Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

Много яки

• Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Гледка ,която ми спря дъха ....и си струваше всичката пролята пот :) .Остров Самотраки ,Гърция

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

третата бива ( става за гледане )

Много добре съм те хванала на тази снимка нали?Само не помня защо си бос?

Публикувано изображение

Единствената добра, която успях да направя днес...

Публикувано изображение

Редактирано от Анинфид (преглед на промените)

Само не помня защо си бос?

Защото си ми откраднала обувките, не те е срам !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Поздрав от въздуха

Публикувано изображение

.

От скоро се уча да снимам портрети и ето един опит.

Публикувано изображение

Гледай сега тука само частта с лицето:

Публикувано изображение

динамиката не е достатъчно "разтегената", липсва дълбочина в черното и има лошо разпределение на светлото по лицето. Не "грее", ами е синкаво тъжно мрачно мъгливо. Като гледам ( с пипетката де) даже и по носа няма прегоряло, значи от RAW може да се обработи да стане доста "по-жива" картинка.

Възможно е ако контраста е засилен на екрана ти, да ти изглежда по-добре, но при мен не е както би могло да е.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Харесва ми,само трябваше тези петанца да ги махнеш,иначе светлината си е уцелил,и снимката е станала много хубава ;)

Публикувано изображение

Много естествена и непринудена снимка.

А ако някой намира кусури за допълнителна обработка, няма смисъл да му се обръща внимание, защото и да ги има, те правят фотографията непреднамерена и естествена. ;)

(А пък не трябвало да се следват писани правила.)

При мен лично белгиец ми лилавее снимката, която си показал, може и от монитора да е, но скоро е калибриран, не знам. Като цяло на мен ми хареса как се получи снимката и спрях до тук с обработката, защото ми хареса резултата. Снимката стана спонтанно, казах на момата да се обърне, като тя не знаеше, че ще я снимам. Наистина може и по други начини да се обработи, но този ми допадна най - много. Мерси за критиките все пак. А петънцата изобщо не бях обърнал внимание на тях и чак когато я качих забелязах.

Е така виж как е неестествено стои кожата. Сега в момента не съм си в квартирата и съм на лаптопа, а пък той жълтее, на кой да вярвам сега :ph34r: . Имам още няколко, но като се върна в квартирата чак тогава ще ги кача, че са ми в другата карта.

sakuraki - мисля не един път си пускал снимки на "момата - както я наричаш", а за мен е изключително чаровна. Като гледам редакцията на МУНЧУ, явно е направил веждите по свой образ и подобие и като цяло е ОСРАЛ снимката.

Както написа gothicrock - Много естествена и непринудена снимка.

И за да не е съвсем спам, едно фото на сина на мой приятел...

Публикувано изображение

Редактирано от ihm (преглед на промените)

...

Като гледам редакцията на МУНЧУ, явно е направил веждите по свой образ и подобие и като цяло е ОСРАЛ снимката.

...

Е, хайде сега. Че я е подмладил, подмладил я е. Ако не жълтееше снимката и ако беше пипнал малко повечко и кожата, щеше да е още по-добре.

Според мен точно последната редакция обезличава . Момичето има специфични, дълбоки и изразителни очи,защо трябва да се замазва това? Сякаш има два пръста фон дьо тен на лицето, за каква естественост говорим. Пък и какво има да му подмладяваш на 20 годишен човек?

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Oригиналната снимка е най-добра, другите имат вид на евтин колаж ^^

Че има за подмладяване този двайсетгодишен човек - има. Няма идеални хора и ако на бръчките около очите и кожните дефекти му викате естественост, то аз се въздържам и няма да се присъединя към бурните овации. За фон дьо тена съм съгласна, попрекалил е. Под пипване на кожата имах предвид очевадните кожни проблеми.

С риск да засегна момичето от снимката, но ми изглежда прекаляващо с нощния живот или с книгите.

Ако е второто - да ги спира :-)))

Иначе Саки е направил много хубава като цялостно излъчване снимка.

Стига толкова от мен, че започнах да се бутам в А група... но що пък да не се изкажа и аз :-))

Светли празници!

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.