапунерската картинка на измити цветове. Ползвал съм допълнителни плагини към шопа, за да се пипа избирателно.

От оригинален файл в RAW може да се нарисува да стане доста готина снимка, и си заслужава щото булката сияе от щастие.

А ти що се обаждаш, като авторката на снимката си трае ?

Редактирано от Belge (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 135,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

@Belge - Нещо ме съмнява да е твоя тази снимка :speak: ! Същия кадър като на "Шефката" пак се опитваш да ни заблудиш нещо ми се струва.Според мен си е свалил,направил си един кроп,малко с шопа и си е качил ! :biggrin:

Ами така е - който може да снима, снима; който не може - паразитира на гърба на другите, като им преправя снимките, уж да станели по-хубави. Така се опитва хем да си присвои заслуга за снимката, хем да се изкара много компетентен.

Как мислиш - дали му минава номера?... ;)

Тая втората снимка ( с кеца) явно е пълна с дълбоко зашифорвани символични послания, невидими за очите на непросветените в тайните на хардуерно-софтуерно-оувъклогинговите душевни страсти. Имам чувстовото че ни криеш нещо под подметката, нещо за което ти е трудно да си признаеш наяве, но в същото време изгаряш от желание да го споделиш. Трябва ти още дълго време за да опознаеш първо на подсъзнателно ниво, къв си що си и за кво се бориш. И после, леко полеко ще почнат да излизат на яве истинските ти мераци

Тая втората снимка ( с кеца) явно е пълна с дълбоко зашифорвани символични послания, невидими за очите на непросветените в тайните на хардуерно-софтуерно-оувъклогинговите душевни страсти. Имам чувстовото че ни криеш нещо под подметката, нещо за което ти е трудно да си признаеш наяве, но в същото време изгаряш от желание да го споделиш. Трябва ти още дълго време за да опознаеш първо на подсъзнателно ниво, къв си що си и за кво се бориш. И после, леко полеко ще почнат да излизат на яве истинските ти мераци

Публикувано изображение

аде пак :)

Аз си снимам манджите, поради липса на подходящи обекти или желание (по-скоро е второто)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и едно колажче

Публикувано изображение

Аз си снимам манджите, поради липса на подходящи обекти или желание (по-скоро е второто)

Твоите снимки на "манджи", нагледно показват какво е задгробният живот за хранителните продукти, ако приживе са били добри и послушни.

Мхм.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Я да му пусна на тоя китарист една пиратка

Публикувано изображение

да видиме как ще реагира.

п.п.

оооооо то па се отвори нова страница, та си губи ефекта малко, язък.

Това е пред Мулен Руж - на вентилаторите.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

champs elysees

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тайпан

Публикувано изображение

Гърмяща змия

Публикувано изображение

Между змията и мен няма предпазно стъкло

Публикувано изображение

Зелена Мамба

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от sefdass (преглед на промените)

Осветлението на Айфеловата кула е със защитено авторско право ( на създателят му), което ще рече че нямаш право да го показваш в интернет. Иначе разрошената мадама е готина. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- п.п. има си отделни теми и за хора и за бозайници и за архитектура и за цветя даже, та не се чувствай да ги изръсиш на куп папките от твърдия ти диск в един пост.

Авторското право действа ако искам да печеля пари снимките си. Темата е неопределена, така че ще качвам каквото намеря за добре.

• Автор

Осветлението на Айфеловата кула е със защитено авторско право ( на създателят му), което ще рече че нямаш право да го показваш в интернет.

....

Не осветлението, а самата кула. Но само ако става въпрос за комерсиално използване на фотографиите. Иначе попада под така нареченото fair usage

Не осветлението, а самата кула. Но само ако става въпрос за комерсиално използване на фотографиите. Иначе попада под така нареченото fair usage

Мисля че е осветлението :)

Авторските права са на автора на произведението, а не на фотографа единствено. Когато се прави едно сложно произведение авторските права върху отделните му аспекти са на отделните автори участници в произведението. Например Айфеловата кула може да снима всеки, но ако я е снимал нощно време и иска да продаде снимката, му е нужен документ от фирмата, която осветява кулата (property release), тъй като те държат правата върху тази част и имат лиценз аналогичен на патентите.

http://modelbg.com/f...id=6101&catid=4

Редактирано от sefdass (преглед на промените)

• Автор

Мисля че е осветлението :)

Авторските права са на автора на произведението, а не на фотографа единствено. Когато се прави едно сложно произведение авторските права върху отделните му аспекти са на отделните автори участници в произведението. Например Айфеловата кула може да снима всеки, но ако я е снимал нощно време и иска да продаде снимката, му е нужен документ от фирмата, която осветява кулата (property release), тъй като те държат правата върху тази част и имат лиценз аналогичен на патентите.

http://modelbg.com/f...id=6101&catid=4

И самата кула е защитена

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.