Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

И самата кула е защитена

Може. Не съм запознат.

• Отговори 2k
  • Прегледи 133,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Може. Не съм запознат.

Французите са маниаци на тази тема, регистрирали са какво ли не като търговска марка и т.н. :)

Не осветлението, а самата кула.

Не е кулата,

70 години след смърта на авторът й, можеш да си направиш същата до НДК-то ако искаш.

Китайците взели да си направили копия на цели улици и известни европейски сгради. Показаха ги по телевизията, щото направили и нещо от Брюксел най-нахално без да може никой да има претенции, щото минали 70-те години след смърта на архитекта му.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ама сега някои новобранци ( тука на форума ) за да не ми се правят че знаят повече от мене френски, те им един линк, да си го преведат с гугъл:

http://www.tour-eiffel.fr/utiliser-limage-de-la-tour-eiffel/droits-a-limage-la-marque-tour-eiffel.html

значи извадка от обяснинието там:

La tour Eiffel construite en 1889 est dans le domaine public.

Les vues de jour de la tour Eiffel sont libres de droits.

En revanche ses différents éclairages sont soumis à des droits d’auteurs et des droits de marque. Toute utilisation de ces images doit faire l’objet d’une demande préalable auprès de la Société d’Exploitation de la Tour Eiffel (SETE).

В последното изречение ви обясняват че ВСЯКО използване на снимки на различните осветления, трябва да става след допитване до тях.

Не е кулата,

70 години след смърта на авторът й, можеш да си направиш същата до НДК-то ако искаш.

Китайците взели да си направили копия на цели улици и известни европейски сгради. Показаха ги по телевизията, щото направили и нещо от Брюксел най-нахално без да може никой да има претенции, щото минали 70-те години след смърта на архитекта му.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ама сега някои новобранци ( тука на форума ) за да не ми се правят че знаят повече от мене френски, те им един линк, да си го преведат с гугъл:

http://www.tour-eiff...our-eiffel.html

значи извадка от обяснинието там:

В последното изречение ви обясняват че ВСЯКО използване на снимки на различните осветления, трябва да става след допитване до тях.

Сори, ама става дума за комерсиално използване, така че мога да си качвам снимките където поискам без разрешение.

Темата е неопределена, така че ще качвам каквото намеря за добре.

Да де, не е определана темата, ама гледай кво правят другите преди да си "изпразваш" хаотично твърдия диск.

Важно е участието, а не количеството.

Сори, ама става дума за комерсиално използване, така че мога да си качвам снимките където поискам без разрешение.

Е не става въпрос за комерсиално ползване, нещо май хич нищо не му разбираш на френския.

Ако не ми вярваш на мене, иди питай на френските фотографски форуми, да ти обяснят. Ама само не им се изхвърляй и на тях така, щото ще ти се смеят. Там пишат и професионални фотографи французи.

Да де, не е определана темата, ама гледай кво правят другите преди да си "изпразваш" хаотично твърдия диск.

Ами какво правят другите? Не виждам никаква тема. Всички снимки са на различни теми.

И не ги поставям хаотично, защото ги подбирам.

За количеството да не говорим, мисля че ти си човека с най-много качени снимки във всички теми!

Е не става въпрос за комерсиално ползване, нещо май хич нищо не му разбираш на френския.

Ако не ми вярваш на мене, иди питай на френските фотографски форуми, да ти обяснят. Ама само не им се изхвърляй и на тях така, щото ще ти се смеят. Там пишат и професионални фотографи французи.

Какъв френски бе човек? Сайта който съм посочил е на български. Никъде не съм споменавал френски ?!

Недей да разваляш темата със излишни коментари!

И не съм новобранец, регистриран съм 2006 година, също като теб.

Редактирано от sefdass (преглед на промените)

Какъв френски бе човек?

Еми такъв !!!

Като ходиш на туризъм някъде, трябва да спазваш законите на територията на която се намираш.

Например ако имаш 10 годишно дете и го зарежеш цяла вечер да гледа телевизия в хотелската стая, щото ти разпиваш в бара, после ако е скочило детето от прозореца, белгийците ще те напъхат в затвора. И хич няма да те питат кво си чел на български из интернет. При тях е забранено да оставяш дете под 12 години само вкъщи без надзор на възрастен.

Та ти не само че не спазваш френските закони, ами се правиш и на повече знаещ от мен, щото си прочел нещо на български.

---------------------------------------------------

Абе пич, как можа да пуснеш в един и същи пост готина мадама и цели 7 снимки на отвратителни влечуги ???

Нямаш ли усет кое с какво се съчетава добре ?

Както виждаш аз си гласувам под снимките ти, ама подбирай ги малко де, моля ти се !

Не ме карай да ям салата от кисело зеле след крем карамел, не върви просто.

Fedora, това къде е ?

Болоня (отпреди няколко дни). За съжаление снимките от Римини за нищо не стават, че ме домързя да нося тухларката и карах със сапунерката.

Болоня (отпреди няколко дни). За съжаление снимките от Римини за нищо не стават, че ме домързя да нося тухларката и карах със сапунерката.

Браво! Нищо, следващия път.

Публикувано изображение

Не знам за теб, но аз се качих до втория етаж пеша :D

Смело сърце :D

Аз се редих на голямата опашка :clown:

Хаха, аз точно заради нея се размърдах :)

Публикувано изображение

Забелязахте ли лицето в огъня ?

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Аз пък като видях отдолу каква грозна железария е отблизо и не се качвах въобще.

Може да е грозна железария, ама гледката си заслужава :P

• Автор

Аз видях опашката и се отказах въобще да се качвам. Иначе като конструкция е много елегантно и красиво :) То там беше втората опашка, която видях във Франция (първата беше пред кафенето на изчислителния център :) )

Аз видях опашката и се отказах въобще да се качвам. Иначе като конструкция е много елегантно и красиво :)

То там беше втората опашка, която видях във Франция (първата беше пред кафенето на изчислителния център :) )

При мен нямаше чак толкова много хора, но пред Лувара беше ужас и го пропуснах.

• Автор

При мен нямаше чак толкова много хора, но пред Лувара беше ужас и го пропуснах.

Аз от Лувъра директно се отказах и предпочетох Орсе, поне успях да видя половината от нещата за един ден :) А и импресионизма ми харесва

Впечатлява! Има ли допълнителна обработка?

Не, само я изрязах малко отстрани, защото имаше много излишно черно пространство. :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.